Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 261.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ladna flota szo obroncy

• Chlip, też się czaiłem. Szo i szp

• Mroczna noc dla bossów, lot najdroższy jak dotąd na dorado (za jakies 30-40kk paliwa), ale grunt że siadło Dzięki euro za wspólne intergalowanie, obrońcy z tego co pisał to powodzenia gdzie indziej i oddania nam 200 baniek metalu

• Graty acet top1 solo, przetapiaj i ciesz się, że tej nocy byłem zajęty drugim bossem bo inaczej wiecej by było takich klapsów Szyna szo czy tam powodzenia w rzeczywistości

• Graty strzału, a obrońcy szo. Zdradzisz gdzie trafiłeś Adminosika @ProSkaner. ? Ja zaliczyłem na tego pana tyle przepałów, że nie zlicze, a często bywał z flota w moim us

• Takie obiadki to ja rozumiem, mniam mniam. Szo dla obroncy, pochłoneło go rozpalanie w kominku:) Pozdro lsp, fani, puszerzy, znajomi oraz specjalne dla @Perez_Uni_38 Dnia 05-12-2018 17:45:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedex [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 14.581 Lekki myśliwiec 105.665 Krążownik 9.770 Okręt wojenny 1.738 Pancernik 7.011 _________________________________________ Obrońca Granica _________________________________…

• Złomowanie swoej floty zawsze działało jakoś szczęśliwie na moje wyczucie do stejków Pozdrowienia dla znajomych, LSP oraz całego dorado. Obrońca zalogowal jakieś 20 minut po starciu i nie dał sobie dofarmić drugiego muna (moje lamerstwo z telefonu ze tak pozno wyruszylem na drugiego muna :p), ale nie wiosłował za co szacunek:p szo! Dnia 03-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedex [LSP] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.792 Pancernik 3.…

• Cytat od Godmode: „gratulacje % mega ale wygranym jest Jarczyk i chłopaki z Ays ponieważ uknuli niezły plan To ze Jarczyk i Ays skupuje konta to wiemy wiec "odpalił" chłopakom po kilka zł za floty, podlecieli na podstawkę, trochę ne wyszło ze złomem ale nie można mieć wszystkiego. Złomik zebrał, przetopił, chłopaki coś tam pomarudzili, ponarzekali ale hajs sie zgadza wiec jest OK Ale ze mnie Rutkowski ” kolego nikomu swojej floty nie sprzedawlem, lecialem z swiadomoscia bycia okolo 500k pkt w pl…

• To ze obronca padnie bylo pewne, moze mnie smucic jedynie ze uciekl z 5 g ode mnie pod obcego na 2 :p pytanie dlaczego nie 4gala tam chyba byl najbezpieczniejszy. Szo i gz

• Graty sasiedzie z 3gali, przyjemny zysk kryształków:)

• Witamy el dorado! Cel wypatrzony przez zawszs czujnego Europke, który w trosce o rozbitego kamyka zabram go, żeby miał na obrazki. Obroncy wrócił fs o jakiejś dziwnej porze, napisał że wracal z jakiejś wycieczki i nie mial możliwości odebrania go. Dziękuję za zapro i pomoc w odbudowywaniu się dla LSP. Pozdrawiamy was chłopaki Co do starcia top dorado to chyba powinienem się wypowiedzieć jako jeden z uczestników tej zabawy. Każdy wiedzial na co leci bronić i że straty będą spore, z przyczyn prywa…

• Zwróci się za przepalony deuter Pozdrowienia dla LSP, buddy, oraz wszystkich puszujących się mistrzów gry Dnia 27-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedex [LSP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 86.871 Krążownik 9.482 Okręt wojenny 2.677 Pancernik 5.502 Mały transporter 2.222 _________________________________________ Obrońca MrDzidek [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 878 Duży transporter 8…

• Obrońca byl na celowniku już dość długo, kilka przepałów, jakies plany zdejmowania kulki, ale do zdejmowania kulek szczęścia nie mam więc poszly recki, przepal i nawrot na akcie. Matka gasla chwile przed skanem, wedlug moich obliczen obronca odswiezyl 7 s po wylocie sondy na muna. Lognal pare minut po starciu, zycze szo:) Pozdro dla sojuszu, znajomych oraz kibiców z całego świata. Wieczna opozycj unijna zawsze działa:) Dnia 23-11-2018 15:32:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamy…

• Graty wlotu, ale z tego co widze chyba ostatniego na dorado : )

• Cytat od AB Rh plus: „Gratuluję wyczucia i wlotu Ale doszły mnie słuchy że nakazywałeś pokonanemu nie zbierać złomu.... bo jest już tylko i wyłącznie twoją własnością LOL zapędy dyktatorskie. Teraz trzeba spodziewać się pikiet "obywateli OGAME" i czekać na reakcję "UNI ogame". Dla kolegi z soja ” Haha, no kulisy akcji calkiem zabawne - wypisywanie bzdur mialo pomoc w zrobieniu lepszej kontry na wiosla, ktora z powodu mojego zlamienia i tak nie wyszla

• Czasem coś wpadnie. Pozdrowienia dla LSP, znajomych i dostawców paliwka - zazwyczaj sie przepala, ale czasem takie coś się trafi. Obrońca zwiosłował 50 baniek - przylecimy. Dnia 16-11-2018 18:04:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk_kupiedex [LSP] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.512 Pancernik 4.073 Krążownik 10.721 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kosi Mazaki [AMD] ___________________________________________…

• Nie wiem dlaczego, ale strasznie bawia mnie te podstawki i fakt, ze wciaz sie udaja. Szo, szp i do zobaczenia gdzies w przestworzach

• Brawo brawo klemensik, chyba nastal czas pokazac co nieco na el dorado;)

• Latajace kopalnie, ho ho ho. Pozdrowienia dla lsp, lsd i calego cudownego universum Dnia 11-10-2018 17:11:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddamEuropa3 [LSP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.989 Okręt wojenny 1.060 Pancernik 275 Krążownik 1.595 Mały transporter 3.486 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca GraM Bo LuBiE [RIGCZ] ________________________________________________ Mały transporter 708 Duży transporter 1…

• Cytat od maTmaX: „Piękna akcja z samochodu telefon master! ” Nawet opoznienie weszlo na stacji hahah