Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chyba jednak zrozumiałem myślisz, że 151kk pkt jest niemożliwe? Lojty podwoił w podobnym okresie wartość konta, a starć w dziale ST nie ma (w przeciwieństwie np. do Ciebie czy Kajaka). Też się puszuje ? Piszecie, że Poziomka się puszuje z 20 (!) kont, a przyrost od początku roku ledwie 26%. Przemyśl jeszcze raz czy przyrosty Kajaka są serio takie niemożliwe ? Pozdrawiam Wisior
-
@Pazik ja mam eko jeszcze gorsze, a wartość mojego konta wzrosła o 41% od lutego Dam Ci jeszcze lepszy przykład - gość TOP4000 - wartość konta tydzień temu 100pkt, a dzisiaj dobry 1000pkt - wzrost o 1000%. Ten to musi się puszować Pazik - wzrost o 81% - to dwa razy więcej niż Wściekły z jego super eko FILU - wzrost o 58% - to również więcej niż Wściekly, a eko gorsze niż @john malkowitz007 Wnioski wyciągnij sam Pozdrawiam Wisior
-
Fajnie, że coś się dzieje Zobaczymy czy pozytywne zmiany czy negatywne. Na pewno znajdą sie tacy co powiedzą, że ekstra, jak i tacy co będą narzekać. Jak już mówimy o spekulacjach - to może zacznę Jak dla mnie to będą to pojazdy poruszające się po planecie (te dwa na dole), a ten u góry to będzie go transportował na te planety Jakie funkcje? Na pewno jeden wspomoże wydobycie na planecie, a drugi będzie te wydobycie niszczył Zobaczym... Pozdrawiam Wisior
-
Po to, żebyśmy mogli przez miesiąc czy dwa się zastanawiać co to będzie Potem przez kolejny miesiąc pisać, że tak naprawdę te statki są gównianie, potem że gra nie ma sensu i zatęsknić za czasami jak jeszcze nie było pancerników a OW kosztował 40k metalu i 20k kryształu (jaka wtedy była burza tych co mieli kupione OW po starej cenie to pamiętam do dziś ) Pozdrawiam Wisior
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Wisior - - Starcia U68
PostNo to Milion zrobił pierwszy milion Na pewno sporo pracy kosztowało, tym bardziej, że jak bocieek pisał było kilka prób. Gratulacje starcia. Trafić w podstawce to w obecnych czasach bardzo bolesne Gruby - odbudowy życzę Nie będzie łatwo bo dok nie odda, ale sojusz na pewno Ci pomoże Pozdrawiam Wisior
-
Fnk [P N] & Wisior [P N] vs. Fremen [PZWP] ~ 220 454.2% - top7 ACS u68 #środa2
Wisior - - Starcia U68
PostCytat od MisiuGD: „ Tylko pytam się, po co brać Zwisiora ze sobą , dla niepoznaki ” Wisiora się bierze jak chcesz żeby ST nie wyszło idealnie - nie pozbierany złom, albo kiepski dofarm
-
Fnk [P N] & Wisior [P N] vs. Fremen [PZWP] ~ 220 454.2% - top7 ACS u68 #środa2
Wisior - - Starcia U68
PostKajak, lamo. Wystarczyło dopytać Dofarmy nie do końca udane bo już puszczane z telefonu, jedną nogą w aucie siedząc Coś tam udało się wyfarmić, coś zostało. Obrońca będzie miał na odbudowę Tutaj bilans samych dofarmów : Podsumowanie agresor Metal: 561.693.784Kryształ: 9.573.386Deuter: 1.212.539.830 agresor zyskał łącznie 1.783.807.000 jednostek. Pozdrawiam Wisior
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
Wisior - - Starcia U68
PostJohny milczy odkąd dostał pierwszego dzwona Mi osobiście, się zrobiło go trochę żal mniej więcej po 4
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
Wisior - - Starcia U68
PostWidzę, że zaszło to za daleko @Barry, @Zatkao_Kakao, @john malkowitz007, @Truck driver. Nie było żadnego wystawiania z buddy, ani kreta w sojuszu. Owszem wina pierwszego starcia jest po równo Makłowicza jak i Fatala, za głupie pyskówki na forum i wywyższanie się. Po prostu pokazaliśmy miejsce w szeregu dla Malkowitza i wkrótce Fatalowi też pokażemy, żeby nie czuł się pokrzywdzony. Tyle ode mnie. Następnym razem nie łykajcie wszystkiego jak pelikany. Zwłaszcza osoby, którzy nic nie wiedzą na tema…
-
Wisior - - Starcia U68
Post@Zatkao_Kakao Wystarczy, że przyznasz się, który to Twój "kuzyn" gra jeszcze w ANGELS i daje Ci info Pamietaj, że prawda Cię wyzwoli Pozdrawiam Wisior Administrator Forum kasai:Upominam za offtopic.
-
Wisior - - Starcia U68
PostWidzę, że ładnie sojusz ANGELS puszuje Fnk Może trzeba to zgłosić do GO jako pusz pasywny ? (Makłowicz dostaje gonga, sojusz pomaga w odbudowie, w międzyczasie farmi swoje puszówki TOP2000 i potem wszystko trafia w znane recki ) Swoją drogą to starcia z swoich puszkonto wstawia się z fejkowych kont na forum Gratuluje tajemniczy FNK Lataj dalej Pozdrawiam Wisior
-
@john malkowitz007 lubił latać wciąż po tych samych koordach to też postanowiłem się przelecieć na znane współrzędne Szkoda, że wczoraj nie weszło, ale też nie narzekam. Dawno tutaj Johna nie było, do działu ST narazie za daleko Wisior [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 1645.27% Dnia 04-07-2019 18:53:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Krążownik 70.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ O…
-
TOP 8 ACS Wisior [P N] & Celestial General [AVALON] & ACL [NFH] & dorsz [AVALON] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 145107.8%
Wisior - - Starcia U68
PostZapraszam na Kuchenne Rewolucje z udziałem Johna Makłowicza Miałem wrzucać do miniST, ale już nie będę zaogniał sytuacji. Może to go nauczy trochę pokory. AVALON chciał ST w TOP10 to dostał Generalnie mogło być lepiej. Wiem dokładnie jakie i gdzie błędy popełniłem, mogłem ich uniknąć. Dostałem słuszną burę od kolegów z sojuszu bo niepotrzebnie spuszowałem pewnego gracza (wszyscy wiemy o kogo chodzi). Jak popatrzeć z szerszej perspektywy to łącznie z drugim ST wychodzimy mimo wszystko na jakiś ni…