Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „PREPARAT napisał(a) Cytat: „Satanie(L) napisał(a) Cytat: „Młody napisał(a) MARCIK to jak jedziesz na zlot???” \ Jaki zlot gdzie?? Marcik kochanie. Kiedy sie zobaczymy ??:( Smutno mi bez Ciebie dzien w dzien Chyba Cie wycaluje na ircu w kazde miejsce Smutno mi bez Ciebie :D” ona jest tylko i wylacznie moja LD ale o co chodzi jaki zlot:D” a wcale ze nie bo moja:P
-
Djablica
Postto teraz idziemy do 17 strony na pewno sie cieszysz z tego powodu mam iść spać ?? a co było pierwsze diablice czy wiewiorki? idę spać
-
Cytat: „wakat napisał(a) Cytat: „Damashi napisał(a) Najgorsza rzecz jaką zrobiłeś jako MOD ? ( Hmm bardziej pasuje naj nie odpowiedzialniejsza w sumie :)) nie chce mi się wysilać pamięci ale parę błędów mi się zdarzyło popełnić więc pewnie by się coś znalazło :] a to ja wymienie 21.11.2007 nadanie warna Elmusiowi 29.12.2007 nadanie kolejnego warna Elmusiowi 01.04.2008 nadanie jeszcze jednego warna Elmusiowi to wszystko :( ” ” lubisz fiefiołki?? daaaaawno mnie tu nie było ciekawe ciekawe........ …
-
Djablica
PostCytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Lord Azumi napisał(a) 1. Lubisz mnie ? oczywiście a mnie bardziej? ” ” powtarzam pytanie a u Ciebie też takie stlasne burze?? otworzyłem Ci 16 stronę będzie jubileuszowy buziak?
-
Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Damashi napisał(a) I nie jesteś żadnym słoniem! slonica?” Damashi ma racje a Ty nie Cytat: „Elmo napisał(a) popsiułaś Ilca?? nie jestem psujka hrhr polemizowałbym z tym ” Cytat: „tortoise napisał(a) co bierzesz ze sobą?sama juz nie wiem 2 razy zmienialam ubrania a do wtorku daleko ykhmm i czemu aż tyle?:P no wlasnie ...dobre pytanie kobiety..... ” ” a ten Chojrak to kto??
-
Djablica
PostCytat: „Młody napisał(a) czemu diablica??” bo tak:D bo lubi psocić
-
Klylas
PostCytat: „Klylas napisał(a) Cytat: „Sheppard napisał(a) Lubisz mnie lubie :P” ” dlaczego okłamałeś Shepparda??