Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
PostCytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a co do solenia to hmm wole inna przyprawę:DD wole ostre jedzenie..... to tak jak ja, jakoś damy radę Cię przyprawić, ale hm problem będzie z sierścią ” ” Da się zdjąć na rzepy jest a jakby zejść nie chciała to jakoś sobie damy rade //edit no skandal no nie wchodzić do cZt niech no ja ciebie złapie na ilcu....wychłostam..... a wiesz że byłem na weselu pierwsze wesele ogólnie na jakim byłem opowiedzieć jak było? //kolejny edit jesteś niedobra wi…
-
Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a co by było gdyby marcika nie było?? pewnie nikt by nawet nie zauwazyl ” ” Ja bym zauważył Jako IRC SUPPORTerka możesz potwierdzić iż panuje choroba szalonych userków?? [SIZE=7](odpowiedź typy bez komentarza się nie liczy)[/SIZE] chyba syskim coś się porobiło...... bo jacyś tacy inni.....
-
Djablica
Postmogę prosić o busi?? /me ładnie dziękuje:D a co do solenia to hmm wole inna przyprawę:DD wole ostre jedzenie.....
-
Djablica
PostCytat: „Djablica napisał(a) hahah to widzę że świetny urlop miałaś :lol:, co tam remontowałaś nowy piec montowałaś żeby ELmo ugotować?? hhmm a skąd wiedziałeś ? ” Chcesz mnie schrupać?? Wiewiorka do gara:D tylko mnie nie psypal:D
-
Djablica
Posto widzę nowy wierszyk:) a teraz mogę tutaj pisać tylko jednego posta świat jest okrutny ;(nieprawdaż?
-
Djablica
Posto matko ale z Ciebie LEŃ Dlaczego jesteś LEŃ? Dlaczego tak rzadko tu zaglądasz? //Jeśli od Twojego ostatniego posta teamowiec się nie wypowiedział, zedytuj swój poprzedni post zamiast pisać następny, Hellgirl
-
Kasia321
PostKicia to jest fajniuchowawsze od tego na Twoim avku:) ale avek tes słodziusny