Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-87 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od pit: „wysylasz w ukladzie. Wtedy statki szybciej wracajaci mozesz wyslac wiecej exp ” Cytat od Das140: „Nie jestem pewien, ale jeżeli w układzie jest za dużo wykonanych ekspedycji, to szansę na 'dobry' event spadają. ” każdy kto naiwnie wierzył, że najlepiej latać blisko za każdym razem, szybko się przekonał że nie ma nic za darmo Cytat od Das140: „nie wiem, czy inwestycja się zwróci ” wolę już wydać 12, albo 1000 zł na anty, niż bawić się w tą mozolność Temat do zamknięcia dzięki Das z…
-
Cytat od Das140: „Jeżeli interesuje Cię tylko anty, to polecam posyłać jednego krążownika. Szybciej latają i szybciej wrócą ” Jeden zrozumiał sedno (bo dziś akurat jest ten event) uściśle jeszcze że mi chodzi o to, że na pewno są jakieś obszary gdzie jest większe prawdopodobieństwa złowienia anty - przynajmniej tak mi się wydaje co ile układów najlepiej wysyłać żeby nie było za blisko?