Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „Angela napisał(a) @Elmo W piatek ide na nastepny urlop to idę z Tobą a o czym ma byc ?:D o wiewiórce im wiecej tym lepiej skoro tak to :*:*:*:*:*:*” i jeszcze dobrze ? a może jeszcze więcej?? o tyle i jeszcze tyle

• Djablica

SzaloneOczy - - Archiwum CT

Cytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Lord Azumi napisał(a) hehhe , Kofffam Cię Djabliczko :*:*:*:*:*:* JA TEŻ on mnie wyprzedził i powiedział to bo miałem bana:( :*:*:*:*:*:* Cóż za wyznanie hahaha 1. Lubisz mnie ? oczywiście a mnie bardziej? 5. Masz chłopaka ? mam ... hmmm ” ” nie mam bana:)

• marcik - szefowa szefow;)

zdjęli mi bana:) prafda że cieszysz sie?

mam bana chyba:( nie będzie mnie przez jakiś czas:(

• Djablica

wolisz owoce czy warzywa?? zwierzątka z krótką sierścią( np. fiefiółki) czy z długą sierścią (np. bernardyn)?? niestety banik:( szkoda praffda??

co sadzisz o obecnym konflikcie z Gruzji?? dasz mi plusza ( no chyba ze od razu gorylka:D ) na u60?? dlaczego nie? ( tu odpowiedz jak w powyższym pytanie padnie odpowiedz nie )

Cytat: „marcik napisał(a) A może jedna marcik w trzech osobach? ale wymyslasz :ciszanasali: ode tego jestem prafda?? a ile razy dziennie marcik wychodzi na dwór?? wazniejsze jest ile razy czy na jak dlugo? bo nie wiem czy liczy sie ilosc czy jakosc u Ciebie ? :P poproszę o jakość znaczy się czas ” Co zrobisz gdy jakiś typ z dzieckiem będzie prosił ciebie o money na food: a) dasz mu money? b) pójdziesz do sklepu i kupisz coś dla nich? c) żadna z tych odpowiedzi prafda że powinienem dostać maupke?…

• Cytat: „Damashi napisał(a) Czy to prawda że są 3 marciki ? :E” Wykręca sie że to boty niby A może jedna marcik w trzech osobach? a ile razy dziennie marcik wychodzi na dwór??

• Djablica

Cytat: „gitarzysta napisał(a) Chcesz żebym wbijał na IRC-a? NIE :XP:” Sojusz SP - ekstremalne zasiadanie akurat pisałem w tym temacie pięknego a tu klikam OK i zonku temat zamknięty Ty to specjalnie na złość mi zrobiłaś?

• Djablica

[18:18:08] <SweetWiewior> diablica: potem było to.... [18:19:51] diablica pa [18:19:56] <SweetWiewior> diablica: [18:19:58] <SweetWiewior> [18:19:59] diablica [~diablica@diablica.moderator.OGamePl] has quit IRC: Quit: Papa moim ulubieńcom :*** :))) zapomniałaś o mnie

• Cytat: „Mr. Kolos napisał(a) co sie stalo ? :<” łazienka jest zamknięta a ja wstałem pierwszy godzina 10:27 a mi nikt śniadania nie zrobił prafda że to skandal? we wtorek mam egzamin teoretyczny na prawko

• Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a wiesz kto mi sie dziś śnił Ty tak Ty nie wiem co tam robiłaś może mi powiesz co?? pewnie Ci sie snilo ze Cie chlostalam porem ” ” To by tłumaczyło te ślady na plecach przegrałem w tysiąca miałem dojść do finału a skonczyłem na półfinale jak myślisz podniosę sie po tej druzgocącej klęsce?? znasz jakiś kawał o wiewiórkach?? jak znasz to powiedz:D edit co tak wcześnie poszłaś spać nawet buzi na dobranoc nie dałem to zaległe ( na dobranoc miały być…

• Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) Ty mnie śledzisz na każdym kanale jesteś to ty sledzisz mnie już sie nie wykręcaj :XP: Wszędzie marcik i tu i tam i jeszcze tam a nawet tam dalej ja bym sie bala otworzyc lodowke a wiesz kto mi sie dziś śnił Ty tak Ty nie wiem co tam robiłaś może mi powiesz co?? ;* ” ” czy a może ?? to ja dam (wersja max )

• Djablica

o_o co mnie tak zdziwiło?? Cytat: „Gdzie bys chciala pojechac??jak zwykle będzie to morze, uwielbiam je :)” a mnie tes lubis?? a wezmies mnie ?? zmiesce sie do walizki nawet jak kces

• Jak tam po urlopie?? Opowiedz mi jakąś historyjke:D czy a może ?? dam

• hmm nie oddajesz mi na iłcu buzioli normalnie chyba focha zarzucę na kilkadziesiąt minut /me kasai teraz będziesz mi oddawać??

• Ty mnie śledzisz na każdym kanale jesteś Wszędzie marcik i tu i tam i jeszcze tam a nawet tam dalej Ty jesteś jedna??(nie masz klona jakiegoś?? )

• /me dziękować za sygnaturke badzo ładna

• Djablica

Ładną mam sygnaturkę?? upss nie mogę oddychać.....

• ten wszystkiego najlepszego i 100000 lat i czego sobie życzysz i dużo