Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 63.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cześć, dzisiaj leciałem na w/w Pana który zalogował się na 10 min przed wlotem i ... ? Zaczęło sie ... polecam dla wytrwałych poniżej wymiana grzeczności [ciach] Dnia 10-08-2019 14:29:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldSpice [SKB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 25.379 Krążownik 1.556 Pancernik 1.119 _________________________________________ Obrońca Screw ________________________________________________ Mały transporter 228 Duży transporter 177…

• Mefi czyścisz ładnie okolicę graty!

• Pierwsze koty za płoty! brawo i gratulacje !

• Powtórka z rozrywki? Czyli tym razem też nie było opóźniania i wlot był na pałę? No cóż masz to co siejesz, Icuś top na kopalnie i ciesz się wakacjami Ave Ja!

• RM- przecież to RW to tylko dla beki, bo śmiesznie wyszło a nie żeby się chwalić bo za diabła nie ma czym. No ale następnym razem proponuję sprawdzać czy się nie świecą planetki jak choinka w PB95 + Zippo ;D

• Grasz sobie po latach jako górnik, nikomu nie wadzisz - myślisz sobie " ach spokojne jest zycie górnika! i człowieka taki wyspany a nocki takie nie za bardzo zarwane " Obrona prosta jak budowa cepa, leci top Łan leci i leci ja już bardziej oficjalnie na koncie nie mogę siedzieć bo palę się jak choinka na wigilię. Cóż poradzić, skoro złom leci pod sam dom? Aaa co tu dużo gadać na ten etap gry % fajny. Pozdrowienia dla całego sojuszu i imiennie dla Crashera. Dnia 06-07-2019 20:44:11 następujące fl…

• Fiu Fiu! trzask było słychać az w G7 ! Podobno NATO ma się zebrać w tej kwestii i obmówić zagrożenie globalne ze strony Wujo Ładny zysk! Atakierowi ---- > Obrońcy ---->

• Haven - raz dwa trzy odbudowane puszki masz TY ! SzO - nie życzę bo już jest, Obrońcom vel Atakierom - słuszne gratulacje upolowania sojusznika Za przyjemności czasem trzeba płacić, a czasem całe życie lub do 18 roku życia !

• MNS : BRAWO BRAWO BRAWO ! Piękna akcja piękna robota! Sojusznicy szybko staniecie na nogi w myśl doktryny jedynego słusznego ustroju " pomożecie ? pomożemy! " Nightmare - lot mając cel w buddy nawet na podstawkę : SŁABO, bardzo SŁABO! Dalej tego nie komentuję bo mnie po prostu trzęsie. Jeszcze raz MNS BRAWO dla takich akcji sie zyje i gra w tę grę! dzisiaj my po tej stronie jutro po drugiej, TO TYLKO GRA PANOWIE bez spiny to TYLKO CYFERKI proszę nie zapominajcie o tym. Freez

• No INAR! to sie nazywa dobra robota i piękny % 1 tak trzymać Obrońcy oczywiście

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Cytat od cruella: „Cytat od Freez: „Nie chcial bym zostac moderatorem” aphi! za karę zestaw pytań. 1. lato czy zima? - Lato 2. góry czy morze? - Góry i morze 3. żaglówki czy samoloty? Żaglówki ! 4. sałatka warzywna czy krwisty befsztyk? Zdecydowanie mięcho ! 5. Morze Bałtyckie czy Morze Śródziemne? - Śródziemne 6. sposób na deszczowy poranek.” Wspinaczka

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Cytat od Makaan: „ Pod tym nickiem na Draco był znany inny gracz - stąd jedno z poprzednich pytań. ST 69, TOP 1 SOLO UNI DRACO Igła [BBG] vs FreEz [GoE] - 21591,41%? ” i sprawa została wyjasniona niestety nigdy nie gralem na DRACO a ja sie dziwilem czemu mnie dookola o to ludzie pytaja

• Absynth

Freez - - Archiwum CT

1. Lubisz truskawki ? 2. Kupujesz feromony w sieci ? 3. Skoro je kupujesz to czy je pijesz ? 4. Jesli kot nie jest psem a pies nie jest kotem to czym jest kot nie bedacy psem ? 5.Które z poniższych zdań jest materialną prawdą? (a) Jeżeli pada deszcz to nosz¦ parasol. (b) Jeżeli nosz¦ parasol to pada deszcz. (c) Myślę więc jestem. (d) Jestem, więc myślę. 6. Czy poprawne jest wynikanie • (Q ! R) ! Q, 8x(P(x) ! Q) ! R |= R? • 8x(P(x) ! Q) ! Q |= Q? 7. ułóż wiersz lub zdanie z wyrazów : kukułka , pe…

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Cytat za "Freez" Uczelnia Wyższa rok 3” Cytat od Mati: „Toż wiem, że nie niższa Powiedź tylko czy Kraków i czy jest szansa na piwerko jak tak Trzeci ukończony, we wrześniu będzie ukończony czy zacznie się w październiku? :P” Cytat od Mati: „I nie dopowiedziałeś mi na pytania, szczególnie jedno co mnie ciekawiło: jak byś miał zostać modem to którego działu?” Zacznie sie w Pazdzierniku , A uczelnia w Bielsku to i tak nie daleko a szansa na piwko zawsze jest Nie chcial bym zostac mo…

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Cytat od [Raven]: „Freez Czy to nie z Tobą grałem w sojuszu GoE na draco? Jeśli się mylę to sorry za błąd Czy później zostaniesz GO zamiast Test GO?” Nie grałem nigdy na Draco Tak później zostanę GO to jest następny szczebel po TGO

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Cytat od elfi: „Przyzwyczajaj się. Ładne imię, wypowiedzi jak przy ADHD, ale życzę, żeby entuzjazm utrzymywał się.” Cytat od elfi: „1. Wierzysz w boga? 2. Czy człowiek z natury jest dobry? 3. Czy każdego można zmienić? 4. Po czym poznać, że ten to TEN, a ta to TA? 5. Jakie cechy u ludzi cenisz najbardziej? 6. Co Cie wkurza? 7. Jak się wkurzasz? 8. Ulubiona pieszczota. 9. Dlaczego dziewczynki wolą niegrzecznych chłopców? 10. Jesteś "miły facet"? 11. Dominujące czy mięciusie?” Ad. 1 Tak wierzę Ad.…

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Cytat od joit: „Jak wabi się twój kot? Jakiego jest koloru? Kitekat czy Whiskas? Eco czy Flota?” To są najdziwniejsze pytania jakie dostawałem i totalnie bez znaczenie Koty dwa Rudy nazywa sie rudy i czarna nazywa sie Fiona A bo ja wiem co to je co zlapie to je ! Flota

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Co dla Ciebie jest ważniejsze: litera czy duch prawa? Jesteś przeciwnikiem kary śmierci? Jesteś za prawnym uznaniem związków osób tej samej płci? Stanowczo - Duch Prawa , wspierany skuteczną literą Kara śmierci w krajach gdzie stosowano tzw. " zamordyzm " skutecznie ograniczała wiele z okrutnych przestępstw, jednak życie jest darem od Boga i nikomu nie wolno pozbawiać jego autonomicznego dopełnienia - nie mówię tu o skutecznym jego ograniczeniu. Jestem przeciwko takowym związkom. ( pozwolę sobie…

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Cytat od joit: „ Chodziło mi o stanowisko :p Hobby? - Wspinaczka skalna Ulubiona pozycja seksualna ? - a co chcesz korepetycji ? Dlaczego tak rzadko wchodzisz do tego tematu? - mam wiecej istotniejszych obiwiazkow niz ten temat Ulubione zwierze? - kot Dlaczego właśnie to? - bo mam Jakiej firmy masz golarkę ? Reklamy sa zabronione na forum ”

• Freez

Freez - - Archiwum CT

Spoko na prv podam ci jeszcze PESEL NIP nr. buta Ew. wysokość rocznej skladki emerytalnej