Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 261.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cześc, minutki na moonie i od razu lot tym co było pod ręką. Po 5 minutach zajrzałem dopiero w skan i zobaczyłem co zobaczyłem Na szczęście cięzki sprzęt szybko zawrócił z przepału i zdążył dokończyć dzieła Pozdro dla moich nowych sojuszników i wszystkich handlowców Dnia 18-02-2019 16:15:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________________________________ Krążownik 54.194 _________________________________________ Obrońca Sheol [30PLUS] _____…

• Godzinka obserwacji, locik na akcie, 3 minut po starciu refresh. Obrońca z pretensjami, ale tak czy siak szo. Pozdro LSP, wues, puszkonta, pysiu, jarko itd. Dnia 11-02-2019 15:03:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [LSP] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca anzemo [CAS] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 632 Ciężki myśliwiec 900 Krążow…

• Brawo sąsiedzie. Opałce SzO co bym kiedys miał okazję zrobić nowe top1 uni

• Cześć i czołem - sobotnia debunkracja zaliczona. Dnia 09-02-2019 15:53:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [LSP] ________________________________________________ Krążownik 48.262 Okręt wojenny 10.236 Pancernik 36.161 Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 396.101 _________________________________________ Obrońca Jak dzik w sosne [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 265 Duży transporter 2.530 Lekki myśliwiec 5.433 Ciężki myśliwi…

• Brawo wielki europko! Przetapiaj, a tzmi szo

• A mówiłem Europce, żeby nie ściagął tego moona Szp, szo

• Obrońcy złożyłem kiedyś propozycję współpracy handlowej ale odmówił... Trzeba było wpaść renegocjonwać warunki:) Dnia 05-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [LSP] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca reus ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 500 Recykler 1.000 Son…

• Takie tam farmienie pozdro dla Dorado Dnia 06-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [LSP] ________________________________________________ Pancernik 22.222 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kakashi [BLOODREV] ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Lekki myśliwiec 1.744 Ciężki myśliwiec 30 Krążownik 371 Okręt wojenny 480 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 284 Sonda szpiegowska 1.200 Bomb…

• Graty, przyjemny zysk szo obroncy, co by więcej pusza było dla innych

• Dnia 30-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 78.265 Krążownik 38.239 Okręt wojenny 1.667 Pancernik 14.551 _________________________________________ Obrońca Supernovy [ATOMOWKI] ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 3.986 Lekki myśliwiec 98.781 Ciężki myśliwiec 373 Krążownik 6.981 Okręt wojenny 9 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 3.337 Sonda s…

• Dnia 30-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [LSP] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.555 Pancernik 5.555 Lekki myśliwiec 338.330 _________________________________________ Obrońca Koka [WRS] ________________________________________________ Mały transporter 144 Duży transporter 13.763 Lekki myśliwiec 15 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 563 Sonda szpiegowska 425 Gwiazda Śmierci 40 _________________________________________ Po bitwie…

• Cytat od P Y S I U: „Strata nie strata, szybko odrobię Ta noc pokazała jak słabi jesteście, skoro flota przestała całą noc i to bez GSów Przetapiaj i rośnijcie w siłę, co by następnym razem zezłomować wszystko ” Jak to mawiają - psy szczekają, a karawana jedzie dalej. Niezła obrona pysiu. Graty europka, jestem z nas dumny

• Jedyny like od piesia, jednak prawdziwy przyjaciel.

• Pokaż mi mój jakikolwiek pusz, a potem się odzywaj Mógłbym mnożyć przykłady Bossow, ale nie widzę w tym większego sensu. Jarczyk przynajmniej otwarcie mowi ze sie puszuje i tyle, a Wy wieszacie psy i zgrywacie swiętoszkow

• Cześć El dorado, drobnica to normalnie bym nie wrzucał, ale z racji, że mieści się w progu to chciałbym skorzystać z okazji i pozdrowić naszych dwóch naczelnych puszerów z universum (i nie chodzi tutaj o maćka z Virgo, olaboga!) Zatem pozdrowienia dla @P Y S I U aka Obcy (dla niewtajemniczonych polecam analize na mmorpg): mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…ers=_156&statview=3&mlp=7 mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…ers=_156&statview=3&mlp=6 Jakby ktoś się zastanawiał co tam było to uchyle rąbek tajemni…

• Przeciez to skradziony pusz Pysia albo kogos innego Graty

• Jeszcze jaka oszczędna w paliwo ta Navara

• Gruba bunkrowa ryba z tego okonia. Graty mój ex-sojuszniku

• Pysiu co się stało?

kamykmocy - - DiD Dorado

Jak w temacie - El Dorado Times głosi, że @P Y S I U przybity do pręgierza? Zapraszam do dalszej dyskusji na temat zasad gry, banów, puszy, VPNów i tym podobnych. A może to zwykły bash..

• Komuś się chyba zapomniało o moonowce Pozdro dla LSP, buddy i reszty dostarczycieli surowcy z nocki Dnia 10-01-2019 01:53:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mrmojorising [LSP] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Agresor Europka ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Mojo Jojo [ATOMOWKI] ____________________________________________…