Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 749.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Method .. gdybys chociaz troszeczke ruszył swoim mozgiem [ciach] to bys wiedzial ze moje "PW " było celowe:) i osiagnełam to co chciałam na obronce nie leciał 1 agresor tylko 3 (spalony dex na recki i flote + zysk ze starcia dzielony na 3 ) wiec zysk macie marny a co do mojej osoby dla ciebie moge byc glupia pusta ksiezniczka czy kim tam chcesz nie rusza mnie twoja subiektywna opinia na moj temat:) nie pozdrawiam i nie gratuluje Obroncy zycze SzO Administrator Forum Toadie:Obraza

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=bBdlgn_0dBk

• ładne tankowanie Graty masz duzego + za nutke Pozdrawiam

Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=cgqOSCgc8xc

• Cytat od gall_anonim: „Cytat od ^Bad Whisky^: „czuje sie pozdrowiona Gratki widziałam pz i wiosłowałam ale niestety sie nie udało głupia bruncia ” Ależ owszem wszystkie pozdrawiałem bez wyjątku a co do recków wysłałem wcześniej ; data-verified= "> bo na tym uni wszędzie turborecki w pobliżu i nie raz mi złom jakaś łyknęła ” złom łykneła co za niedobra Kobieta - bo zapewne to była Kobiecina edit: Faceci mają spóźniony zapłon sorry KOLEDZY

• czuje sie pozdrowiona Gratki widziałam pz i wiosłowałam ale niestety sie nie udało głupia bruncia

• no pewnie ze jest choćby na tego Pana "małe ale zawsze cieszy"

• Cytat od Crushader: „no pierwszy raz oberwałem, GZ nie wiem czemu odhaczony skoro to tylko 1kkk [ciach] ” przeze mnie jestes ZALICZONY - wiec se odhaczam - a co nie moge??? wkońcu to połowa twojej marnej flotki druga połowa nalezy do @pl1... -wiec kochanie zycze powodzenia i czekam na RW a sobie gratuluje [ciach] Moderator Ruda:offtop i kolor postu usunięte.

Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=fKopy74weus

• Witam wszystkich FanÓW Z-su obrońcy sie chyba nie dogadali ktory z nich ma odebrac fsa -wiec odebrałam JA Pozdrawiam MOJEGO @pl1... - kocham Cie mocniutko sojusz Zły Sen z Spicy i Quantuma dostawców Dexuuu oraz znajomych [/align][size=18][/size] https…e.com/watch?v=P9-4xHVc7uk Agresor Bad Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 11.946 _________________________________________ Obrońca Crushader ___________________________________________…

• YoŁŁŁ Pozdrawiam @pl1... - cmok cmok sojusz Zły Sen dostawców oraz znajomych youtube.com/watch?v=f-BcIkbedIc Agresor Bad Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 11.970 _________________________________________ Obrońca ChomiczaPicza [W a M] ________________________________________________ Duży transporter 1.500 Okręt wojenny 1.022 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 814 Sonda szpiegowska 60 Bombowiec 950 Niszczyciel 102 Gwiazda Śmierci 1 Pance…

• Aloszka LUDZISKA!! Pozdrawiam Mojego @pl1... sojusz Zły Sen dostawców oraz reszte znajomych youtube.com/watch?v=_tyKzej8eMI Agresor Bad Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 200.000 Okręt wojenny 8.000 _________________________________________ Obrońca Byczek [E-K-O] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 6.228 Lekki myśliwiec 3 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2.449 Sonda szpiegowska …

• całe te starcie smierdzi $$$ GRUBYM dolarem oraz tym ze w transakcji bylo pewnie zawarta klazula "no wiesz poke , ale tam na forumie napiszesz ze Cie trafilem co ? " "dolozysz pol banki i nie ma problemu , spoko stary wazne ze hajs sie zgadza " nie od dzis bylo wiadome ze POKE od jakiegos czasu nie gra i szuka " kupca na konto" oczywiscie nie mamy zadnych dowodow i moglo byc zupelnie inaczej - ale dobra teoria spiskowa nie zaszkodzi .- do kogos tam : a kto mial trafic jak nie Vegeta przeciez nie…

• Ładna obrona!! Brawo Ty

Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=H0h_EhCnDpI

• Gratki bejbe Czailes sie na niego jak rasowy skunks Dzieki za Pozdro *:,)

• remis zawsze spoko xD

• Witam wszystkich FanÓW Z-su no coz... sojusznik zostawil troche "paści " wiec ruszyłam mu na ratunek patataj patataj ... youtube.com/watch?v=wnJ6LuUFpMo Agresor Bad Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 150.000 Ciężki myśliwiec 134 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca TOX [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 371 Duży transporter 1.704 Lekki m…

• hahahaha.. kochanie co ci sie to stało LAMO TY do dzis pamietam Twoje słowa "predzej ty wtopisz niz ja " a tu kolejny psikus xD nie boj sie odbierzemy badiemu to co nasze kwestia czasu

Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=BSLPH9d-jsI