Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ZAczyna się zaś wojna na forum ambitniejsza niż ta w grze:p @Yossar pojechałeś jak zwykle ostro i szczerze od samego siebie... zostanę Twoim fanem:D Pokonanemu poprostu odbioru FS Quantum to uni dziwne
@RYBKA79 Rekordy Uni68 Speed x5 to ostatni temat rekordów który prowadziłem sprawdź sobie.. Jednak Twój rekord i tak będzie dodany do nowego tematu rekordów gdyż ustanowiłeś go po fuzji Pozdrawiam
@ciap nie ja nie mam ciśnienia na to. Swoje prowadziłem teraz jakieś konkursy na temat który prowadziłem czego zbytnio nie rozumiem robisz coś a nagle tracisz ale cóż ogame to stan umysłu podobnie jak jego support:D
@kruszynka nie ma zbytnio wzoru... coś na styl tematu który prowadziłem do czasu fuzji więc każdy pamięta jak to wyglądało trochę można nad tym z czasem popracować jednak aktualizacje były bardzo częste:D
Myślę że temat jest do zamknięcia jest po głosowaniu szkoda klawiatur na wytykanie kto na kogo głosował itd Lepiej zajmijcie się grą i udowodnieniu kto faktycznie jest najlepszy na uni... takie głosowania na forum zawsze są robione For Fun a nie dla jawnej bitki na głosy
Graty Maryś w końcu booom z Twojej strony. Ostatnio nowo powstały TTD zalicza więcej strat niż zysków a miało być tak pięknie.. Ty już nie przetapiaj i tak masz nad stan wszystkiego. Pokonanemu Szo (załącz urlop odpocznij nie kasuj- wszystko można odbudować nawet i za 2-3 miechy)