Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siema dorado Jako lama numer jeden wypadaloby zebym się wypowiedział w tym niezłym boom i rozwiał co wątpliwości. 1. Nie byłoby tego starcia gdybym owego felernego dnia miał opcje grania z komputera - obstawa gsów niszczących spadaka wpadała 1s po gsach - wysyłana z telefonu, wszyscy znamy te słynne lagi na telefonie :D. Nie wiem dlaczego co niektórzy twierdzą inaczej - nie usłyszałem jeszcze co by było gdybym obstawił moonkilla jak człowiek. 2. Gra z telefonu nie pozwoliła też obserwować aktywo…
-
Drugi raz trafiona Koka na bfsie. Szo obrońcy. Pozdro NZD, wues, dostawcy. Dnia 06-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Koka [WRS] ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży transporter 13.294 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 34 Sonda szpiegowska 56 Gwiazda Śmierci 2 __________________________________…
-
Mała konterka z małym stresem po drodze, ale wszystko w domu. No poza 9kk mety, bo obronca zostawil recki na wiosła i mu się o nich coś zapomniało.. Pozdro NZD, wues, dostawcy. Dnia 07-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca WielkiPtrh ________________________________________________ Mały transporter 999 Krążownik 1.049 Okręt wojenny 711 Recy…
-
Podbijam temat i jako reprezentant sojuszu NZD zgłaszam chęć całej naszej ekipy do podniesienia zarówno prędkości eko jak i %pz z floty. Co do ładowności sond to osobiście jestem za. Tylko mi banować wszystkich skrypterów wówczas!! Edit: W kontekscie czekającej nas kiedyś fuzji (odległej) wypadałoby wyrównać szanse pomiędzy dorado, a europą/fenrir - przy większym PZ i eko te uniwersa są niemożliwe do dotrzymania tempa
-
Cytat od loox: „W sumie prawda... moze GO podkreca kary, miejmy nadzieje. Wystartowalem z nowym sojem, pracuje nad zasadami - jedna z nich bedzie wyrzucenie z soja w przypadku otrzymania bana. Nikt mnie praktycznie nei zna na tym uni, ale mam cicha nadzieje, ze uczciwi gracze beda dolaczac. Moge gdy sie zgrupujemy to cos zdzialamy. Jakby co zapraszam... ” loox wszystko spoko, ale popraw czcionke na stronie sojuszu
-
Ekhm ekhm kiedy doczekamy sie aktualizacji ? DO BANI TEN NOWY OPIEKUN TEMATU.
-
Wues dorzuca swóje 3 grosze Wueserha [NZD] vs. Tafit [RiO] ~ 131.49% Dnia 05-03-2019 09:36:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wueserha [NZD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 123.047 Pancernik 2.263 _________________________________________ Obrońca Tafit [RiO] ________________________________________________ Mały transporter 59 Duży transporter 768 Sonda szpiegowska 46 Satelita słoneczny 941 Wyrzutnia rakiet 21.070 Lekkie działo laserowe 3.739 Ciężk…
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [NZD] Nie znasz dnia vs Rolniczki Ogrodniczki [RiO] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc (tj 01.03.2019 - 01.04.2019) 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% 6. Stosunek do RW z ACS: Tylko uczestnicy wojn…
-
Pozdro NZD, dostawcy, wues. Dnia 01-03-2019 12:07:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Michel Angelo [CAS] ________________________________________________ Mały transporter 9.000 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 2.500 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 500 Okręt wojenny 570 Recykler 3.400 Sonda szpiegowska 210 Bombowiec 50 Niszczyciel 25 Pancer…
-
No fearowi się przysnęło, a mi się udało Pozdro NZD i nocne marki z Dorado KUPIE DEUTER Dnia 27-02-2019 03:44:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________________________________ Pancernik 42.206 _________________________________________ Obrońca No fear [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 14.296 Duży transporter 1.033 Lekki myśliwiec 37.773 Ciężki myśliwiec 144 Krążownik 2.737 Okręt wojenny 488 Statek kolo…
-
Na Navarrose przepaliłem już pokaźne ilości paliwa, jendak tym razem odpłaciło się z nawiązką Trochę przypadkowy skan w us - moon na minutach, planeta z * ale nie zastanawiałem się długo i oto efekt. Obrońca pogratulował i z tego co zrozumiałem chce odpocząć od tego naszego pożeracza czasu, zatem wszystkiego najleszpego. Pozdro dla nowego sojuszu, Opałki co mi dexy z moonów chce rozkraść (następnym razem możesz dolecieć :D) i oczywisćie dla Krakenidła na banicji - mam nadzieję, że na wiecznej. R…
-
Kamyk_kupiedeuter [NZD] vs. Weteran [BLOODREV] & loloki [BLOODREV] & Albatros [BLOODREV] ~ 3180.03%
PostNo to ten.. Brawo ja ? Szo dla obrońców - u mnie padło 9 gsów, więc rzeczywisty zysk mniejszy o 90kk
-
Cześć trafiło się małe co nieco. Obrońcy Szo. Pozdro dla Wuesa xd. P. S. KUPIE DEUTER Dnia 19-02-2019 13:58:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca N_O_J_A ________________________________________________ Mały transporter 9.122 Duży transporter 6.677 Lekki myśliwiec 7.888 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 8 Okręt wojenny 107 Recykler 12 Sonda szpiegows…
-
Cytat od ProSkaner.: „Cytat od Nochowicz_Dorado: „wspomnę tylko że były obserwację z których wynikało, że obrońca ma tendencję do logowania się kilkanaście minut po wylądowaniu stacji. ” co za stek bzdur, jakoś na PW co innego pisałeś byłem zalogowany na długo przed wylądowaniem stacji, starcie jest efektem tego, że za długo nie odświeżałem na telefonie po wyjściu z domu, bo byłem zajęty ważniejszymi rzeczami. Z obserwacji wiedziałeś jedynie jak mniej wiecej wraca fs, bo wylecialeś przed powrote…