Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od PanJan: „Graty starcia:) warto wspomnieć że by go nie było gdy by nie ucieczka w 1sek Obcy, mimo że przyjales to z uśmiechem bo się wkoncu uwolnisz, to SzO, podrzucę Ci ten złom z MTkow Kamyka ” Za wiele to Obcy za to nie postawi, ale niech ma Bo kontry daje się na te samą sekundę, wtedy nie da się uciec (przynajmniej nie znam takich).
-
Cześć Dorado, czwartkowy wieczór miał się już chylić ku końcowi kiedy to moje sondki zobaczyły takiego oto bfs'a koło godziny 1;00. Szybki ogar sojuszników, telefon do Jesia (niestety urlop załączony wczoraj wieczorem), zdjęcie mojego multi no. 6 @Ecc0 z urlopu, pozawracane fsy, ogar dexów, 4 laptopy, 4 vpny i jedziemy. W momencie planowanego startu pojawiła się akta na matce Obcego mw. o godzinie 2:50, ale że my się niczego nie boimy to o 2:55 byliśmy już w locie co by zdążyć pod puszczone wcze…
-
Co trzy pushe w dzień to nie jeden. Pozdro NZD, dostawcy itd. Dnia 30-03-2019 22:01:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________________________________ Okręt wojenny 19.732 Pancernik 40.587 _________________________________________ Obrońca PACMAN ________________________________________________ Mały transporter 10.627 Duży transporter 1.362 Lekki myśliwiec 1.015 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 1.478 Okręt wojenny 421 Recykler 3.347 Sonda szpie…
-
No i kolejny push wleciał, tym razem kazałem JACKOWI polecieć całą flotą na idlera i tym samym dostać ode mnie kontre. Jacek się trochę zakręcił i magicznie poza flota do skontrowania na moonie pojawiło mu się 5000 DT. Złom mój bez kilkunastu mln metalu - tez tak dla ściemy. Jackowi odbudowy, a reszcie pusherów motywacji do szukania flot. @Jesiou przeczytaj posty Ciapy o urlopach. Dnia 30-03-2019 19:08:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ___________________…
-
Co tu dużo pisać, kolejny zwykły push. Dla niepoznaki sprzedałem deuter z konta - wygląda teraz bardziej wiarygodnie. Na dodatek dałem szanse i wyskanowałem 42 min po wylądowaniu fs'a, niestety nikt nie skorzystał. Pozdrowienia dla @Limonoleum, @europka przyjaciół z dorado, wrogów z dorado oraz przyjaciół z innych zaświatów. @klemens2121 znajdź chwile polatamy coś tutaj razem Dnia 30-03-2019 16:05:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedeuter [NZD] ________________________…
-
Podpisuję się pod postem @Hefajstos - niestety frekwencja na dorado wypada bardzo kiepsko w porownaniu do Fenrir, Europy czy nawet Cosmos, które jest starszym uni. Myślę, że zdecydowana większość spośród pozostałych graczy na Dorado apelowałaby o szybszy termin ankiety. Co do prędkości ekonomii to niby jedno oczko wiele nie zmienia, jednak nie jest to bez znaczenia
-
Z dedykacją dla laugha od puszującej się [ciach]. Co tu dużo pisać, OneWayChicken - konto kamyka no. 14 poszło do wora - elegancko pojechany po bandzie puszyk, dofarm zostawiłem na planecie dla zachowania pozorów. Brat z afryki zapowiedział dalsze szaleństwa na torach, także życzymy mu całkiem sprawnego szo. Pozdrawiam - kamyk konto no. 1 @olszyn4 - pozdrówki i nie zgłaszaj proszę ticketa. @torino - dziękuje za towarzystwo i naukę prosto z sojuszu TOR, wiedziałem że to dobry transfer. @Marcin Op…
-
@AB Rh plus Decyzja co do mojej dalszej gry jeszcze nie została podjęta, natomiast urlop był czystą koniecznością niezależnie od niej. Wyzbierane z tego starcia mam jakies 2.5mld surowcy i... 10kk deuteru na moonie na którym stoją, a do dyspozycji 100k recków i 40 gsów;)
-
Co tutaj o kolejkowaniu mowic skoro niszczarki koszmara staly na munie minute przed gsem. Poza tym lecialo 2x8 gsow , a koszmar nie dysponowal juz wieksza iloscia niszczar. 44 mogl nie zawracac swoich gsow, a ja moglem puscic dodadotkowe fale i bla bla - rozumiem kolejkowanie, ale po prostu zaznaczylem ze zlamiłem moonkilla jak newbie i to starcie to moja wina (i po mniejszej sztabce reszty soja, że nie przeprowadzili żadnej obserwacji). Graty obrony, a hardbass byleś i zostaniesz szczekaczem co…