Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam MIało być tak fajnie, miało być tak wesoło, a teraz będą trzy dni strachu, że będzie blokada za push, a przecież wszystko uczciwie Starcie: Dnia 27-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zygusiek [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 112 Duży transporter 2.422 Krążownik 5.610 Sonda szpiegowska 1 Pancernik 831 _________________________________________ Obrońca Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Duży…
-
Dzień dobry wszystkim! Chciałbym Wam przedstawić, tak dla odmiany, starcie które nie jest z BFS'a Kilka dni obserwacji i wyczekiwania na odpowiedni FS przyniosły efekt, i powstało moje PB na uMerkur Dedykacje dla: Mnicha, Lzk, Ciap , całego W_P oraz UNITED Edit; Pozdrawiam właściciela gs'ówki która obstawiła Szaketa Dnia 22-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 450.735 Mały transporter 22.…
-
Witam Dawno nic nie wstawiałem, ale tak sobie pomyślałem, że czujecie się tu samotni.... więc i ja coś dodam. Niby nic, ale można wstawić Dnia 14-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 5.999 Lekki myśliwiec 145.000 Okręt wojenny 311 _________________________________________ Obrońca Malibu [UAC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.353 Sonda szpiegowska 9 Satelit…
-
Witam #ZaspamujeWasMalymiRW To już drugi RW z obrońcą, zabrakło mu 12 min aby uratować flotę. Pozdrawiam Tatę ( dziś imieniny! ), Ciap :*, i w ogóle wszystkich Dnia 25-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [BAiZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 10.038 _________________________________________ Obrońca snail5195 ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.600 Lekki myśliwi…
-
Dobry wieczór Trochę szukania, i się znalazło Obrońcy tradycyjnie odbudowy, w końcu właśnie zszedł z urlopu... Dedykacje dla Ciap ;* UNITED, znajomych, oraz BAiZ PS. Tym razem zebrałem złom! Dnia 24-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [BAiZ] ________________________________________________ Pancernik 9.821 Okręt wojenny 12.262 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca STREET258 [RRW] _______________________________________________…
-
Witam Starcie z falangi Obrońca niestety zebrał część złomu, i zabrał gwiazdki. Jednak muszę przyznać, że bardzo kulturalny gracz z niego, aż mi szkoda było w pewnym momencie, że wleciałem. Dedykacje dla: Ciap BAIZ i UNITED Dnia 23-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [BAiZ] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 12.335 Pancernik 9.862 _________________________________________ Obrońca PrzemoNs ________________________…
-
Witam Niestety obrońca znów baardzo dużo zebrał, nie zauważyłem, że gdzieś zostały mu recki.... myślałem, że będzie na -, ale na szczęście jest na 0 Pozdrawiam Ciap znajomych oraz UNITED i BAiZ Dnia 22-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [BAiZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.000 Pancernik 10.284 _________________________________________ Obrońca Szaket [Alliance] ________________________________________________ Duży transpor…
-
Dobry wieczór Panowie i Panie: obijacie się coś ostatnio Dedykacje oczywiście dla Ciap ;* ( jeszcze mnie nie zezłomowali! ), UNITED, BAiZ oraz znajomych Dnia 16-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [BAiZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 225.000 Pancernik 200 Mały transporter 1.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kasprian [F S] ________________________________________________ Mały transpor…
-
Będzie bez opisu, ponieważ obrońca zebrał złom, i w ogóle lipa wyszła Dnia 16-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [BAiZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 Pancernik 10.283 _________________________________________ Obrońca Szaket [Alliance] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 12.000 Krążownik 100 Okręt wojenny 3.500 Recykler 4.400 Sonda szpiegowska 17 Gwiazda Śmierci 1 _____…
-
Witam ponownie! Świeżynka, jeszcze recki z PZ pod planetą nie wróciły. Nie wiem, co znów podkusiło agresora... To już drugi taki raport, aż mi trochę szkoda, ponieważ zawsze był aktywny i bardzo kulturalny. Dedykacje dla: Ciap UNITED, BAiZ oraz znajomych. Złom tym razem zebrano.\ Dnia 15-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zygusiek [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 611 Duży transporter 726 Krążownik 6.439 ____________________…
-
Witam zebranych Wstając w ten piękny poranek zobaczyłem, że sąsiad Leczymorda stoi w bunkierku z minutami. Jak zweryfikował czas, niestety pilnował floty. Dlatego właśnie to starcie ma dłuższy opis, ponieważ wymagało dokładnie 2 razy więcej finezji niż poprzednie, czyli drugiego lotu, spalając prawie 3 mln paliwa na jeden. Prawdopodobnie nie doszłoby do niego, gdyby ten pan nie latał dzień wcześniej po moim najmłodszym stażem sojuszniku. Nie wiedziałbym nawet, że aż tyle tego zbudował. Pozdrowie…
-
Dobry wieczór Bez finezji Pozdrawiam znajomych, BAiZ oraz UNITED, oraz Ciap Dnia 13-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [BAiZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca snail5195 ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 1.600 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 500 Recykler 5 Sonda szpiegowska 125 Niszczyciel 500 Gwiazda Śmier…