Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Stacia. Obrońca popełnił błąd to i kara wymierzona. Fajnie że bład poprzedniego Steka naprawiony ,tag LSZ się pojawił oficjalnie w starciu nie w wypowiedzi Mosterdziej Szo Ci życzę . Dziś nie przegrałeś a odniosłeś tylko kilka drobnych ran odrobisz w moment! A i z Mareczka wyszedł większy Zysk Przetopu!!
-
Cytat od Pan S: „Cytat od pvo: „graty xbox dobry farming @up zapytaj Pana fidodido może CI wyjaśni ;D ” nie badzcie hipokrytami hehehe przeciez konto na ktorym gra xbox to konto darka gdzie zezlomowal flo Raven a dokonczyl edol prosze was graty starcia ” Hipokrytami to oni są na rynku z cenami Większośc flociarzy ma swoje za uszami szczególnie teraz w dobie rynku i skupowania flot przez niego z innych "swoich - nie swoich " kont co i na tym uni się dzieje więc wypominanie jeden drugiemu obecnie …
-
West znowu kończy ;)
19dawid45 - - DiD Quantum
Post@Majs tak skasował. To zakładaj nowe konto i pokaż skilla
-
Cytat od Darkstar: „@19dawid45 pamietasz, na Eridanusie byl tez taki typek co oszukal @Mordimer_Madderin albo innego na 500kk deu. Bombasek,Bubasek czy jakos tak. Wina Mordimera, bo surke wyslal przed deu i tamten przetopil na flo i chyba @chev go ustrzelił. Taka tam historia. o Grubcio czy Grupcio ” Było coś takiego ale tu oszust jest jeszcze lepszy bo swoich okrada. @Muniek przecież poszło pw w grze i info na forum i cisza z Twojej strony- nie pogrążaj się . Przykre jest to że @ale cios antyna…
-
Cytat od Muniek: „Nie odebrałem fs bo nie byłem w domu, nie wiem czym wy sie podniecacie ? Idzcie hejtowac gdzie indziej, ponoc szkoła sie zaczeła, sio. Przez takich jak Wy wlasnie mało kto wchodzi juz oglądać ST...... ” Jaki hejt jaki hejt? Hejtem jest to że piszemy prawdę że jesteś oszust i złodziej? Hejtem jest to że sobie robisz z nicku szmate ? Przez takich jak Ty mało kto czyta forum bo wszędzie Ciebie pełno , ponoc wszystko wiesz wszystko potrafisz, wszystko masz Więc niech i tu Ciebie bę…
-
Graty kolejnej udanej wspólnej akcji! Działajcie dalej miło się na to patrzy Mareczkowi Szo strata niewielka @Ecc0 nasze przeliczniki najlepsze pamiętaj o tym
-
West znowu kończy ;)
19dawid45 - - DiD Quantum
PostSzkoda konta- szkoda czasu ale wszystko Twoje więc i decyzja Twoja Powodzenia w Realu!!
-
Gratulacje dla was z akcję. Rano nie sądziłem że takie coś się kroi... I pomyśleć że jak wy się tak super bawiliście to ja spokojnie pracowałem. Gratuluję jeszcze raz z całego serca !! I oby więcej takich akcji (kiedyś dołącze jak zbuduje flotę ) Szo dla SITH fajnie że zostaliście do końca razem nie poświęcając floty- to buduje sojusze na wieki PS fajnie że oba sojusze mają swojego jeża
-
o 1 osoba. Przypomnisz nick i sojusz z u43? Mój jak zawse 19dawid45 sojusze AVP D_V
-
u43 żyjecie?
Postjak w temacie,, gracze u43 są obecni??