Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mam nazieje ze dodanie lewo/prawo bedzie uznane. Nie bylo objasnienia zakrzywienia i podania koordu gracza wiec chyba luz. Odpowiedz ok.

• Od razu mówie że nowe pytanie odpowiem najlepiej. Nie dlatego że wiem...tylko dlatego że się DOWIEM. zartuje przegram wszystko

• wlasnie brakuje mi tematu o przenosinach na uni swiatowe. gracze mogliby napisac gdzie chcą isc, dlaczego, jaka specyfikacje uni szukają, inni mogliby doradzic , przedstawwic sytuacje na jakims uni z innego kraju itp

• Cytat od ackra: „Cytat od Muniek: „ja od początku do dzis nie wiem co robi depozyt ” Pozwala stacjonować przez dłuższy czas sojusznikom na Twojej planecie wykorzystując na to Twój dex. ” eeeee.......wole dok

• Dok to jeszzce ostatecznie ale ja od początku do dzis nie wiem co robi depozyt

• No to 14 dni eventu jest. To na luzie powinno sie udac.

• Te 12500 tryt da sie zebrac bez sztabu ? Do tego zakładając że zgubie kilka setek trytu za zadania "kup cos w kantynie" ?

• OKA: Dzień 17

Muniek - - Pytania

Zasięg 49 US w lewo oraz 49 US w prawo.

• Dodam tylko że nie trzeba było wiele przewidzieć tylko mieć nadzieję że ten event będzie się co jakiś czas powtarzał więc i nagroda będzie się co jakiś czas powtarzać. Wtedy tylko popatrzeć ile daje DOK z lvl na lvl i wszystko było jasne. Wcześniej nie pomyślałem jeszcze o jednej rzeczy, nawet istotniejszej. Osoby które przy pierwszym evencie wymaxowały DOK wysoko odbierając nagrodę jeszcze wyższą (ja sie tu nie zaliczam, jestem za malusi)....mają już gwarancję w top world czołowce. Ło co mi cho…

• Cytat od Antharas: „ Od paru dni nie mam szans na nagrodę bo odpowiadałem źle ” Tego nie wiesz. Pytania o oszacowania (banów, postów) przetasowują podium. Może być takich jeszcze 2-3 i co ? Możesz być na podium.

• Cytat od Avinashi: „@Muniek aktywuj sobie sztab! Zobacz, że w pierwszej randze w nagrodach premium masz dok do wygrania 60kkk sury a anty za sztab i tak zwróci Ci się, bo wydajesz 42.5k na sztab a 45k zwracają w nagrodach premiowanych ” Tez to zobaczyłem, nie dość że kupie sztab to dostane za to 2500 anty a jakby sie jeszcze trafił event 15% zwrotu anty... Na anty nie wydałem tym kontem ani 1 zł. Nie dla tego że szkoda kasy na gre ale dlatego że traktuje anty jako 4 surowiec normalnie do zbiersa…

• Pytanie: Czy ktoś ma w nagrodach pola do PLANETY ? Tylko tego nie widze w nagrodach a fajnie by na każdej planecie dołożyć po 20 pól żeby wszędzie mieć 400+ pól

• akurat duzo osob bierze udział i jest zadowolona. nie podoba sie tylko kilku osobą z czego juz przed startem konkursu mozna było ze 2-3 wytypowac

• Nie wazne ile dok oddaje ale już prosciej tego nie umiałem napisac niz tam. Powodzenia w evencie wszystkim.

• Cytat od I am back: „Po co pakowac sure by podniesc sobie ten glupi dok czy szpiegowska oczko wyzej? ” Bo zainwestujesz raz ze 2-3 mld surki i pozniej potegujesz x5 za darmo. Do konca ogejm za darmo. Wiec raz wydasz 2-3 mld i mozesz skupic sie na czym tam chcesz i co jakis czas odbierac GRUBY dok.

• Ok powodzenia w doku.

• @ciapHmmm wg mnie popełniasz błąd z ekonomicznego punktu widzenia poniważ kopalnia zarabia na siebie a dok nie. Dodatkowo nagroda za dok jest jednorazowa a kopalnia bedzie dawac surowce non stop. Oczywiscie pompowanie punktów dok to gra typowo dla punktów, dla wielu bezsensowna. No chyba ze masz to gdzies to ZAPRASZAM - DOK Ktos tu chyba jest dwubiegunowy

• Hehehehe oj Ciap ciap.... nie udawaj tylko klep ten DOK juz bo masz czas do 31go

• Cytat od powyginany drucik: „I co mam DOKa robić? Niedobre GF. ” Puste punkty ? Bardziej opłaca się kopalnie, robią zysk.

• Jestescie gorsi niż covid Niedługo dojdzie do tego że organizator popełni literówkę w pytaniu i będziecie tutaj pisać ŻE NIE MA TAKIEGO SŁOWA.