Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
o kurcze ale błąd...tylko nie pamiętam ile wynosił ostatni rekord @falgor jak to jest z tym rekordem?
-
Aktualizacja] Liczę na aktywność przed wakacjami
-
Cytat od ciap: „Bez eventu maksymalnie jest 2 tys anty. ” Ciapuś pamiętaj że ja już stary jestem to z pamięcią i kojarzeniem mam problemy:) Aktualizacja
-
Anty z ekspedycji zdobyta na evencie czy bez?
-
Prawdziwa wiśnia tego uni. Gratuluje!! ustrzeliłeś taki stek że nie jedna rodzina nie da rady go zjeść! Pokonanemu dobrego Realu nic więcej tu nie zostaje
-
Aktualizacja No to @zefir czekamy na bombę:D Na rekordy od reszty też czekamy jeszcze wiele jest do zrobienia. Pozdrawiam
-
Aktualizacja @ciap gratulacje @zefir jaka będzie odpowiedź? @pit oczywiście że się liczy tylko nie napisałeś czy z terraformerem czy bez masz tyle pól
-
jest archiwum uni 43 czyli posty pisane do czasu gdy u43 istnialo... DiD SD ST itd
-
to nie pamiętam nicku jednakże miło że u43 nadal gra;p
-
z jakim nickiem grales na u43?
-
koniec wojny nadszedł podliczył już ktoś %?
-
Aktualizacja Ostatnio nie miałem weny tu zaglądać dlatego czekaliście kilka dni..przepraszam:) Reszta póki co mała motywacja:D @ciapobijasz się coś
-
Cytat od ^Bad Whisky^: „no to adasiu mowiles ze bedziesz wsio podliczal wiec działaj tam ” No Adasiu jedziesz z tym... policzysz to odechce Ci się latać i zostawisz latanie Whisky i reszcie:P
-
Dzięki @chemikos i @terry