Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Poprosiłem o coś agresora.... jednak nie był nawet w stanie napisać że pogratulowałem chwilę po ataku... jedyne o czym myślał to metal...... masakra... myślałem że to inny człowiek A więc tak... nie nie padłem ze zmęczenia.... straciłem flotę siedząc przy kompie i oglądając "The Walking Dead"... Nie wiem ile minut było do trzeciej... dwadzieścia kilka może... kiedy ostatni raz klikałem podgląd... nic nie leciało... więc myślałem że jeżeli cokolwiek poleci... to poleci dopiero po trzeciej... odci…
-
Odbudowy Kangurek Mordeczko!!!! Agresorom graty
-
Cytat od kiki3: „tylko ty wiesz jak zdobyłeś wszystkie te surowce na zbudowanie tej floty... i ja sojusz ci nie pomógł w całosci tylko anty i inne konta które na ciebie robią zycze tego samego co dzien wcześniej bo trafia swój na swego(pusher na pushera) ” Nie zwracajcie na tę postać najmniejszej uwagi :).... konto założone tylko i wyłącznie w celu tworzenia gównoburzy i sianiu fermentu Zresztą wystarczy wejść w jego profil a później w zakładkę "ostania aktywność"...... 34 napisane posty i wszys…
-
Konto "Clown" do niedawna grało ze mną w sojuszu pod nickiem Detox.... W pewnym momencie Detox napisał że sprzedaje konto... niedługo później został usunięty z sojuszu... przez jakiś czas nick pozostawał bez zmian... jednak później nick się zmienił na obecny... Od czasu napisania przez Detoxa że sprzedaje konto i po opuszczeniu sojuszu... nie wymieniłem z nim ani jednego pw... Aż tu nagle już z nowym nickiem konto "Clown" napisało do mnie w środku nocy z 15 na 16 kwietnia, czy jestem online bo m…
-
Wczoraj straciłem 2,2mld punktów.... Spadłem we flocie z 12 miejsca na 1497 miejsce.... w punktach z 57 na 984 miejsce... Miałem nie grać.... Jednak sojusz stwierdził że nie puści mnie na urlop :)... Kazali mi grać dalej.... wysłali surowce za które mogłem kupić od nich statki... i postawili mnie na nogi... Żeby okazać im wdzięczność postarałem się jak najszybciej wykorzystać pomoc generując tyle zysku ile byłem w stanie :)... Razem z farmingami których tu nie wkleiłem nazbierało się ponad 300 b…
-
nie żadne podobno... tylko jeśli mówię że padłem czekając na recki ze starcia to tak było (starcie o którym mowa wkleję niżej), a recki wróciły przed pierwszą nie było mnie ponad 4 godziny.... od godziny: 00:30 do piątej... przy tak długim "offie" i bez akty po trzeciej musiało się stać co się stało... chociaż myślałem że ODDDAM poleci sam gdy będzie ku temu okazja... jako jedyny na uni mnie skanował.. Co do uczciwości... czy da się legalnie wbić topkę?.... jak najbardziej... zacząłem grę na uni…
-
Na początku dłuuugo się zastanawiałem czy jest sens w ogóle startować.... później do samego końca byłem pewny że atak nie wejdzie... po ataku byłem święcie przekonany że nie ma szans żeby dofarmy zdążyły.... a kiedy jeszcze po wszystkim recki zebrały pz... to do tej pory jestem w szoku :P.... Tak daleko jeszcze mnie nie poniosło :P.... jednak widać czasem opłaca się zaryzykować... Obrońca chyba do tej pory się nie pojawił... mam nadzieję że wszystko w porządku... życzę SzO Pozdrawiam Serdecznie …
-
Detox bez urlopu i już złomuje :).... Graty... Kompanowi również Przetopu szybkiego i Wesołego jajka... Pomidorowi odrostu owoców
-
Pozdrowienia dla całego sojuszu D23, dla załogi z Discorda i dla Oxy'ego z Pruchen... z Dedykacjami dla Pszczoły Obrońcy życzę SzO Wesołych Świąt wszystkim i ZDROWIA... Dnia 12-04-2020 06:52:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mocny Spliff [D23] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 2.500 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 99 _________________________________________ Obrońca DUMDUM [MASOWKA] ____________________________…
-
Oxy znowu się Pushujesz? :D.... Graty... jeszcze bardziej teraz spuchniesz SzO obrońcy agresorom graty i Pozdrawiam
-
Nie takie z Was jeszcze "Próchno" Graty Oxy i Tobie i Haraczowi..... Macie się czym podzielić... pewnie już przetopione ale przetopu Dzięki za pozdrówki... a spuchłeś od wczoraj jak wielkanocna drożdżówka Gratki jeszcze raz Panowie a obrońcy SzO I Wszystkim zdrowia i wszystkiego dobrego... z dala od "chińskich wynalazków"
-
Po serii porażek w ST w końcu mamy coś po dobrej stronie... Pozdrawiam z tego miejsca cały Sojusz D23 i ekipę z Discorda... mam nadzieję że już się nam karta teraz odwróci i może chłopaki wrócą do gry.... Pozdrowienia również dla Oxy'ego z Pruchna za towarzystwo ;).... a Dedykacje Dla Pszczoły która mnie tu ściągnęła jakiś czas temu mimo że miałem już nie grać na żadnym uni Przy wyczynach tych "naszych" nakoksowanych flot z czołówki... to ja biedny mały żuczek, który wpadł tu na chwilę dla zabaw…
-
09-04-2020 14:09:19 Rolnik Na Dolinie [Galowie] - 322.26% Dnia 09-04-2020 14:09:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik na Dolinie [S_R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.612 Krążownik 2.906 Pancernik 850 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Maciekbaku [VEN] ________________________________________________ Mały transporter 718 Duży transporter 365 Lekki myśliwiec 1.808 Ciężki myśliwiec 177 Krążownik 26 Okręt woje…
-
Do tej pory dziewczyno myślałem że jesteś ogarniętą osobą.... Rozumiem że może Ci się nie podobać to, że mój komentarz nie był dla Ciebie korzystny.... na tym rzecz polega że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie... tym bardziej jakkolwiek to argumentując... wyszliście kilkadziesiąt baniek w tył.... znajdź mi chociaż jeden mój raport w S&D Janice który był starciem na minus.... jeden.... skoro masz czelność kłamać na forum publicznym bo Ci czyjś post nie leży.... Wstawiłem tam 7 raportów.... na łą…
-
biorąc pod uwagę że 100 baniek z tych 240 strat to obrona której 70% się odbudowało....trzech na jednego i starcie na remis ... (wystarczyłoby kilka ldl więcej i to obrońca wstawiałby st).... to naprawdę można by się zastanowić kto komu utarł nosa.... niszczenie moona... 4,5h na organizację ataku.... i ledwie się udało w trójkę zagościć jako zwycięzcy.... Czego tu komu życzyć.... chyba SzO dla wszystkich... zdrowia każdemu i ZOSTAŃMY W DOMACH...
-
Uniwersum się już rozkręciło... i ładne Steki się pojawiają... ale że ja mały żuczek niedawno zacząłem tu grać za namową pewniej Pszczoły... to na razie coś takiego... Starcie miało być mniejsze... ale przed atakiem siadło obrońcy jeszcze trochę floty... akurat przed zmianą progów wpadł raporcik... więc jest okazja żeby przywitać się z graczami na forum... Pozdrawiam całe D23... całą ekipę z Discorda... i dzięki za przyjęcie.... Halusia dla Ciebie specjalne pozdrowienia :)) No to pierwsze koty z…
-
Gratulacje jak najbardziej się należą i to ogromne... dla sojuszu który odbudował kolegę.... w ten sposób się pokazuje że gra to nie tylko cyferki... i że każdy sobie rzepkę skrobie.... brawo CAZADOR!! Wam za starcie też gratulacje... Jednak tak ogólnie to fajne ciekawe uni.... mimo iż pewien jestem że cała topka uczciwie nie gra... to rywalizacja w miarę równa i ciekawa... mimo że nieuczciwa... dla Wiertary takiej samej odbudowy sojuszowej jak dla Brovara!! a dla Wszystkich zdrowia... i jak naj…
-
Można można... potwierdzam.... z autopsji Graty Atomic... widziałem tę flotę kilka razy... ale nie było jak jej trafić... kilerman wiecznie się świecił jak choinka... zdarzało mi się grać po kilkanaście godzin dziennie... sprawdzać co chwilę... i wiecznie akta... tym bardziej graty [ciach] Obrońcy SzO... co by jak najwięcej kont na uni zostało Moderator Neferet:Offtop
-
Graty Nowemu.... szkoda że konto Wilka urlopowało tak długo.... gdyby nie to pewnie dziś byłoby top1 Nigdy nie rozumiałem graczy którzy mając już całkiem ładne floty nie bilansowali ich myśliwcami.... znacznie większy byłby ich potencjał... Majzowi SzO... Jak najszybszego zdjęcia urlopu i dalszej gry... jak i prób rewanżu.. Pozdrawiam