Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Djablica

SzaloneOczy - - Archiwum CT

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka a dlaczemu zamknęłaś mi tematy do szpamerowania?? daje focha

• Djablica

o powie dżem jak się go otworzy? Elmo czy Wiewiorak? Spam czy Szpam? Spamer czy Szpamer? Spamowanie czy Szpamerowanie? Być albo nie być? Jajko strusia czy jajko kurze? Pies miniaturka czy kot olbrzym? Jabłko czy gruszka? Truskawka czy malina? Lubisz lody? Ilu dziewczyną złamałaś serce? O! czo o! ? Tak czy nie? Dzień czy noc? Poranek czy wieczór? Kaloryfer czy grzejnik? Sysunie czy osesek? Lizak czy guma? CocaCola czy Pepsi? Jastrząb czy sokół? ser żółty czy ser biauy:D ?

• Wojnownik Fireredsky :)

jak myślisz będzie jutro padać deszcz?

• Wojnownik Fireredsky :)

Co powie dżem jak się go otworzy? Elmo czy Wiewiorak? Podstępny Spam czy Szpam? Spamer czy Szpamer? Spamowanie czy Szpamerowanie? Być albo nie być? Jajko strusia czy jajko kurze? Pies miniaturka czy kot olbrzym? Jabłko czy gruszka? Truskawka czy malina? Lubisz lody? Ilu chłopakom złamałeś serce? Podstępny O! czo !? Tak czy nie? Dzień czy noc? Poranek czy wieczór? Kaloryfer czy grzejnik? Sysunie czy osesek? Podstępny Lizak czy guma? CocaCola czy Pepsi? Wino za 2.50 czy wino za 25? Piwo za 2zł czy…

• marcik - szefowa szefow;)

Cytat: „Mind_war napisał(a) Cytat: „perONE napisał(a) Marcik, ale małpa jesteś. Miałem nadzieje, że teraz napiszesz przynajmniej żebym podał email i mi wyślesz, buuu :E” ty mi tu MARCIK od malp wyzywac nie bedzieszfuriousmh2.gif MARCIK jest suuper ^^” suuper maupka prawda??

oddaj mi plusza inni się dużo gorzej zachowują a mi za jednego zacytowanego wulga zabrałaś jesteś niedobra wiesz o tym? O! /me daje FOCHA na marcik O! wrrrrrrr

• Art

SzaloneOczy - - Członkowie Teamu

Lubisz banany?? 51strona post w tym temacie nr1500 cieszysz sie?

• Stivi - Spamowy PieZ

Cytat: „i przy okazji upominam za spam ” Ty niedobry wiesz?? Co powie dżem jak się go otworzy? Elmo czy Wiewiorak? Spam czy Szpam? Spamer czy Szpamer? Spamowanie czy Szpamerowanie? Być albo nie być? Jajko strusia czy jajko kurze? Pies miniaturka czy kot olbrzym? Jabłko czy gruszka? Truskawka czy malina? Lubisz lody? Ilu chłopakom złamałeś serce? O! czo !? Tak czy nie? Dzień czy noc? Poranek czy wieczór? Kaloryfer czy grzejnik? Sysunie czy osesek? Lizak czy guma? CocaCola czy Pepsi? Wino za 2.50 …

• Art

co powie Elmo Wiewiorakowi jak Wiewiorak gwizdnie mu sysunie?? Czy Elmo użyje siły?? Czy Elmo zawoła kumpli z u.Sezamkowej? co się stanie w następnym odcinku Mody na Sukces? Czy śliniak dostanie ślinotoku?

• Stivi - Spamowy PieZ

fajny avek

• Dzień dobry wieczór o której dziś wstałeś ? Elmo czy Wiewiorak? Wściekła Wiewiórka czy Rada Puchaczy? zieeew dobranoc

• Cytat: „:buasi: napisał(a) Cytat: „Gienek napisał(a) Slyszalem ze bardzo lubisz wstawac skoro swit a juz najbardziej lubisz poranne pobudki, prawda to? xD” Nie moglem tego nie skomentowac: o_oo_oo_oo_oo_o :lol::lol::lol:o_oo_o :lol:o_oo_oo_o:lol: :lol:o_oo_o:lol:o_o o_o:lol:o_o:lol:o_o :lol:o_oo_oo_o:lol: o_oo_o:lol:o_oo_o :lol:o_oo_oo_o:lol: o_o:lol:o_o:lol:o_o :lol:o_oo_o:lol:o_o :lol:o_oo_oo_o:lol: :lol::lol::lol:o_oo_o Najbardziej to KaT lubi pobudki nocne xDDDD. + pytanie: Czemu Cie wiecej …

/me wita być albo nie być? co było pierwsze jajko czy kura? /me dziękować za voica dobranoc

• Art

co było pierwsze jajko czy kura? być albo nie być? zieeeew dobranoc

• Edward Elric

dobrana była by z Nas para?

• Tanin

czy będzie BUBU? a może BUBA??

a mnie /me dziekować za vipa

• Art

Cytat: „Smoczyca napisał(a) Gdzie jest wieeewioooor :>” Wiewior jaki Wiewior?? Ja jestem 100% Wiewior Bryk TEAM ZŁY lubisz lody??

• Tanin

ja nikogo nie denerwuje:P Tanin odpowiedz na te pytania narazie ładnie prosze:D