Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
smiem twierdzic że prawie zero w porownaniu do doku, sprawdz jego progresje wartosci. Ja klepe dok na 11 zeby 12 free dostac. Malo ale zawsze 12 kk pkt free
Witajcie! Start: czwartek 3 grudnia o godzinie 14:00 czasu serwera. Czas trwania: do 17 grudnia również do godziny14:00. Wydarzenie zawiera 5 poziomów. Czy to 100% pewne info że wszystkie nagrody można odebrać do 17 grudnia godz 14:00 ? Bo chyba mnie szlag trafi jak to bedzie kolejny bug
Cytat od Toadie: „Dawanie za to punktów byłoby ie fair wobec osób, które nie zdążyły odpowiedzieć na tamto pytanie lub odłożyły to na później. W końcu planowany czas na odpowiedź to 24godziny, więc nie każdy musiał odpowiadać od razu. Zresztą, ani 5 ani 9 to nie są poprawne odpowiedzi. ” Mam nadzieje że to aktualne...ja przykładowo wyjechałem na weekend i teraz z doskoku jestem na cudzym lapku. Odpalam łogejm a tu pytanie znikło i czytam pomysł zeby dac punkty tym ktorzy zdazyli odpowiedziec zan…
Cytat od Danek: „Cytat od Muniek: „z tym że w pytaniu 3 chyba tez nie jest sprecyzowane co to jest "najwiecej pól" Jak bede miał juz 0,0 we krwi to pomysle... ” To znaczy najmniej pól. ” nice try bro.....NICE TRY
Kilka pytań - czy dok mozna odebrac nie mając wymaganej energii ? - czy cały ten event jest cykliczny (np co 2 msc czy iles tam) ? - czy przy kolejnym evencie nagród np za 2 miesiace nagrody beda te same ? - chodzi mi czy znowu to bedzie level MSBN czy moze innego badania ? czy znowu bedzie to level doku i robotów czy mozliwe jest ze innych budynków ? To bardzo istotne
w sumie to jeszcze ktos wpadnie na pomysł zeby całe konto przetopic pod 1 badanie lub budynek i przy odbiorze nagrody dostac tyle pkt w statsach że GO dla bana "bo na pewno oszukał"