Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Nie omieszkam się i tu wpisać, ponieważ jestem pod wrażeniem udanego skubnięcia obrońcy. Nie raz próbowałem, nawet chciałem to liczyć, a tu BFS.... Także gratulacje, a obrońcy Szo!
Od razu, jak zobaczyłem skan, wiedziałem, że ten bunkier tak skończy Obrońcy wytrwałości, agresorowi gratulacje!
I kolejny Pan u którego próbowałem szczęścia trafiony przez Riddicka.... cóż, brawo ja Obrońcy rozwinięcia skrzydeł!
Dla każdego coś miłego w tym sojuszu widzę! Gratulacje Akiko, powodzenia dalej!
Tradycyjnie już u obrońcy służy Ci ta 8 galaktyka! Obrońcy SzO i dalszych transporterków.
Sam próbowałem szczęścia u obrońcy, ale Tobie się udało. Już Ci to pisałem na chacie, ale napiszę jeszcze raz. Chylę czoła
Zbierałem się chwilę, aby powpisywać się w ST, po drodze forum nawaliło, ale oto jestem! Gratulacje wlotu, szkoda, że dofarm nam nie wyszedł PZT za to ma kolejny rekord uniwersum
Dziękuję Lizak za małego pusha WIęcej takich, i częściej pisz Obrońcy Szo
No patrz! Wyprowadziłem się, i już mi Dziga zabrali! Gratulacje! Mój Dzig.....
Myślałem, że będzie kolejny peszek, a tu Misiek Ładnie nabijasz statystyki Obrońcy Szo!
Małe a cieszy! super Który to już, piąty raz? Szósty? Peszek Szo
I to się nazywa finezja, cud, miód i ambrozja! Byle nie w uszach. Coś mało masz ostatnio tej konkurencji
Graty Fornax! Teraz beny wie, jak to jest wczuć się w skórę Almostowi!
Tak jak napisali przedmówcy: super, że udaje Ci się ruszyć tymi traktorami z powodzeniem Gacowi wytrwałości, trochę współczuję
Trzymajmy nasze ST na dobrej stronie ale ładnie Ci to weszło. Pamiętaj, ja tam Ci kibicuję w drodze po top1!
Zygusiek widzę przerzucił się ze mnie na PZT Gratulację, agresorowi Szo
Ładnie konwertujesz te lamki na 8 do czegoś przydatnego oby nam się nie zniechęciły
Znowu Umberto Ja nie mam niestety takiego szczęścia do niego jak Ty Umberto, pewnie i tak tego nie czytasz, ale SzO!
Wiem, że z opóźnieniem, ale fajnie to wyszło cieszę się, że są jeszcze tacy gracze jak Szaket
Pamiętam, że nie wierzyłem w to, że to wejdzie gratulacje zapału i wyczucia! Szaketowi Szo