Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
PostCytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Lord Azumi napisał(a) hehhe , Kofffam Cię Djabliczko :*:*:*:*:*:* JA TEŻ on mnie wyprzedził i powiedział to bo miałem bana:( :*:*:*:*:*:* Cóż za wyznanie hahaha 1. Lubisz mnie ? oczywiście a mnie bardziej? 5. Masz chłopaka ? mam ... hmmm ” ” nie mam bana:)
-
Djablica
Postwolisz owoce czy warzywa?? zwierzątka z krótką sierścią( np. fiefiółki) czy z długą sierścią (np. bernardyn)?? niestety banik:( szkoda praffda??
-
Cytat: „marcik napisał(a) A może jedna marcik w trzech osobach? ale wymyslasz :ciszanasali: ode tego jestem prafda?? a ile razy dziennie marcik wychodzi na dwór?? wazniejsze jest ile razy czy na jak dlugo? bo nie wiem czy liczy sie ilosc czy jakosc u Ciebie ? :P poproszę o jakość znaczy się czas ” Co zrobisz gdy jakiś typ z dzieckiem będzie prosił ciebie o money na food: a) dasz mu money? b) pójdziesz do sklepu i kupisz coś dla nich? c) żadna z tych odpowiedzi prafda że powinienem dostać maupke?…
-
Djablica
PostCytat: „gitarzysta napisał(a) Chcesz żebym wbijał na IRC-a? NIE :XP:” Sojusz SP - ekstremalne zasiadanie akurat pisałem w tym temacie pięknego a tu klikam OK i zonku temat zamknięty Ty to specjalnie na złość mi zrobiłaś?
-
Djablica
Post[18:18:08] <SweetWiewior> diablica: potem było to.... [18:19:51] diablica pa [18:19:56] <SweetWiewior> diablica: [18:19:58] <SweetWiewior> [18:19:59] diablica [~diablica@diablica.moderator.OGamePl] has quit IRC: Quit: Papa moim ulubieńcom :*** :))) zapomniałaś o mnie
-
Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a wiesz kto mi sie dziś śnił Ty tak Ty nie wiem co tam robiłaś może mi powiesz co?? pewnie Ci sie snilo ze Cie chlostalam porem ” ” To by tłumaczyło te ślady na plecach przegrałem w tysiąca miałem dojść do finału a skonczyłem na półfinale jak myślisz podniosę sie po tej druzgocącej klęsce?? znasz jakiś kawał o wiewiórkach?? jak znasz to powiedz:D edit co tak wcześnie poszłaś spać nawet buzi na dobranoc nie dałem to zaległe ( na dobranoc miały być…
-
Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) Ty mnie śledzisz na każdym kanale jesteś to ty sledzisz mnie już sie nie wykręcaj :XP: Wszędzie marcik i tu i tam i jeszcze tam a nawet tam dalej ja bym sie bala otworzyc lodowke a wiesz kto mi sie dziś śnił Ty tak Ty nie wiem co tam robiłaś może mi powiesz co?? ;* ” ” czy a może ?? to ja dam (wersja max )
-
Djablica
Posto_o co mnie tak zdziwiło?? Cytat: „Gdzie bys chciala pojechac??jak zwykle będzie to morze, uwielbiam je :)” a mnie tes lubis?? a wezmies mnie ?? zmiesce sie do walizki nawet jak kces
-
Djablica
PostŁadną mam sygnaturkę?? upss nie mogę oddychać.....