Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A to wtedy Ty się jeszcze uczysz tak ?:P Akurat ja niestety dzisiaj też mam wolne ...;] To w sumie dobrze, że rzadko się smutasz Cały czas uśmiechnięta
Hehe jak zobaczyłem miejscowość to od razu pomyślałem o Tobie Za marcikiem jasne, że będę tęsknił, więc postaram się w miarę "wolnego" czasu odwiedzać temacik, może Ty też będziesz tutaj coś skrobać od czasu do czasu A tam dowody:P Tutaj nic nie trzeba udowadniać
Właśnie przejeżdzałem przez Nowe Marcinkowo Zaraz będę w Mrągowie, więc pozdrówko dla Ciebie Szybko wrócę, bo w niedzielę w nocy, niestety weekend tym razem krótki A tam najwiiększa ściemniara z forum jaką znam
Nie wiem czy będę tutaj na forum, bo za niecałą godzinę wyjeżdżam na mazury do Giżycka:P Ale udanego weekendu Ci życzę A ściemniara z Ciebie jest dobra
Propozycje prawie matrymonialne Mhm pokazać przykłady kiedy nie jesteś grzeczna ? To już nawet moja sygnaturka jest tego przykładem Czemu jestem niemożliwy ?:D