Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ktoś z starego u43 powrócił do ogame? Widzę powrót Polka Ktoś jeszcze?
-
Graty starcie mega kozak!!! Obrońca często w nocy wjeżdża mi w kolonie gsami (ma kolonie w tym samym układzie co ja) dla nawet 2-3 kk zysku.... oczywiscie kasuje satki mt ew dt i obrone;p
-
aktualizacja idzie idzie:P a reszta cos cicho...
-
Aktualizacja Trochę mało czasu teraz mam na forum @Krwawy Tapicer teraz lepiej?:)
-
Rekordy Uni68
Postaktualizacja-ostatnia już w tym temacie ' Czekam aż modek podklei nowy temat a ten zapieczętuje
-
Rekordy Uni68
Postniestety ten rekord nie będzie dodany. Jutro zajme sie nowym termatem jeśli modek go podepnie...
-
Rekordy Uni68
PostOczywiście dodane FAjnie Mili że na koniec się tu pojawiasz. Rzadko tu bywałeś
-
Rekordy Uni68
Postmusiałbyś mieć 11lvl nanitów:) lvl 10 już jest osiągnięty
-
REKORDY UNI 68 SPEED X1 X5 Witam. Temat rekordy uni 68 speed x1 x5 jest kontynuacją rekordów uni 68 speed x1 x1.(Rekordy uni 68 speed x1 jako wspomnienie znajdziecie tutaj:board.pl.ogame.gameforge.com/i…ead/387391-Rekordy-Uni68/ W temacie zasady są proste. Podajecie swoje rekordy ja je notuje (rekordy przebijamy, nie wyrównujemy). Wszelkie sugestie mile widziane. Zapraszam do wspólnej zabawy!! WYDOBYCIE DOBOWE * Metal=96.633.576 Virtual_ManPL * Kryształ=33.546.864 Virtual_ManPL * Deuter=40.134.…
-
Rekordy Uni68
PostTakże dziękuję wszystkim za miłą zabawę !! Proszę modka o zamknięcie tematu i podpięcie nowego Każdego z was proszę o wspólny udział w nowym temacie. Wspólnie tworzymy u68 nie ważne na jakim speed!!