Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Z pozytywnych aspektów to zdobyłeś % dla Mordoru.. forty głowa do góry, pysiu mi mówił, że planuje zostawić jakiegoś bfs’a na dniach - odbijemy @P Y S I U jak to mówią nię bądź taki do przodu...
-
Mordor melduje się w s&d! 13-05-2019 00:00:02 Gorthaur Okrutny [Mordor] - 167.12% Dnia 13-05-2019 00:00:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gorthaur Okrutny [NZD] ________________________________________________ Mały transporter 1 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 25.000 Okręt wojenny 1 Pancernik 18.000 _________________________________________ Obrońca K4L1oN [AMD] ________________________________________________ Duży transporter 70 Bombowiec 93 Satelita słoneczny 1.541 Gwiazda Śmierci…
-
Cytat od P Y S I U: „Cytat od maTTse: „Myślę, że dzisiaj wypija wyszyscy uczestnicy tej bitwy ” Pan Uczciwy to już chyba zgona zaliczył bo gdzieś zniknął EDIT: AHA ” Bana dostałem za logowanie do Jesia przez kod zasiadania - widocznie ackra się troszkę zakręcił Cytat od ProSkaner.: „Na początek gratuluje udanej kontry, myślę że każdy brał pod uwagę taką ewentualność, a dodatkowo błędy popełnione przez Opałkę i resztę pozwoliły sfinalizować tą eskapadę Deser na pewno smakował, topcie na depozyt t…
-
Cała akcja zaczęła się po paru piwach kilkanaście godzin temu, kiedy to postanowiłem ruszyć gęsi na Generała Zemstę. Moony padły, generał smaczne spał, a na fali ukazało się soczyste stacjonuj Oczywiście FS został odebrany i zawrócony, próby postawienia moona pod spadaka skutecznie udało mi się uniemożliwić swoimi sondami (na granicy basha ). Kolosy bossów na glinianych nogach zdjęte i już było jasne, że mamy oto spotkanie no. 2 z słynnego na doradorze spadaka. Dzięki @Xerkses, @loox, @dmx i cał…
-
Pozdro NZD, Skład floty jak na top gracza przystało Dnia 08-05-2019 14:26:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk [NZD] ________________________________________________ Mały transporter 424 Pancernik 25.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Admiral Corvus [Cyber] ________________________________________________ Mały transporter 125 Duży transporter 140 Lekki myśliwiec 1.250 Ciężki myśliwiec 500 Krążownik 500 Okręt wojenny 1.478 Recykler 35 Son…
-
Nieodebrane stacjonuj z moona na planetę, dziwne bo wcześniej bot grał jakoś bez błędów. Dnia 04-05-2019 22:20:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk [NZD] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.002 Pancernik 50.000 _________________________________________ Agresor Limonoleum [NZD] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Procurator Skat [WAR] _______________________________…
-
Kamyk [NZD] & Europka [NZD] & Tabasko [NZD] vs. General Vengeance [BoSS] & jumek [BoSS] ~ 7209.15%
PostPewne RW robimy w tej grze dla zasady. Pozdro NZD. Dnia 04-05-2019 15:49:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk [NZD] ________________________________________________ Krążownik 200.698 Okręt wojenny 30.007 Pancernik 76.435 _________________________________________ Agresor Europka [NZD] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Sonda szpiego…
-
Hefajstos powodzenia po drugiej stronie. Jak to mawiają kto pierwszy ten lepszy Dnia 27-04-2019 15:22:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk [NZD] ________________________________________________ Okręt wojenny 29.252 Pancernik 67.178 _________________________________________ Obrońca głęboka przestrzeń ________________________________________________ Mały transporter 8.521 Duży transporter 22.568 Lekki myśliwiec 313 Ciężki myśliwiec 272 Krążownik 384 Statek kolonizacyjny 17 Recy…
-
Akcja na szybko, dlatego taki skład floty. Dzięki Komandorze Japetusz za pomoc z synchro JACKO szo i więcej ostrożności. Dnia 25-04-2019 21:02:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk [NZD] ________________________________________________ Pancernik 69.170 _________________________________________ Agresor Commodore Japetus [NZD] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Obrońca JACKO [ATLANTIS] _________________…
-
Kamyk [NZD] & Limonoleum [NZD] & Piesiou [NZD] & Europka [NZD] vs. OddamPriv [JebaLSP] ~ 10532.23%
PostCytat od Hefajstos: „Chyba się nie mylę, że chodzi o kupione przez Jarczyka konto Lexi? Które potem było w waszym sojuszu praktycznie cały czas? Nick Piesio z Jarczyk, Queen itd? Czy się mylę? Opis konta jakby się zgadzał ” zgadza się to to konto. Zanim zaczniecie krzyczeć pusz to zaznacze, że konto z jedna planeta stało kilka ładnych dni zanim wprowadziłem się do us i ściągnąłem moona, a fs wracał tydzień, więc zanim ktoś krzyknie pusz to zastanówcie się czy nie zabrakło chęci Pozdrowienia