Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie lepiej zajac sie grą a nie pisaniem na forum: - ty jestes głupi - nie ty jestes gupi - nie bo ty jestes gupie - nie bo ty badanie ma opis, co komu do tego co kto buduje
Widze ze juz badania tez nie są w ogame istotne wg Was. Kilka stron wczesniej okazało sie które budynki nie są istotne. Nowe faq rozpisac powinniscie. "Oda do Eko"
Pole wrakowe pojawił się po walce u agresora będącego Generałem jeżeli przynajmniej 5% floty w walce i ponad 150.000 surowców zostanie straconych. Dodatkowo w chwili samego starcia musi byc Generałem ale wynika to w sumie z tresci samego pytania.
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Jak w nastepnej edycji były te same byłoby idealnie ” Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta. Niby szanse sa teraz rowne ale nie do konca. Kogo stac na odpalenie w kazdej chwili badania tech. komputerowej z 20-21 lvl w gore? Na wykonanie zadania masz 24h. Odloz teraz grubo ponad miliard dexu i przeszlo 800kk krisu w jeden dzien na 22 lvl k…
Pytania są jednoznaczne wystarczy vzytac ze zrozumieniem. Wiem że ty masz jak zawsze swoje zdanie ale to kazdy tutaj juz wie. Nie rozumiem tylko po co jezeli ktos nie bierze udziału to dalej przy 12 juz pytaniu tutaj siedzi i narzeka. Polaku idz stad.
Konkurs jest spoko tylko padło jedno pytanie którego nie można znalezc, nie sprawdza wiedzy tajemnej o łogejmie i część uznało to za bezsens...tak jakby to conajmniej olimpiada była.
Cytat od magneto_one: „Dzień dobry Z=poziom2−1 (Z – Zasięg falangi w układach) 9^9-1 = 81-1 = 80 * 20% = 96 US 2:50:6 START LEWA: 2:146 PRAWA: 1:453 Pozdrawiam Magneto ” nie ma to jak pieknie wszystko rozpisać a i tak.....wyszło jak zwykle