Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dobranoc W tym tygodniu raczej nigdzie nie wyjeżdzam uff A miałem jechać znowu do Olsztyna i Warszawy, a później plany się zmieniły i miałem być w Szczecinie. A wyszło najlepiej i jestem w domu Jak tam po "zlotowaniu" ?
Jak jest w 1 gali to o jakim środku mówisz ?:) Chyba druga gala jest w srodku Planety masz w 1,2,3 druga gala to srodek. W drugiej gali masz np planety na pozycjach 80 250 415 to wybieramy 250. Czyli środek to 2:250. Nie wiem skąd Ci się wzięła ta 1 gala
Rośnie na pewno to fakt;) Ale jak już zarabiamy jakieś pieniądzę to nie patrzymy w portfel i właśnie o to mi chodzi A dzisiaj jesteś ?:P Bo mnie chyba nie będzie
Pamiętaj że matka będzie miała najmniej pól ze wszystkich Twoich planet, a główna powinna być jak największa A po za tym czy matka jest w 2 gali ?:) Czy czasem nie w pierwszej ?:) A tak jak już ktoś napisał wyniki tych koordów są uśrednione także mogą być odchylenia wysokości 20 układów
No wczoraj to mieliśmy ciutkę szczęścia Ciekawe jak dzisiaj się uda Aj tam czas się zawsze znajdzie, lepiej żeby pieniądze były z tego wszystkiego co robię jakieś przyzwoicie fajne
Lubię z Tobą rozmawiać, a raczej pisać na forum, bo niestety na IRC'a nie możemy na siebie trafić Mhm pracą tego nie można nazwać, bo pracuje gdzie indziej, ale takie jakby dodatkowe zajęcie moje Poznawanie ludzi, dzięki którym później łatwiej można coś osiągnąć. Powiększam po prostu listę swoich znajomych A przy okazji bawię się kamerą i kręcę różne pierdółki, jakieś teledyski itd
Nacieszyć Tobą w sensie rozmowy Hehe szkoda tylko że takiej miejscowości nie ma Już sprawdzałem Miałem spotkanie z Makiewiczem - takim piosenkarzem Olsztyn. Akurat spałem u niego dzisiaj. Mrągowo załatwienie domków na festiwal country A byłem jeszcze w Olsztynku w takiej fajnej restauracji urządzonej z lat 40-60 I od razu z innym piosenkarzem, myślę że tego na pewno znasz - Makowiecki A w Warszawie u takiego gościa, który ma największa firmę w Polsce zajmującą się elektroniką - systemami alarmow…
Zapomniałem napisać o gwiazdach - mój błąd, a raczej zapomnienie, bo myślałem o tym. Dopiszę to tutaj. Ale na koloniach nie będzie się zbytnio opłacało po co wlatywać. Chyba, że będziemy zostawiać surowce i flotę jak pan powyżej. A planeta główna będzie inaczej zabudowana jeśli chodzi o bunkier. I gwarantuje Ci, że nie będzie można się wbić, a bunkier nie będzie rekordowy;) Wystarczy z głową go robić Ale to już będzie w drugiej części poradnika Co do handlarza: Handlarza dostajesz na ekspedycjac…
Dobrze żeś bumerang:P Można się wtedy więcej Tobą nacieszyć:P To że inna to wiesz, ważne że z papugował A ja znowu w rozjeździe Obecnie w Olsztynie, a jeszcze dzisiaj będę w Mrągowie i Warszawie EDIT: Wiesz, że o Tobie właśnie pomyślałem ?:D Bo przejeżdzam znowu przez marcinkowo
Dokładnie przy niższych jeszcze ok, ale przy takich wysokich docelowych poziomach kompletnie to się nie opłaca Metal na 39 poziomie, a kryształ na 36 ? Powodzenia