Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• czyli już jesteś w deutschladni?? a dlaczego zupa słoniowa?? a może pieczona fiefiolka?

• marcik - szefowa szefow;)

SzaloneOczy - - Archiwum CT

to ja chciałem rozpocząć 50-tą stronę ale mi się zaspało chyba troszku ehh ne udało mi się ale otworzę następną może dokończ:D siedzę przed kompem boli mnie głowa i......

Cytat: „PREPARAT napisał(a) Cytat: „Satanie(L) napisał(a) Cytat: „Młody napisał(a) MARCIK to jak jedziesz na zlot???” \ Jaki zlot gdzie?? Marcik kochanie. Kiedy sie zobaczymy ??:( Smutno mi bez Ciebie dzien w dzien Chyba Cie wycaluje na ircu w kazde miejsce Smutno mi bez Ciebie :D” ona jest tylko i wylacznie moja LD ale o co chodzi jaki zlot:D” a wcale ze nie bo moja:P

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) bo miałaś napisać ze nie prafda napisalam ja napisałem a dlaczemu znowu psujaczysz ilca? nic nie psujkam i prosze bez insynuacji 1pokeks2.gif tylko winny sie tłumaczy ” ” 19 19 co to znaczy??

bo miałaś napisać ze nie prafda a dlaczemu znowu psujaczysz ilca?

Ty już wiesz dlaczego

• Djablica

to teraz idziemy do 17 strony na pewno sie cieszysz z tego powodu mam iść spać ?? a co było pierwsze diablice czy wiewiorki? idę spać

ehhh

• Cytat: „wakat napisał(a) Cytat: „Damashi napisał(a) Najgorsza rzecz jaką zrobiłeś jako MOD ? ( Hmm bardziej pasuje naj nie odpowiedzialniejsza w sumie :)) nie chce mi się wysilać pamięci ale parę błędów mi się zdarzyło popełnić więc pewnie by się coś znalazło :] a to ja wymienie 21.11.2007 nadanie warna Elmusiowi 29.12.2007 nadanie kolejnego warna Elmusiowi 01.04.2008 nadanie jeszcze jednego warna Elmusiowi to wszystko :( ” ” lubisz fiefiołki?? daaaaawno mnie tu nie było ciekawe ciekawe........ …

• nic już nie będzie takie samo misiu skończył gre ogame stlaciło wielkiego gracza wpadnę w depresje? chyba misiu woli ciebie niż mnie też masz takie przeczucie?

• jak bardzo lubisz fiefiółki w skali od 1 do 10 [SIZE=7](psst możliwa odpowiedz 11)[/SIZE] a lubisz dostawać kisski od fiefiółki na ilcu??

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a ten Chojrak to kto?? Chojraka nie znasz? o_o ” ” właśnie znam ale napisał że jesteś jego żoną powiedz że to nie prafda

• Djablica

Cytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Lord Azumi napisał(a) 1. Lubisz mnie ? oczywiście a mnie bardziej? ” ” powtarzam pytanie a u Ciebie też takie stlasne burze?? otworzyłem Ci 16 stronę będzie jubileuszowy buziak?

• Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) hmm nie oddajesz mi na iłcu buzioli normalnie chyba focha zarzucę na kilkadziesiąt minut /me kasai teraz będziesz mi oddawać?? << Nie ?:P tak ^^” ” prafda że tak??

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Damashi napisał(a) I nie jesteś żadnym słoniem! slonica?” Damashi ma racje a Ty nie Cytat: „Elmo napisał(a) popsiułaś Ilca?? nie jestem psujka hrhr polemizowałbym z tym ” Cytat: „tortoise napisał(a) co bierzesz ze sobą?sama juz nie wiem 2 razy zmienialam ubrania a do wtorku daleko ykhmm i czemu aż tyle?:P no wlasnie ...dobre pytanie kobiety..... ” ” a ten Chojrak to kto??

• popsiułaś Ilca?? wejść nie mogę pisze o cos takiego [09:52:28] Connection failed (marcik destroy server ) please wait i co teraz powiesz?? o_o psiuja:P

• Djablica

Cytat: „Młody napisał(a) czemu diablica??” bo tak:D bo lubi psocić

Cytat: „Damashi napisał(a) Czemu Elmo dostał bana tylko na 3 dni ? ” bo mnie wszyscy koffaja a marcik mnie też koffa? jak sie marcik czuje jak już nie gram na u26? wróce

• Klylas

Cytat: „Klylas napisał(a) Cytat: „Sheppard napisał(a) Lubisz mnie lubie :P” ” dlaczego okłamałeś Shepparda??

Cytat: „Młody napisał(a) SŁOŃ??HEEH PATYK I TYLE.” o_o ten pan dał chyba jakieś ukryte pytanie:D a ja nic wymyślić nie mogę fiem co Ci sie dziś śniło ? a co robiłem w Twoim śnie ?