Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ok faktycznie te nagrody gratisowe szału nie robią. Nieco kuszą boostery eko ale nie są warte wydawania anty...puszcze na quantum 1-2 fale idlaków i wartość farm będzie taka sama jak te boostery....zrobie wszystko na 4dniowym free sztabie. Te poziomy msbn. robotow itp to na stałe ?? To są konkretne nagrody.
-
Cytat od Starrk: „@Hahohe w ogóle zauważcie, że event w grze jest aktywowany na 12 dni, a nie tak jak mówi forum na 14 Niemiaszki w ten sposób zmuszają do aktywowania sztabu, jeśli ktoś chce wbić 5 lvl w ciągu tych 12 dni (12x 1k = 12k, na 5lvl potrzeba 12,5k xD) Aktywny sztab daje gratisowe nagrody... które absolutnie nie są warte aktywowania sztabu W moim przypadku jedyny sens mają lvl 1: dok, lvl 2: msbn, lvl 3: fabryka robotów. Lvl 4 i lvl 5 nie są warte inwestowania czasu w rozwiązywanie za…
-
OKA: Dzień 2
Postmoderator działu Pierwsza Pomoc
-
OKA: Dzień 1
Post3 październik 2002
-
a teraz całkiem powaznie, wszedłem na Tucana i moje pytanie: Jak ten typ tak szybko rozwija konto za płatne dodatki ? Uzupełnienie surki o dobowe wydobycie to 360 000 anty za wszystkie surowce....ale przeciez trzeba najpierw eko rozwinac zeby cos z tego miec. Wszystko wiadomo da sie przeklikac ale....kurde nie kalkuluje mi sie 1,4 MLD pkt uzywajac uzupelnienia surowcow za kazdym po 360 000 anty. To by 100 tys zł chyba musiał wydac. Nie ogarnim platych dodatków. Moze ktos tu cos sensownego napisa…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od cokolwiek: „Jakie to ma znaczenie - skoro obecnie rozwijasz konto kupując zasoby. Prędkość floty praktycznie nie ma znaczenia - możesz mieć top1 nawet nie latając. Jedyna różnica w tym, że na powolnym uni może być mniejsza mobilizacja, aby otworzyć portfel. ” Ale na jak długo, w nieskończoność kupę kasy nie będzie wydawał. Prędzej czy później przestanie to mieć zaczniecie, liczy się zysk przywieziony. ” zaloguj sie z ciekawosci na Tucana to zrozumiesz jak klikniesz w s…
-
Rynek - dyskusje
PostWidac jak was GF na smyczy prowadzi....da cukierka i zabierze cukierka. Jestem za tym by każda klasa miała TYLKO 1 nowy statek. Chce zablokowania wyniku expów jako pionier i rozpruwacz.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „Cytat od Muniek: „po to jest klasa by trzeba było wybrac. ” Grasz odkrywca... masz pelzacze? ” Tak ale rozwazam przejscie na zbieracza zw na brak mozliwosci sprzedawania flot. Widzisz ja jestem w stanie pogodzic sie z mozliwoscią utraty pełzaczy jak odkrywca. Ty od razu płaczesz że kazdy powinien miec kazdy statek. NIE. NIE POWINIEN. Ucz sie wybierac.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Ja nie rozumiem czemu teraz bys je chciał kupowac, zmieniac ustawienia klas ” Nie chce kupowac tylko moc je samemu budowac. ” Jeden pies....po to jest klasa by trzeba było wybrac.
-
Rynek - dyskusje
PostPewnie nie pomyśleli chociaz wprowadzają jakis event nagród ktory pewnie umozliwia zdobywanie pełzaczy.
-
Rynek - dyskusje
PostNie rozumiem kto powiedział ze nie jest to uczciwe. Grales wg zasad GF ? Jezeli tak to jest to uczciwe ze je masz bo taki był rozwój gry GF. Ja nie rozumiem czemu teraz bys je chciał kupowac, zmieniac ustawienia klas - po to są by było róznie. Rynek to osobny temat.