Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Próby monowe
PostCytat od ^BrzydaI^: „poszukuję osoby poniżej top 440 która zrobi mi moona, zwracam surowce +bonus za fatyge. ” kontakt w grze 19dawid45
-
Próby monowe
Postwymienie sie probami na 1 moona nick w grze 19dawid45
-
Kosmiczny zysk.... obronca stracil od groma zasobow i statkow...graty:)
-
Cytat od ciap: „Cytat od 19dawid45: „Ciekawi mnie tylko czy faktycznie taki ticket był wysłany Niemniej jednak wokół tej sytuacji będzie długi czas dużo kontrowersji jak i dużo śmiechu ” Ticket był wysłany przed kasacja konta.Nie bardzo rozumiem czemu to takie dziwne. Ban w grze nie blokuje logowania na support. Pomimo że w grze jest automatyczne logowanie to nadal można zalogować się z poziomu strony podając nick i hasło do supportu. I to każda osoba otrzymująca bana może zrobić. Nie ma powodu …
-
Cytat od Art: „Pragnę zaznaczyć, że podobnych przypadków własnoręcznych kasacji nakładających się z blokadami kont mieliśmy już kilka. Rozpatrzyliśmy je w sposób pozytywny. Czy to byłby gracz majs czy ktokolwiek inny, moja decyzja byłaby taka sama. Jestem za utrzymywaniem aktywnych kont na naszym OGame ” Backup jak najbardziej się należał... każdy ma prawo dać kasację i ją cofnąć. Tutaj ban przeszkodził w cofnięciu a więc należało zrobić backup. Ciekawi mnie tylko czy faktycznie taki ticket był …
-
Czyżby to koniec?
19dawid45 - - DiD Quantum
PostCytat od kokon1: „Były pożegnania łzy i marzenia co do tak superowego konta , a tymczasem ten sam Maryś konto ma i lata. Wszystkim pozostał tylko nieutulony smutek i żal. Witam ponownie w grze ” Przecież w tytule jest "?" czyli pożegnanie niepewne Ciśnij Maryś!!
-
Czyżby to koniec?
PostA ja życzę Ci byś wrócił tu szybko...raazem z Terrym jesteście ostatnią ostoją dawnego normalnego Quantum... Jesteś w stanie poprawić swoje rekordy
-
Majas jak to robisz
PostTyle razy było wałkowane jak on to robi... duży nakład na antymaterie plus konta z dexem które mu ten dex sprzedają... wykorzystuje błąd gry i chciwość GF.... Majs robi swoje na forum milczy Team go nie rusza i tak to funkcjonuje. Szkoda strzępić ryjka bo to i tak nic nie da... wpadnie pewna operatorka napisze regułkę pokazującą że wszystko jest ok i na tym się skończy