Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Podnieśli progi ST, podnieśli progi miniST Nie mam co wstawiać Całe szczęście mam kolegów, którzy czasem pozwolą wrzucić jakieś starcie Hamer jak znajdzie passy do konta na forum to pewnie coś się wpisze Od Hamera: Cytat od Hamer: „smażalnia steków , Koparka próbował przeszkadzać ale chyba po drodze się zakopał i podziękowania dla Hortexa za całokształt ” Tymczasem konkret: Dnia 22-06-2019 18:55:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] ______________________________________…
-
Dyskusje na temat
Wisior - - DiD Taurus
PostO fuzji z u68 nie ma co narazie myśleć Wystarczy powiedzieć, że byłby z moim kontem tutaj TOP2 Może jak ten złom podciągną do wyższej wartości to będzie cień szansy dogonić? Pozdrawiam Wisior
-
Dyskusje na temat
Wisior - - DiD Taurus
PostJeśli chodzi o mnie to kliknąłem floty x1, spalanie deuteru 0,5 Teraz ukłon w stronę @Angelo Di Livio - coś dla flociarza, czyli wartość złomu na 50%. Pozdrawiam Wisior
-
Dyskusje na temat
Wisior - - DiD Taurus
PostNo i elegancko
-
Dyskusje na temat
Wisior - - DiD Taurus
PostMasz eko x7 i spalanie 0,5 Te 4kk deuteru na jednorazowego fsa można wydać Angello di Livio - spalanie 0,5 to jest duże ułatwienie dla flociarzy. Obrona na pz to byłoby zdecydowane przegięcie. Pozdrawiam Wisior
-
Dyskusje na temat
Wisior - - DiD Taurus
PostZmniejszenie spalania deuteru jak dla mnie ok Przepały tak nie będą bolały flociarzy Obrona na PZ to według mnie nieporozumienie. Nawet robiąc codziennie zwózki to potrzebuje minimum 400 DTków na planecie. Jak dorzucicie mi pz z obrony to będą mi latać po wszystko co stoi. Jak chcecie orać bunkry to są na to GSy Flota x2 by mogła być to mi akurat nie przeszkadza Pozdrawiam Wisior Flota
-
Niektórzy robią ST bez zysku, inni po podniesieniu progów w ogóle gdzieś zniknęli i wtedy wchodzę JA, cały na biało Temat umarł no to wrzucam, może częściej będę wrzucał takie farmingi, żeby nikt nie zamknął Dnia 17-06-2019 10:02:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Mały transporter 1.705 Pancernik 20.000 Krążownik 20.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 _________________________________________ Obrońca Sir Grzegorz [Explorer] …
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. nscr [Pac-Man] ~ 339847.18% TOP 1 SOLO U 68 TOP 2 OGAME.PL
Wisior - - Starcia U68
PostJasne, jasne Wiadomka, że kupione Gratulacje starcia Podobno jest nagroda w deuterze za złomowanie Nscra Za połowę tej nagrody dam Ci znać kto ją oferuje Pozdrawiam Wisior
-
Pytanie jest takie - sami przeczeszecie wszystkie uniwersa i podejrzane transfery czy mamy zgłaszać ? W tym tygodniu GO mają nadgodziny Pozdrawiam Wisior
-
Cytat od buleon: „ Jasne. Przy czym sprzeda kontu TOP tyle, ile mu limit pozwala. Limit ma wzór (liczba punktów konta x współczynnik prędkości eko na danym uniwersum x 5). ” Limit zmieni tylko tyle, że zamiast z kont ABC...Y wysyłać do Z, to konta z docelową wysyłką będą X Y Z Limit podniesiony 3 krotnie Pozdrawiam Wisior
-
Całkiem fajne te rozwiązania Takie nie do końca przemyślane Nie można sprzedawać za mniejszą cenę niż się kupiło tak ? No to jak rozwiążecie taką hipotetyczną sytuację: Gracze A, B, C....Y skupują deuter. Cały metal i kryształ puszczają na deuter - handlują z połową uni. Wszystko legalne jak do tej pory. Następnie cały ten deuter transportują do gracza Z, który jest najniżej w statystykach z tej paczki. Dalej legalne. Teraz gracz Z sprzedaje komu chce za 2:1:1 - musicie się zgodzić że ten przeli…
-
Cytat od ciap: „Mogłabym dokładnie to samo napisać o Tobie co @Niezniszczalny^ pisze o Whisky. :fsmile:Oczywiście mam na myśli np. Gilbert. Najlepsze było konto które miało 70kk punktów w ekonomi i przyrost dobowy na poziomie eko 27/23/23, koszt 21.196. Ciekawe gdzie reszta surowców wyparowała przez 11 miesięcy gry. Swoje zdanie napisałam np. tutaj > tyle ładnych pushówek ” Kto to jest Gilbert ? Po dziale ST wnoszę, że jakieś konto, które daje się regularnie farmić Pazikowi - może to jego kolega…
-
No cóż, jak ja mam na jednym uni nadmiar deuteru to postawiłem magazyny i latam na ekspy - jak jest event na handlarza po 2000 anty to wymieniam
-
To wtedy wymienią u handlarza Jak dla mnie pomysł Whisky jest super Kupiony deuter albo idzie u mnie w badania albo w loty Zniknęło by mnóstwo patologi Pozdrawiam Wisior
-
[P N] Andre & Wisior & Hetevox & Mallory & kajako uni6 vs. [Pac-Man] EncePence ~ 351.168% - top6 ACS OGAME.pl + top3 ACS u68
Wisior - - Starcia U68
PostCoś tam wpadło Nie trzeba było od nikogo prosić czasu powrotu telepka Teraz czekamy na deuter od Pazika, bo lot był drogi Dzięki za zaproszenie, fajnie wyszło, polecam się na przyszłosć na ACSy Pozdrawiam Wisior PS. Andre - zauważyłeś, że ja mnie zapraszasz na lot to zawsze wpada ? PS2. Ma kto deuter do sprzedania 2:1:1 as PS3. Najważniejsze - pozdro dla sojuszu tutaj i na Tarusie oraz dla Bigosa PS4. Encepence - SZO !! Dok odda, a deuteru Ci jeszcze dużo zostało (nie chcesz sprzedać po taniości…
-
Mallory & kajako uni6 & Selene & Wisior & Andre - wszyscy z [P N] vs. Adixx [Hydrozag] ~ 7125.48%
Wisior - - Starcia U68
PostCytat od halo66: „Tak patrzę i widzę, że jeden z uczestników ACS złamał prawa matematyki Czyżby Gęsi na dopalaczach ? ” Domyślam się, że o mnie chodzi Wpisałem kody - wyślij 1kkkkk deuteru to Ci powiem jak się to robi Pozdrawiam Wisior
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Wisior - - Starcia U68
PostGratulacje dla agresorów. Wyznaczyliście nowe standardy, nie wiem jednak czy będzie ktokolwiek chętny się dostosować. Mam głęboką nadzieję, że dla Was to tylko gra i w życiu tak się nie zachowujecie. Nóż w plecy wbity głęboko, ale i ta rana się zabliźni. PN wróci silniejsze. Pozdrawiam Wisior