Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od f4ust: „Kakało, ciągnikiem nie jeździ się w nocy - czas był do 23:59. Uzasadnij swoje zgłoszenie po czasie albo skończ prowokować. ” Jak to sie nie jezdzi ziom ile razy to sie cos robi w nocy fatal a jakim? mam nadzieje ze czyms pozadnym jakims wladkiem albo czydziechom;d tak z ciekawosci rozrusznik szybkoobrotowy masz?
-
Cytat od Koloc: „Elmo o ci Ci chodzi z tymi gsami. Każdy gra tym co ma. Zobacz sobie ile % zrobił Danek w poprzedniej edycji ” o to ze Gsami za 15kk pkt nie zrobi sie tyle co flota mobilna za 15kk juz rozumiesz? dlatego wedlug mnie Gsy powinny byc liczone jako duzo mniej pkt przy podziale ja nie mam nic dop tego kto jak gra ale jesli twierdzisz ze Taki Demon z calym szacunkiem dla Niego zrobi tymi Gsami za 200kk wiecej niz gracze z flota za 80kk+ ale moblilna to smiem twierdzisz ze nie masz racj…
-
oby byl lepszy bo smieszne jest cos takiego Balerion 656,588,614 6789 GS Caraxes 656,269,520 2898gs Meraxes 656,532,296 3399gs Syrax 656,177,668 23116gs Tyraxes 656,944,593 19780 gs jak dla mnie gsy powinny miec bardzo zmniejszaona wartosc jest chorym aby ponad 1/3 wartosci calej druzyny to byly gsy
-
ManNiaka tez nie widze Balerion 656,588,614 6789 GS Caraxes 656,269,520 2898gs Meraxes 656,532,296 3399gs Syrax 656,177,668 23116gs Tyraxes 656,944,593 19780 gs niezly podzial dwie druzyny na koncu juz wylonione ja jesli jest taka mozliwosc rezygnuje z zabawy chce byc wykreslony jesli nie da sie wykreslic mnie na wlasna prosbe zaatakuje poposrtu kogos z druzyny
-
ostatnio jak lecial na duza flote bylo chyba ponad 1kkk wiec moze lepiej niechs ie puszuje i lata na dtki?
-
Cytat od Wojownik Kajaczenko: „Przykro mi ze mnie wywalono z PN za moje machlojki, ale tak czasami bywa. Po prostu mój poziom uczciwości za bardzo odbiegał od standardów tam panujących. W Komornikach pasuje jak "ulał" (tak to jest nawiązanie do grubego). pozdrawiam i dziękuje wszystkim za wpisy ” CZyli jestes na tyle uczciwy zeby w sojuszu powiedziec ze sie pushujesz ale nie na tyle zeby przestac i dlatego Ciebie wywalili bo tam wolno sie pushowac a nie wolno sie do tego rpzyznac? w komornicach …
-
dobry prog i nie liczta gsow przy robieniu druzyn bo prawda jest taka ze gsy to kupoflota podbijaja wartosc flot bardzo przy podziale a robia jak do swojej wartosci bardzo malo wystarczy zobaczyc ile % zrobiily gsy w poprzednim SD prawda jest taka ze liczy sie glownie szybka flota albo ich nie liczcie przy podziale druzyn albo ich wartosc zmniejszcie z 10x bo miec Gsowca w druzynie to tak jak miec Grubego na banie wiem ze czesc osob lubi Gsy ale dejta se spokoj przy podziale druzyn z nimi serio …
-
Elmo Coffee Shop School [CShopSc] 991000 Flota: Lekkie Myśliwce 831000 Ciężkie myśliwce: 5700 Krążowniki: 88000 Okręty Wojenne: 8100 Gwiazdy Śmierci: 85 Pancernioki 57000 ino nie chce byc z tym grubym i z zadnymi smierdzacymi gsaowcami ktore nie powinny byc tu liczone bo sa useless policzcie sobie ile gsowcy nawalili tymi milionami gsow % w poprzednim SD i jak to wyglada w porownaniu do RW ktore zrobila normalana flota
-
grubi znow troche sie wykosztuje i stawiam ze nastepne bedzie z niego 2kkk% hyhy a moze nawet kkkk hahah
-
nie wiedzialem bo dopiero co zdjalem urlop Ciebie nie mam sie o co czepiac bo nie znam zadnej Twojej ustawki(o ile taka masz) raczej z moich obserwacji i tego co inni mowili to ludzie maja o tobie normalne zdanie a ja jak sam kogos nie zlapie za reke to tez mam o kims dobre albo brak zdania zawsze mozesz zrobic ustawke to bede sie czepial jak cos
-
YM zrobi kilka ustawek jak z InsomiaUS i bedzie znow odbudowany szkoda ze flota nie byla w jednej czesci mialem nadzieje ze bedzie 1kk% no coz moze nastepnym razem hyhy jak widze ze ktos z PN pisze cos o honorze to mam taka reakcje youtube.com/watch?v=e3yiZWRAKAk oczywiscie nie mowie ze kazdy tam nie ma honoru nie generalizujmy ale Pany dejta spokoj hyhy