Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od sonrevil: „Gratuluję! Ale niskie progi tam macie, aż w szoku jestem pozdro WP ” Ja też Na szczęście niedawno zostały podniesione, także będzie mniej spamu. Sam pisałem kiedyś do FA, 1 rok temu, o poniesienie, ale dopiero sił wyższe zadziałały Gratulacje wlotu. Pająka dalej szkoda PS. Będę Ci przypominał o tym stawianiu floty...
-
Cytat od dropson: „No paczaj no .... człowiek ciuła sobie idlaczków dzień w dzień a tu Ci taki dziadyga przylezie z urlopu na dwa dni i już do przodu pół miliona pkt.... weź wreszcie pancków coś naklep //mam nadzieję, że o to słowo chodziło a nie z L -Neferet ” Ale ładnie, moderator poprawia na różowo! Ja też chcę Riddick, niby marudzimy na te Twoje urlopy, a ST robisz więcej ode mnie i od 95% uniwersum... Gratulacje!
-
Mihuszowo [W_P] & Almost [W_P] & Dropson [W_P] & ABW [W_P] & Mummel [W_P] vs. DziG [PDs] ~ 430.64%
Mihusz - - Starcia Merkur
PostWitam Taki ładny mamy ACS Od Dropsona: Cytat od Dropson: „From me no 1f618.png ” Od Mummela: Cytat od Mummel: „Ode mnie pozdrowienia dla Radima ” Od Almosta: Cytat od HK47: „pozdrów buraka breakusa ode mnie ” ( musiałem lekko zacenzurować, bo by było Cytat od ABW: „Standardowo. Dziekuje za zaproszenie i wspólny lot. Pozdrawiam sojusz i farmy ” Ode mnie: Pozdrowienia dla @Neferet @ciap W_P, Frema pogromcę Flusika, Breakusa, Szatana @halszka , @Adam525 Pogromcy Lizaka. No i oczywiście @Lizak EJK N…
-
Propozycja zmian na Merkury
Mihusz - - DiD Merkur
PostBrawo pzt.
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
Mihusz - - Piłka Nożna
Post1. Brazylia 2:1 Niemcy 2. Neymar 9 3. 1/8, drugie miejsce w grupie, 6 bramek