Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Yossarian [NPF] vs. 19dawid45 [D-L] ~ 71481.41% ; Yossarian [NPF] vs. dzban147 [W a M] ~ 8580.92%
PostPogratulowałem już i ponownie to zrobię Życie czasami tak robi że o czymś się zapomina ja zapomniałem o grze ale... to tylko cyfry
-
Już widzę setki rw na satelitach i dt.... prawdziwy pokaz siły i skilla uczestników.... będziecie mogli sobie z dumą po każdym takim rw strzelić piwko w blasku chwały:) Dla mnie te SD to plucie nam w twarz... tyle opinii i żadnej reakcji ... no ale widać niektórym można napluć a i tak udadzą że deszcz pada... gratuluję
-
Uprzejmię proszę graczy uni Quantum o nie zgłaszanie się do SD robią z nas durni pokazując nam że gdzieś mają nasze zdania. Jest 7 zgłoszeń brakuje jednego . Te SD to głupota okres plus progi... Team widzi uwagi graczy nawet tych najsilniejszych i ma to gdzieś nie dajcie im satysfakcji do jak to stwierdził @Terry posiadania czystych rączek.
-
Rekordy u68
PostTak jak wcześniej pisałem ja w konkursach udziału nie biorę:) Z resztą cały ten wasz Team to jedno wielkie nieporozumienie... nie liczą się gracze tylko wasze widzi mi się przykładów jest wiele jak tutaj i Seek Quantum.. o ticketach i przedmiotowym traktowaniu nie wspomnę Mimo wszystko pozdrawiam i życzę nowemu prowadzącemu powodzonka
-
Rekordy u68
Postbył temat założony przeze mnie jako kontynuacja starego który prowadziłem to se wymyślili konkurs w konkursie też wspominałem że mogę prowadzić 2 tematy tu i na Q ale była cisza bo jakiś tam szablon trzeba było wysłać jak temat będzie wyglądał. Z mojej strony wygląda to tak żadnego szablonu wysyłać nie będę bo temat wyglądał jak wyglądał po wielu sugestiach graczy uni 68... ja temat prowadzić nadal chciałem wymyślili sobie konkurs a ja w takowych nie startuje poprzednio prowadziłem temat bardzo …
-
@Ruda z tego co wiem fuzji jeszcze nie ogarneliście lobby kuleje może tym zajmijcie się przez święta skoro macie dużo czasu na SD w tym okresie SD w Grudniu to masa ludzi na urlopach jaki to ma sens? To ma być zabawa dla Nas więc niech czas też będzie pod Nas a póki co nie widzę tu masy ludzi wypowiadających się że termin super a wręcz przeciwnie.Zróbcie porządnie SD w spokojniejszym terminie ogłoście to w grze bo nie każdy zagląda na forum wtedy będzie większe zainteresowanie a kto wie może i t…
-
Cytat od Ruda: „Tak naprawdę nie ma idealnego terminu. ” Zgadza się każdemu nie dogodzisz ale tym terminem najeżdżacie na jedno z najważniejszych Świąt w kalendarzu jak i największą imprezę w Roku. Niby to jest miesiąc na działanie ale popatrzcie na to że same przygotowanie do świąt jest dla wielu z nas ciężkie od początku Grudnia z racji wykonywanych zawodów. Z resztą większość z nas pewnie woli spędzić czas z Rodzina ,znajomymi niż przed Ogame w poszukiwaniu cyfr. Ja bym proponował przesunąć t…
-
Cytat od chemikos: „Ale to chyba na uni z eko x1? Mi się kojarzy taka akcja z 1000 GSami. Na Fornax lub na Electra po pierwszej fuzji. Dawno temu to było, więc mogłem coś pokręcić, ale taka ilość chodzi mi po głowie. ” też to pamiętam z tego co kojarze to były czasy Fornax
-
Graty Maryś dorobiłeś się mega sprzętu!! Nawet jakbyś wyszedł na remis w bilansie to i tak było warto przeorać taki bunkier!!
-
Cytat od edes: „Co Ci da zgłaszanie multi skoro teraz jest dozwolone ” Multi dozwolone jest owszem bo nie potrafią ogarnąc Lobby ale nie jest dozwolona interakcja pomiędzy kontami multi.. @NaZz masz 100% racji na tym uni jest jedna wielka pusherka i fuzja tylko nadała temu siły niestety Team ma to gdzieś bo liczy się zakup anty tak było od zawsze . Konta bez przyrostów konta ze spadkami itd a wszystkie wysyłające surowce w stronę jednego danego konta...falangi to widziały nie raz...zgłaszane nie…