Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No i już mój trzeci wpis pod podobnym ST, ale co tam, sojusznikowi się nie wpiszę? i to takiemu szanowanemu na rejonie? Gratulacje! Trzymaj to top1 ( jak dojdziesz ).
No niestety już nie gra pokasował planety, i koniec. A szkoda, trochę złomu jeszcze by mogło być... np dla mnie. Gratuluję Lizak, co Irish'a to teraz Twoje!
Gratuluję ABW! Trochę podziwiam Szaketa, że jeszcze ciśnie, i to "z andersonem" po tylu niedogodnościach jakie go spotkały, a i tak ma lepsze przyrosty niż ja... Szo
Witam Takie tam małe. Lzk udostępnił skan, ja o tym skanie zupełnie zapomniałem, przeskanowałem kilka h później, i mam Pozdrawiam W_P UNITED @ciap i naszą kochaną Panią moderator @Neferet Dnia 29-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Pancernik 4.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Adam [PZT] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.853 ________…
Spróbuję bardziej rozbudować wypowiedź: Chciałbym Ci złożyć należne Ci ukłony, w związku z pokonaniem samego strachu, który toczy to uniwersum od około roku. Wszyscy się czegoś boimy. Jedni boją się ciemności, inni podatku od kont ogame, inni pająków. Podobno ktoś nawet boi się PZT. Jednak Ty, mężny obrońco i herszcie legionu, jakim jest WP, pokonałeś go, i dzięki temu możesz teraz zasiadać w tej Auli Bohaterów. Cieszmy się i radujmy, bo o to nastał wielki dzień. Bądź na wieki @Lizak EJK Może by…
Gratuluję zwłaszcza, że obrońca sporo klikał, ale jak to mówią: Wlazł kotek na Płotek, i pacnął go młotek Szo- mało już Was ekowców na uni. Z drugiej strony zawsze jest @breakboy Pozdrawiam