Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od john malkowitz007: „Wg mnie w prawidloewj odpowiedzi ktora zamiescila Kasai nie uwzgledniono bonusa za Zbieracza i i geologa ” Przeładowanie pełzaczy o którym czytasz w opisie klasy zbieracz nie zwieksza ilosci pełzaczy. Pytanie było o ilośc.

• @wampek ok to fakt aczkolwiek...mozna było sprawdzic lub sie dowiedziec, ja sie dowiadywałem od 3 innych osob w grze o zaokrąglania i sam przeliczałem. @Pan S jest o włos o dobrowolne oddanie moich punktów na Jego konto

• Odpowiedzi typu "jesli zaokrąglimy w dół to...." są dosyć wątpliwe... dlaczego ? pełzacz nie ma zaokrąglenia - jak byłoby 9 po przecinku to ktoś ZAOKRĄGLI w góre - i bedzie w błędzie

• Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „.za darmo nie bede robił.... ” Jakie darmo? Eko duzego nie chcesz a do floty idealnie pasuja wysokie nanity. Ja na ten przyklad mam na wszystkich planetach 10 lvl nanitow i juz dla mnie malo by flote efektywnie spawac. ” Takie darmo. Ja poczekam na event.

• Cytat od I am back: „Pytalem bo w takim razie te nanity slabiutko wygladaja przy robotach na 20 lvl ale nie bierz sobie tego do serca, tylko taka moja subtelna uwaga ” spokojnie, bedze event to podniose....za darmo nie bede robił....

• nanity mam wszedzie 8 i 1 planeta 10, nie zwiazane z eventem

• Cytat od Apofis: „Co wybieracie jako kolejną nagrodę? Munka to nie pytam bo on fabrykę robotów weźmie bo pewnie zrobi na 20 i dostanie 21 gratis hehe Ale jak ktoś ma normlaną ilość lvl gdzieś z 10 to co wybieracie? Sloty flot plus 2, to chyba mój wybór będzie. ” 20 to juz mam a gdzie tam do konca eventu

• Jak najbardziej rozumie ze ktos nie gra dla pkt i woli wziac sztab. Dla mnie to zrozumiałe i jest to dobre zagranie dla czyjegos celu gry. Dziwi mnie jednak że tak trudno niektorym zrozumiec że chce ugrac punkty na evencie. Proponuje wyjsc poza swoje ramki Ilu graczy tyle strategii rozwoju.

• Cytat od Freon: „Najdroższą dla Ciebie . Ja mam dok na 2 lvl a Ty próbujesz mi wmówić że dok będzie najlepszym rozwiązaniem dla mnie ??? Doszliśmy już do tego że każdy z Nas wybrał to co potrzebował a Ty dalej jedno i to samo . Uważasz że dok na 3 lvl aż tak zmieni moje położenie w pkt ??? ” Uwazam że łatwo mozesz z tej sytuacji ukrecic duzo pkt jezeli masz w miare dostęp do surowców. Ja nie narzucam - tylko tłumacze co da wiecej pkt. Ty tez mozesz je zdobyc.

• Staram sie wytłumaczyc jak wybrac najdrozszą nagrode ale macie dość "polskie" podejscie

• Niektorzy tutaj mylą nagrody za event z innymi metodami rozwijania konta nie mającymi nic wspolnego z eventem nagród. Nagrody są ABCD i tylko jedna z nich daje najwiecej pkt za event. Eko nie jest nagrodą za event. Wniosek jest wiec jeden - wybierzecie nagrode która da wecej pkt lub mniej pkt. To 1razowa szansa.

• OKA: Dzień 6

Muniek - - Pytania

1091

• Umiem liczyc i policzyłem 12 mld surki z doku. Przy tym te kilka boosterow eko z dodatkowych nagrod za sztab i sam sztab na 4 dni to groszowe drobniaki.

• Tylko ja nie ide w wysokie eko, nuda Gram nieco inaczej ale rozumiem ze mozecie miec z tym problem bo przeciez eko...

• Jak ktos ogarnie czy są pkt za nagrody budynku badania to dajcie znak

• Wole 12 kk z dnia na dzien niz odrobic 12 z nawiazką po X latach budując przez te X lat eko co do reszty posta, plazka i flota mogą zwrocic surke....ok nie wiedzialem serio

• Wiesz napisanie że straciłes punkty bo nie zbudowales KOPALNI bo kopalnia za 183 lata Ci zwroci te punkty kjest wg mnie......no troche smieszne Jasne dok nie zwroci pkt, obrona tez, nanity tez, cokolwiek innego niz eko tez. Spoko rozumowanie, dobrzy ze kazdy gra inaczej

• Cytat od powyginany drucik: „Cytat od Muniek: „ja nie mam tej kopalni deu co ty. ” W tym jest taki myk że im mniejsza kopalnia to więcej byś dostał dodatkowego wydobycia. Np. top na nowym uni zbudował metal 53. I dostał 2kk metalu. Jakby zbudował 5 metalu na lvl 49 to dostałby 3 razy więcej metalu za te same surowce wydane. Zamiast np. jednego metalu zbudowałbyś 4-5 kopalni i zamiast 3kkk zysku miałbyś 6kkk. ” ale o czym Ty mowisz ? o moim koncie ? bo ja nie buduje takiego eko i nie jest to cele…

• Rozumiem ale ja nie mam najwyzej doku na 7 i ja nie mam tej kopalni deu co ty. A juz na pewno nie przeliczam co mi da kopalnia dex za xxx czasu w porownaniyu do czegos tam. chce cos, buduje , mam....to gra Ja widze 12 kk free i buduje. Ktos nie chce to luz. komus wisza statsy itd....luz

• Cytat od Czarnobrody: „. Serio jest sens go budować? ” tak