Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 669.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uni68
Postpodziel przez 9
-
Rekordy Uni68
Post417dt i 1 ssale robie ich duzo35 dziennie gdzies
-
Rekordy Uni68
PostWynik ekspedycji [1:3x:16] 08.06.2016 18:48:46 Od: dowódca floty Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 2346 Lekki myśliwiec: 1 Sonda szpiegowska: 2346 - Elmo
-
wystarczy liczyc tylko i wylacznie starcia solo bez ACSow problem rozwiazany nikt wtedy nie bedzie musial sprawdzac i liczyc czy moze leciec czy jednak nie bo % bedzie za duzo zastanawiac sie czy da rade nadrobic brakujace % w starcioach solo czy nie jak komus bedzie sie nalezala taka nagroda to ja poprostu dostanie wtedyu nie ma znaczenia czy uni jest stare czy nowe bo o to chyba chodzi o zabawe zeby latac w SD i robic % dla druzyny a nie liczyc % czy mozna leciec bo wtedy mozna byc wyeliminowa…
-
a tak se pytne 2
PostCo nieco dowiedzialem sie przez 2 miesiace moich dociekan ale jednego nie wiem kto pyka na Bezetowym koncie?:D i co sie stalo z HTF bo puerto sam i wbity urlop
-
a tak se pytne
Postile osob gra z u30 na 68? ostatnio widzialem blademonstera ale to przez st widze GE nie przetrwalo;/ i co sie stalo ze skoczkiem? widzIalem w galaktyce Thora ale urlopuje z tego co widze od bardzo dawna
-
Gra ktos jeszcze ?
PostDZis widzialem InsomnieUS reszta z graczy ktorych pamietam ma urlop glownie InSide i Owocowi no i Stysia ma urlop ale z tego co widziaem gra aktywniej na innym uni niz 68 Ciebie Liz tez skads kojarze chyba z irc ale reki nie dam sobie uciac edit. albo nie bylas czasem plkiem? edit2. o jaaaaaa zobaczylem wlasnie date topica
-
dlatego jak dla mnie byloby dobrze zmienic to na tylko starcia solo badz do tych 50% dodac kryterium ilosci RW solo w stosunku do acs tak jak jest to zrobione w nagrodzie druzynowej 3% badz 75% RW tylko nie ogo9lnych RW ja bym dodal 90%(kwestia ustalenia progu) RW solo zdobytych przez w/w gracza przyklad gracz robi 50 ST solo na sume 10k% do tego 3ACS na sume 20k% co do pierwszego punkty sie nie lapie 10k%>20k% ale juz dzieki drugiemu by sie lapal bo stosynek RW to 94.3% starc to starcia solo a …
-
sorry bardzo ja nie chce zadnej tarufy ulgowaj ale popatrz sobie na moj przyklad 56 RW 1 ACS i nie lapie sie bo jest obostrzenie mi to i tak wisi bo badania mam slabe najwyzej dostyalbym badanie za 50kk ale jest to wedlug mnie poprostu glupie w chwili gdy SD sie zaczynalo mialem flote za mniej niz 1kk pkt a jednak bylem drugim aktywistom wiec jak dla mnie powinny byc albo liczone tylko starcia solo albo ten podpunkt nie powinien tyczyc wylacznie osiagnietych % ale liczba RW tez powinna sie liczy…
-
Rekordy Uni68
PostWynik ekspedycji [1:1xx:16] 05.06.2016 02:37:43 Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 2.125.000 Kryształ. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor. Zrabowano: 2.125.000 Kryształ - Elmo
-
Rekordy Uni68
PostWynik ekspedycji [3:3xx:16] 03.06.2016 22:14:48 Od: dowódca floty Spontaniczna deformacja nadprzestrzeni pozwoliła Twojej ekspedycji zebrać dużą ilość Antymaterii! Zrabowano: 1.326 Antymateria. Zrabowano: 1.326 Antymateria Elmo nie ma zadnego event nawet nie wiedzialem ze tyle moze wyleciec jakby trzeba bylo screena to wystarczy napsiac zatrzymam sobie ten raport 24h
-
Rekordy Uni68
Post1 stay [UNITED] Dagusia (147.551) 129.813.510 ok zatem wnosze o dodanie nowego gracza w wartosci eko czyli Dagusia punkty eko 129.813.510
-
Rekordy Uni68
Postpoprosze o zmiane wszystkich nickow w rekordach na Elmo skoro i tak kazdy wie kogo sa rekordy i nicki nie maja znaczenia