Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 378.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Neferet - Świeżynka ;>

Mihusz - - Członkowie Teamu

Tak, działa jak w iZombie, powiedzmy Poleć film Kto powinien Twoim zdaniem otrzymać Oscara za najlepszy film? Widzisz się w roli dowódcy gwiazdy śmierci? Wierzysz w przeznaczenie? Jaka woda mineralna? Chupachups cola w wersji zwykłej czy czarnej? Księżniczka z jakiej bajki chciałabyś być?

• Push na pushu gratuluje Żółwik wlotu, jak i okraglej liczby panckow, bijesz mnie na głowę Kolejnych

• Nie spodziewałam się Deko, że po takim czymś nie będziesz spalony że wstydu, a będziesz próbował bronić słuszności swojego bana dopóki nie ruszyles kont alla, dopóty uważałem Cię za naprawę dobrego gracza i potencjalne wyzwanie. Ale jak to mówił pewien gracz z 29, tylko słabi gracze biorą dopalacze. Jeden z Twoich nowych sojuszników sporo o tym wie. ST gratuluje, frem jest trudnym przeciwnikiem.

• Witam Dedykuję RW Dagusi ( Ciap ), masz marudo. Pozdrawiam Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 26.000 Mały transporter 1 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca koso94 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.740 Ciężki myśliwiec 667 Krążownik 280 Okręt wojenny 440 Recykler 2 Sonda szpiegowska 2.875 Satelita s…

• Dziękuję za życzenia Szkoda trochę, ale gratuluję. Myślę że Dante dawno odbudowany, więc SzO nie będzie

• A Olszi na banie a tak dobrze chciał zapychając układ. Gratuluję trafienia, teraz kolej na 5 zer

• Może wpisuję się z opóźnieniem, ale gratulację Wiele razy leciałem, Tobie się udało, a i top1 niedługo stuknie

• O, nick którego nie znam, a ma już tyle fragów nabitych Gratuluję i zapraszam

• Witam ST na prośbę Ciap, którą z tego miejsca pozdrawiam Pozdrawiam również sojuszników z Merkur, X i 68 no i Neferet Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Pancernik 26.005 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca moturzysta1982 ________________________________________________ Mały transporter 91 Duży transporter 521 Lekki myśliwiec 8.294 Ciężki myśliwiec 60 Krążownik …

• Graty zefir należy Ci się to jakie jest Twoje życzenie?

• I wreszcie mam szansę wpisać się do słynnego ST na Kubanie, strony zostały zachowane, dok dobity, a Kubanowi, jeżeli zechcę, bardzo chętnie pożyczę odbudowy Gratuluję panowie, jest klasa! Wesołych świąt!

• Gratuluję ABW, mi kilka razy znikał, więc szanuję Szkoda, że obrońca wrzucił urlop, ale no cóż... uni nie tętni już tak życiem, ekowcy są pod ostrzałem...

• A miałem ten bunkier odłożony na dzień później, ze względów formalnych. Ale jak to mówią, kto pierwszy ten lepszy, więc gratuluję

• Graty Lizak, a Tofi znowu w reckach... Odbudowy Może Cię za bardzo nie znam, tylko z małoprzychylnych opowieści, ale zawsze podobał mi się Twój nick, więc jakoś źle Ci nie życzę

• Witam Zastanawiałem się, jak to opisać, czy pisać o przebiegu... ale nie Oto tylko kilka faktów: - wydałem tylko 5k antymaterii - z doku mam równowartość 218 kk surowców - straty w obronie zmniejszone przez mechanika sprawiają, że łącznie z rakietowaniem przez agresora straciłem nie więcej niż 40kk w obronie - czyli jestem na + kilkadziesiąt milionów, licząc dex, na 0 - Nigdy nie spodziewałem się, że zrobię jeszcze kiedyś na tym uni ST, nie puszczając nawet jednego skanu od roku, ah to stare uni…

• Twój temat CT tęskni Ulubiony Chupa Chups? Pudliszki czy Heinz? Co chciałabyś na święta? Gdybyś była zombie, czyj mózg byś zjadła pierwsza?

• Jak zrobić dobry omlet? Lubisz pierniczki? Wiercisz w ścianie o 3 w nocy w bloku, a tu w drzwi wali zirytowany sąsiad, co zrobisz aby ukryć swój uczynek? Jak powiedzieć, że kogut rozumie? Rozwiń skrót: KREDKA

• To kolejne ST z Zygusiakiem w Ataku w tym dziale widać nie tylko o mnie się rozbija Gratuluję

• 14-11-2017 21:11:47 - Mihuszowo [surykatki] - 31.86% Dnia 14-11-2017 21:11:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 6.444 Lekki myśliwiec 100.000 Okręt wojenny 322 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca glebajapa [NATO] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 7.936 Lekkie działo laserowe 1.143 Ciężkie działo laserowe 89 Działo Gaussa 141 Działo jono…

• 12-11-2017 02:43:16 - Mihuszowo [surykatki] - 407.97% Dnia 12-11-2017 02:43:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 400.643 Krążownik 47.625 _________________________________________ Obrońca Leczymorda [AJF] ________________________________________________ Mały transporter 120 Duży transporter 200 Recykler 300 Sonda szpiegowska 60 Satelita słoneczny 370 Pancernik 625 Wyrzutnia rakiet 27.000 Lekkie działo …