Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Conradus Ars Humana: „Wciąż nie jest jasne, w jaki sposób można było pozyskać taką wiedzę. Bo przecież nikt nie dowiadywał się na bieżąco, kto dostał bana na przestrzeni całego roku. Ergo albo pytanie miało być z założenia na chybił trafił, albo z założenia kuriozalne, albo !trzeba było znać odpowiedź! i kto znał, ten znał. ” było z założenia chybił trafił - to zabawa, dla wszystkich jest to jasne - czego nie rozumiesz ? cokolwiek udziału nie bierze A I TAK BYŁBY NAJBLIZEJ (oczywiscie p…
aż dziw że do tej pory nie ma pytan o ilosc układów bo rosyjskie moze miec 200 układow polskie u50 mialo 100 ukladow, w japonii moze byc po 666 ukladow a na testowym było po 391 ukladow acz ogame 3 chyba zawsze po 499
Ok ale nie da sie w sposob na który nie potrzebowalem poł dnia na to. Widze ze @CzarnyPan latał identycznie jak ja (tylko ja MT)....teraz nie wiem jeszcze jak to obejsc....
Hej teraz zauwazyłem ze nie da sie farmic idlaków już otwierajac 25 tabów i na kazdej klikając kilka razy enter.....pisał tu juz ktos o tym ? da sie to naprawic ?
@Forumowy As nie pisz takich serii pytań bo zaraz "cokolwiek" strzeli tu wypracowanie z 9 wariantami, 20 odpowiedziami i 12 założeniami co do pytania o bany pewnie znajdą sie maniacy co będąto jakos po forum liczyc, ja otwieram bronka i jutro strzelę z wyników totolotka
Cytat od Antharas: „a ja się sugerowałem tym OGame Redesign - wersja 1.0, Universum Andromeda (101), Universum Barym (102) no cóż , źle się sugerowałem ” spokojnie , z następnymi pytaniami to już będzie tasowanie kartami....co mi się w sumie podoba ! gdyby były same pytania łatwe do znalezienia, poparte linkami....hmm....troche nuda. Tak przynajmniej zmienia sie to w zabawe a nie tylko rywalizację