Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 478.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Wisior - - Porozmawiajmy o OGame

Jest możliwość wrzucenia na uniwersum testowym eko x100 ? (choćby tymczasowo) bo rozwijanie konta w takim tempie spowoduje, że właściwe testy potrwają do 2021 roku @Art - do kogo pisać ? Pozdrawiam Wisior

• Wersja 7.x - dyskusja

Handlarz całkowicie zniknie ? Pojawi się nadpodaż deuteru, co mnie specjalnie nie martwi. Boost dla ekowców naprawdę spory +75% to naprawdę dużo (a może nawet +25% za klasę i dodatkowe 50% za pełzaczy to daje sumarycznie 87,5%) Czy sprzedaż statków czy surowców będzie się odbywał tylko przez rynek i bez wskazania kupca? Załóżmy hipotetyczną sytuację, że chce uczciwie sprzedać sojusznikowi deuter po minimalu - normalnie wysyłam i dostaje spowrotem. Jak poleci przez market to ktoś może sobie tą of…

• Sugestie

Wisior - - MCO - Wersja 7.0 Sugestie

Jak jest forum to można porozmawiać No to sugeruję, żeby update pojawił się w tym tygodniu. Pozdrawiam Wisior

• Wersja 7.x - dyskusja

Wrzucają sugestie, czyli potrwa to jeszcze sporo A ja głupi chciałem we wrześniu zbierać surowce, żeby postawić od razu kupę nowych statków @PiotrekPe - kupiłeś już ? Ja chyba na święta sobie zrobię prezent z CyberPunka Pozdrawiam Wisior

• Konto jaskiniowca kupiłeś czy kupiłeś po prostu złom? Nie wierzę w ani jedno Twoje starcie Ile banow to perma na tym koncie masz? Pozdrawiam Wisior

• I może od razu warunek, żeby Grubego vel KKS (czy jakie konto/konta teraz posiada? ) od razu odrzucić. Znów na banie wyląduje i na co komu taki gracz? Zrobi na początku kilka ST na ustawionych kontach i tak się skończy. Jak będzie możliwość, to wolałbym nie być z nim w drużynie. Pozdrawiam Wisior EDIT: Uderz w stół a puszer się odezwie Zamierzasz się zgłosić ? Lepiej od razu odpuść dla dobra zabawy...

• Próg na 500% i skończą się loty po satelitach Ułatwi życie moderatorom bo zamiast pierdylariarda małych starć będzie mniej, ale będą konkretne. Pozdrawiam Wisior

• Wisior Paradox Nocy [P N] 3702946 Flota: Lekkie Myśliwce: 2645873 Ciężkie myśliwce: 1112 Krążowniki: 650194 Okręty Wojenne: 101085 Bombowce: 43 Niszczyciele: 508 Gwiazdy Śmierci: 3130 Pancerniki: 301001

• Wersja 7.x - dyskusja

Pisałem na discordzie, napiszę i tutaj. Panie Morawiecki, daj Pan spokój. Wszystkich Pan nie musisz opodatkować

• Czemu nikt nie powiedział, że na FILA lecicie ? Może na u68 też był bez fsa ? Puszer FILU w reckach to naprawdę miły widok Pozdrawiam Wisior

• I Ty nie chcesz floty budować bo niby górnik jesteś? Weź się puknij w łeb Gratulacje Misiek. Pozdrawiam Wisior

• Cytat od Zatkao_Kakao: „nie mnie to oceniać czy coś było czyste czy nie stwierdzam tylko fakt, że konto Jan III Waza, które jest sojuszu Komornic gra teraz w sojuszu GÓRNICY i tyle. Jest administracja gry i niech ona roztrzyga co i jak Także ten tego ” Mam nadzieję, że wszystko już zgłosiłeś przez support Wiesz, że tutaj team nie zagląda Gratuluje starcia Pozdrawiam Wisior

• Cytat od Zatkao_Kakao: „Cytat od Wojownik Kajaczenko: „john malkowicz - czlowiek ktory jest prawie na dnie łancucha pokarmowego tego uni, ale nie do konca rosnij rosnij john. ST to ST - gratulacje ! ” a Ty już w porcelanie Brawo Johny rośnij i jak to mówią będzie z Ciebie wiekszy procent. Obrońcy teadycyjne Szo!! ” Ty się tak Fatal nie emocjonuj John robi ostatnio więcej ST od Ciebie, mimo że ostatnimi czasy 7 razy tracił flotę Ty jesteś taki super, że nawet Twoje puszkonta odchodzą Ci z sojuszu…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od turysta: „Opcja usuniecia handlarza jak najbardziej na plus. Dodac do ankiety ! ” No coś Ty Niektórzy to by się chyba zapłakali Jak będzie całkowicie usunięty handlarz i nic w zamian to opcja całkiem spoko Deuter potanieje

• No, no Szacun Makłowicz Dobrze, że Finek na urlopie - możesz polatać Gratulacje Pozdrawiam Wisior

• Ej ej, od lamienia recków to ja jestem w sojuszu Weź się następnym razem popraw Gratulacje Misiek Pozdrawiam Wisior

• Jak chcesz to Ci w PW napiszę kiedy poszedłeś spać Następnym razem fs się przyda Jeszcze raz SZO Pozdrawiam Wisior

• Coś stało to poleciałem Zysk jakiś wyszedł to wstawię tutaj. Fremen SZO Ku chwale PN pn4life.jpg Dnia 17-09-2019 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 Pancernik 242.934 _________________________________________ Obrońca Fremen [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 220.494 Duży transporter 160.886 Lekki myśliwiec 292.500 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 26.725 Okręt…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ciap: „Cytat od Bandit Dawn: „nie wiadomo czy to będzie za antymaterię ” Pierwsze wybranie darmowe.Później zmiana za anty. ” To oficjalne stanowisko teamu, czy spekulacje @ciap ? Pytam, żeby się nie skończyło hejtem jak przy UF, przy którym wycofaliście się z niektórych wcześniejszych deklaracji Pozdrawiam Wisior

• Nawet jakiś zysk wyszedł Gratulacje Pozdrawiam Wisior