Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Maniak87: „Teraz gra odkrywcą nie ma totalnie sensu.... Piszę o prędkości x1. Odcięcie od rynku gdzie odkrywcy sprzedawali flote totalnie upośledza klasę odkrywcy. Pewnie legendarny odkrywca @Muniek napisze że odkrywca jest super.... Ale na x1 główne zyski odkrywca ma jednak z expedycji a dodakiem są farmy. ” Nie napisze bo x1 mnie nie interesuje bo jest nudne. Na x5 ma jak najbardziej sens. Skoro na x1 piszesz ze nie....ok....mi to lotto
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Tak ale moze sie okazac ze 8 poz jest lepsza. ” ok masz w pyte mety ale braki krisu. Dexu malo do handlu. Co robisz? ” Podbijam kopalnie dexu i tworze konto lepsze niz na 15. Ja sie nie przenosze w takim razie.
No ale to czy wiecej czy nie to zalezy od tego jakie mamy kopalnie mety i dexu. Trzebaby koszty tych kopalni porównac i wtedy jakos liczyc. Teraz sam nie wiem czy przenosic sie z 8 na 15.
Cytat od Apofis: „Cytat od Art: „Składa się z 5 poziomów. Aby awansować na kolejny poziom, wymagane jest 1000 Trytu, ” Tryt? nowy surowiec? ” dostepny tylko przy evencie, dostaniesz za niego nagrody przeciez pisze wszystko
Cytat od PacSzaman: „Cytat od Muniek: „Z ciekawości zapytam jakie jest zdanie ekowców na temat uni Quasar eko x10 (badanie x20) które zostało otwarte ? Przeszło przez myśl żeby tam może pograć ? Wiadomo że to umieralnia jak każde nowe uni, więc brak idlerów i wejście do top 100 pewnie od 10 mln pkt...no ale eko x10. Warto pograć ? ” szczerze moze by fajnie bylo pograc ale teraz popatrz ile bysmy mieli nadrabiania graj na 2 uni na głównym koncie gdzie masz x mln pkt i eko wymarzone i je ulepszasz…
Z ciekawości zapytam jakie jest zdanie ekowców na temat uni Quasar eko x10 (badanie x20) które zostało otwarte ? Przeszło przez myśl żeby tam może pograć ? Wiadomo że to umieralnia jak każde nowe uni, więc brak idlerów i wejście do top 100 pewnie od 10 mln pkt...no ale eko x10. Warto pograć ?
Witam, W dziale Nowe uniwersa jest podwieszony temat przez @kruszynka o specyfikacji uni. Czy jest gdzies podobny spis - ale uni na całym swiecie ? Pozdrawiam
dawno takiego tankowania nie widzialem graty. tylko wklejanie filmu z jakims panem i wklejanie tego pana w avatar robi dziwną atmosfere....chyba że jestes kobietą to luz