Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czekam na pierwsza setke! Graty topcie i puchnijcie, a obroncy pakiet:)
-
Kamyczek melduje sie na dorado! Pozdro mns oraz wielbicieli Agresor Kamyk [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 258 Krążownik 66 Okręt wojenny 34 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Elea [BoSS] ________________________________________________ Duży transporter 30 Krążownik 71 Okręt wojenny 9 Recykler 21 Sonda szpiegowska 19 Wyrzutnia rakiet 25 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …
-
hej ho pozdro lsd, duże wiosła, mały zysk, sporo zabawy. Były jeszcze jakieś dofarmy, ale nie chce mi się szukać - szo dla obrońcy, nic nie napisał ale po zapale do wioseł wnioskuje że ma plan grać Agresor kamyk_oddam [LSD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 98.280 Krążownik 5.114 Sonda szpiegowska 150 Pancernik 2.954 _________________________________________ Obrońca bienio68 [UrAnus] ________________________________________________ Mały transporter 2.500 Duży trans…
-
Pozdrowienia dla tych co chcą mnie dopaść, dla lsd i dla opozycjonistów. Obronća coś tam wiosłował 20 reckami na które dostał kontre, potem tym co z doku wyskrobał ale już mu odpuściłem. z 150 recków u niego, nic nie napisał ale chyba będzie SZo! Dnia 25-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kamyk_oddam [LSD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 56.697 Krążownik 8.769 Okręt wojenny 5.192 Pancernik 5.279 ______________________________________…
-
Taki tam pokaz siły L.S.D. airforce od perezini: całuski dla mastaza morgan: Pozdrowienia dla ReTreO Agresor kamyk_oddam [LSD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 81.367 Krążownik 10.459 Okręt wojenny 5.283 Pancernik 5.870 Mały transporter 20.844 _________________________________________ Agresor pEREzini [LSD] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Morgan19 [LSD] _________________________…
-
Wloty prawie na czysto zawsze spoko - na dodatek blisko szybko i przyjemnie. W sam raz na otarcie łez po orłach hehe. Może byłoby fajniej jakby nie poszły wiosła, ale tak też jest spoko Pozdrowionka dla retro i wszystkich opozycjonistów unijnych. Agresor kamyk_oddam [LSD] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.200 Pancernik 5.283 _________________________________________ Obrońca Xai [T-S] ________________________________________________ Mały transporter 434 Duży transpo…
-
No to weekend złomu w pełni, szkoda że obrońca takie wiosła bez sensu - chyba że krótki odpoczynek i wraca do gry . Z dokiem coś tam powalczy. Dziękuje wszystkim za lot, grambezneta mam nadzieję, że rozumiesz ze wolałbym w czystym sojuszowym składzie widziec tego stejka ale z Tobą też było fajnie jedziemy chłopaki
-
No to hat-trick zaliczony Obroncy szo, fajnie się wjeżdza. Jak zwykle można było liczyć na mój wspaniały sojusz, który dopełnił dzieła znisczenia i jak przykazano wyfarmił co było do wyfarmienia. Pozdrowienia dla pozostałego zamulającego LSD i buddy Kupie dex. Dnia 23-06-2018 20:08:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kamyk [LSD] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.686 Pancernik 4.885 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca…
-
starcie konkret wypada się wpisać.. szo recków.. przynajmniej się stawka zrównała bo deki też miał na nie chrapkę
-
Janusz poważnie zapił i chyba brakowało wody na fs'a recków po szafcie. Musiało boleć, szo i do zobaczenia w przestworzach. Dnia 23-06-2018 06:50:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kamyk [LSD] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.575 Pancernik 4.462 Krążownik 4.980 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Janusz ogame [Syndycat] ________________________________________________ Duży transporter 15 Lekki myśliwiec 1.635 Recyk…
-
Świętowanie pierwszego w swoim życiu dnia ojca przedłożone nad ogame, wcale się nie dziwie. Szo z tego co Mordimmer pisał nie będzie, prosił za to aby pozdrowić swoje smerfiaki. Z mojej strony pozdrówki dla LSD grajcie chłopaki, bo po dzisiaj to pewnie mnie pół uni chce dopaść.. do zobaczenia. p.s. kupie deuter Agresor kamyk [LSD] ________________________________________________ Krążownik 5.956 Okręt wojenny 4.572 Pancernik 4.464 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obro…
-
Testie napisal ze poszlo za 5 stowek, potwierdzone info haha. Graty top1acs przetop na eko na mastazz bo zaraz w ogole nie bedzie zabawy Testiemu lizaka, wam moze bany aby top1 bylo moje hehe. Do zobaczenia w przestworzach, jak to mowia do 3 razy sztuka jeszcze raz musi mnie salam zapakowac
-
Czesc, pozdrowienia dla LSD w szczególności dla tych co ciągle mówią, że „nic sie nie da”. latamy dalej, kulomiot juz nie bede robic eko, no moze jedna/dwie kopalnie :p Dnia 06-06-2018 07:20:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kamyk [LSD] ________________________________________________ Mały transporter 5.557 Lekki myśliwiec 5.282 Krążownik 5.011 Okręt wojenny 3.449 Pancernik 2.128 _________________________________________ Obrońca xysiu [SnS] ______________________________________…