Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
Postnie mam czasem FOCHA jakiegoś na Ciebie? chyba zbyt często je daje bo zapominam na kogo jestem obrażony to yy...odfochowywuje się
-
Klylas
Postno może być:D ja jako GO czy ja jako MOD? ja jako Opiekun S&D czy ja jako IRC Supporter?
-
Djablica
Post/me robi duży hałas I'm back jak bardzo sie cieszysz? ogórek czy pomidor? ketchup czy musztarda? frytki czy pizza? !'ll be back
-
Klylas
Post1.okulary przeciwsłoneczne czy zwykłe? 2. soczewki czy okulary? 3. Harry potter czy Kod Leonarda Da Vinci? 4. różowy czy żółty? 5. Żarcie dla kota czy dla psa? 6. Krem do rąk czy krem do opalania? 7. piłka nożna czy piłka ręczna? 8. sandały czy półbuty? 9. koza czy krowa? 10. baran czy owca? 11. klamka czy uchwyt? 12. szyba czy okno? 13. szafa czy stolik? 14. stół czy biurko? 15. kuchnia czy salon? 16. Genowefa czy Józefina? 17. Brunetka czy blondynka? 18. Ręcznik czy ścierka? 19. chusteczka czy…
-
Klylas
PostJak bardzo mnie lubisz? dlaczego byłbym dobrym opiekunem S&D? dobra byłaby z Nas para?
-
Djablica
Posta chcesz Go zobaczyć? opowiedzieć Ci o Nim?
-
Djablica
Postehh i zamknęłaś mi temat w DiD u1<nono> mam iść spać teraz czy nad porankiem? złomować czy nie? wyrósł mi włos na klacie<chwali sie>
-
Djablica
PostCytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) MEGA FOCH hm co ja widzę ,Ty po programie "łabędziem być " ? hah jaka przemiana ” ” hehe fajnie jest być dziewczyną:D ale to tylko tymczasowe:D już nie mam focha cieszysz się?
-
Djablica
PostMEGA FOCH oddasz mi temat? 13 strona otwarta:D
-
Edward Elric
-
Art
PostWszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dobrym byłbym GA? dlaczego tak rzadko tutaj zaglądasz?? lubisz Wiewiórki?