Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
wlasnie brakuje mi tematu o przenosinach na uni swiatowe. gracze mogliby napisac gdzie chcą isc, dlaczego, jaka specyfikacje uni szukają, inni mogliby doradzic , przedstawwic sytuacje na jakims uni z innego kraju itp
Cytat od ackra: „Cytat od Muniek: „ja od początku do dzis nie wiem co robi depozyt ” Pozwala stacjonować przez dłuższy czas sojusznikom na Twojej planecie wykorzystując na to Twój dex. ” eeeee.......wole dok
Dodam tylko że nie trzeba było wiele przewidzieć tylko mieć nadzieję że ten event będzie się co jakiś czas powtarzał więc i nagroda będzie się co jakiś czas powtarzać. Wtedy tylko popatrzeć ile daje DOK z lvl na lvl i wszystko było jasne. Wcześniej nie pomyślałem jeszcze o jednej rzeczy, nawet istotniejszej. Osoby które przy pierwszym evencie wymaxowały DOK wysoko odbierając nagrodę jeszcze wyższą (ja sie tu nie zaliczam, jestem za malusi)....mają już gwarancję w top world czołowce. Ło co mi cho…
Cytat od Antharas: „ Od paru dni nie mam szans na nagrodę bo odpowiadałem źle ” Tego nie wiesz. Pytania o oszacowania (banów, postów) przetasowują podium. Może być takich jeszcze 2-3 i co ? Możesz być na podium.
Cytat od Avinashi: „@Muniek aktywuj sobie sztab! Zobacz, że w pierwszej randze w nagrodach premium masz dok do wygrania 60kkk sury a anty za sztab i tak zwróci Ci się, bo wydajesz 42.5k na sztab a 45k zwracają w nagrodach premiowanych ” Tez to zobaczyłem, nie dość że kupie sztab to dostane za to 2500 anty a jakby sie jeszcze trafił event 15% zwrotu anty... Na anty nie wydałem tym kontem ani 1 zł. Nie dla tego że szkoda kasy na gre ale dlatego że traktuje anty jako 4 surowiec normalnie do zbiersa…
Pytanie: Czy ktoś ma w nagrodach pola do PLANETY ? Tylko tego nie widze w nagrodach a fajnie by na każdej planecie dołożyć po 20 pól żeby wszędzie mieć 400+ pól
Cytat od I am back: „Po co pakowac sure by podniesc sobie ten glupi dok czy szpiegowska oczko wyzej? ” Bo zainwestujesz raz ze 2-3 mld surki i pozniej potegujesz x5 za darmo. Do konca ogejm za darmo. Wiec raz wydasz 2-3 mld i mozesz skupic sie na czym tam chcesz i co jakis czas odbierac GRUBY dok.
@ciapHmmm wg mnie popełniasz błąd z ekonomicznego punktu widzenia poniważ kopalnia zarabia na siebie a dok nie. Dodatkowo nagroda za dok jest jednorazowa a kopalnia bedzie dawac surowce non stop. Oczywiscie pompowanie punktów dok to gra typowo dla punktów, dla wielu bezsensowna. No chyba ze masz to gdzies to ZAPRASZAM - DOK Ktos tu chyba jest dwubiegunowy