Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „wara od kasai ja ją kosiam i jest moja << Twojej ?:P I ilu jeszcze laskom mowisz ze je kosiasz ?:P” Przeciesz wiesz że tylko Tobie [SIZE=1]i marcik, Djablicy, agatce, Angeli, Zorayi, Kocicy, Asiulce, Laksmi i kilku facetom ale to chyba nie jest żaden argument....[/SIZE] a Ty mnie też?? powiedz że też plosee dam Ci buziiiiiiiiiiiiiii

• marcik - szefowa szefow;)

SzaloneOczy - - Archiwum CT

a zrobisz mi avka?? ^^[SIZE=2](takiego ładnego Elma metalowca)[/SIZE] /me plosi plosi plsoi bardzo ładnie plosi i daje buziiii :*[SIZE=2](taka zaliczka )[/SIZE]

Cytat: „Balial napisał(a) Dlaczego masz akurat takiego fajnego avka?? :P” Bo marcik ma same fajne avki i sygny ma talent do ich robienia co widać też po mojej sygnie

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) chciałem tylko powiedzieć za co?;( ” ” Bo jak weszłaś na IRC-a to Ci dałem duuuużo a Ty mi z 10 a Kolos dał jednego a dostał dużo więcej niż ja

chciałem tylko powiedzieć

dlaczego wracasz tak późno?? nie lepiej wrócić wcześniej??

• Cytat: „sitr^tedi napisał(a) O nie wierze, ale mila niespodzianka ktos w teamie ze Sz-na kasai gratuluje kiedy dasz sie wyciagnac na piwo? Jesli bedzie zlot w Sz-nie zjawisz sie na nim?” wara od kasai ja ją kosiam i jest moja

Marcik, a jakie mialas skarpetki jak bylas w sklepie? Marcik, a co mialas na obiad? Marcik, a ile spalilas paliwa jezdzac do centrum? Pytania z IRA jak prosiłaś:D błędów w nich nie poprawiam pisownia oryginalna:D buzi buzi buzi

• Cytat: „Angela napisał(a) @Elmo Dawno Dawno temu w odległych zakamarkach irca żył sobie wiewiór zwany Elmo Znany był z tego iż był bardzo całuśny Pewnego dnia poznał zielonego aniołka ... CDN ” a kiedy?? a ja też mam kociaka fajnego :)[SIZE=3](znalazłem kiedyś i to moja nowa tapeta jest od jakiegoś czasu)[/SIZE] pokaże kot.jpg

• Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) /me kosia kasai:) << A to niby za co ?:P” ” Właśnie nie wiem :(myślałem że Ty wiesz

Cytat: „Damashi napisał(a) Czemu zawsze przychodzisz jak mnie nie ma? ” mnie też wtedy nie ma a ja znajdłem konto na u26 Damashi dał ale muszę być w PL więc musisz zmienić sojusz (taka sugestia:D)

• Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a kiedy ostatnio przespałaś całą noc? << A cala noc tyczy sie jakich godzin ?:D hmm 23.00-6.00 ” ” chyba sie zaraziłem od Ciebie bo też całą noc nie spałem

• Edward Elric

Cytat: „Boba Fett napisał(a) Nie no, największy leń z Team został SGO, koniec OGame się zbliża :E” Taa i jeszcze gram na dwóch podległych mu uni chyba sie potne:( prafda że się cieszysz ze "rządzisz" na dwóch uni które mają to wielkie szczęście że gram na nich?

• a kiedy ostatnio przespałaś całą noc?

• a kiedy śpisz?

• /me lubi kasai:)

byłaś na ilc?? a dlaczemu buzi nie dostałem

• ale opowiesz potem jak było?

• Cytat: „Postów: 666” nic już nie pisz dlaczego jeszcze nie śpisz? grzeczne dziewczynki już dawno śpią:P

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a może pieczona fiefiolka? nie jadlam ale chetnie sprobuje =) to możesz mnie upiec:D ” ” A wrócisz do Nas?? Bo wiesz Niemcy mogą Nam Ciebie zabrać, a wtedy byłoby smutaśno Jak coś to ich strasz że cały mój las przyjedzie Ciebie odbić Nie ufam im