Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 87.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dopalacz - Prędkości Flot

Zakompleksieniec - - Gra

Cytat od Darkstar: „z czymś takim jak krytyka ” Konstruktywna. Nazywanie kogoś błaznem tylko dlatego że pomysł się nie podoba, świadczy najlepiej o Tobie. Jeśli mnie pomysł się nie podoba, to argumentuję które punkty są według mnie wadliwe, kwestionuję jeśli chcę się dowiedzieć co proponujący chce uzyskać - z minimum szacunku. Nie znasz człowieka, zabłysnąłeś heheszkiem, a wystarczyło dać dislike pod pierwszym postem. Dżyzas... Niemal w każdym wątku znajdzie się jakiś obrażony frustrat, który z …

• Cytat od Void: „wroga ” Jakby co, ironizowałem tylko

• Cytat od Void: „Doprawdy ten x przy własnych flotach wywrócił grę do góry nogami. ” Mi przeszkadza w tym samym pasku sek. Jest dość miejsca żeby napisać cały wyraz sekund. Nie rozumiem jak tak można spieprzyć grę. Cytat od Void: „- losowe wyrzucanie z gry, teraz jest już rzadziej, ale czasem nadal się zdarza ” Mnie też wywaliło przed chwilą, bo... Cytat od Ruda: „Koordynaty już widać w podglądzie planety ” ...bo czasem coś majstrują, albo klepie się dane uploadem tak szybko, że serwer nie nadąża…

• Też miałem kiedyś ten błąd. Dawno temu. Nie wiem czy to wina serwera, czy ustawień w przeglądarce, bo nie pamiętam czy coś z tym robiłem. Może spróbuj zresetować co się da.

Zakompleksieniec - - Gra

Tak, również uważam, że pomysły trzeba zgłaszać na głównym forum OGame, bo tu nie dość, że odpadnie, to jeszcze zbluzgają Cię od najgorszych

• Jak w tytule. Coś mi świta, że można kupić komplet za mniej niż 425k/kwartał, ale nie jestem pewien.

• Ta piątka to w Twoim przypadku zbieg okoliczności. Wszystko jest ok.

• Cytat od Devuriel: „bo zawsze tu były koordynaty a po update została sama 5 i pokryło się to z moim obecnym miejscem ? ” Wystarczyło sprawdzić podglądy pozostałych planet. Kordy masz po prawej stronie, więc zredukowali duplikowanie się danych. W zasadzie mogli to usunąć całkiem, bo przy wybranej pozycji widać ramkę na słupku i z reguły widać nazwę planety, ale system nie zabrania nazywać ich tak samo, więc zostawili. Enyłej bajzel lekki jest, choć nie sądzę żeby utrudniał grę i warto było to zgł…

• Jakim cudem jesteś tak wysoko w topce, skoro takich rzeczy nie wiesz?

Zakompleksieniec - - Gra

Jestem za, pod warunkiem, że procent będzie opierał się o mnożnik prędkości flot na danym uni, żeby nie zaburzać i tak szturchniętego balansu klas, booster będzie zdobyczny tak samo jak itemy, albo lepiej - dostępny z Admirałem + aktywowany w odprawach tak, żeby można było go używać z zamierzeniem. Przykładowo można by też uprościć sprawę zmieniając prędkości na suwaku, który już mamy. Kojarzy mi się to z zakresem prędkości na okrętach. 49286918.jpg I tu suwak mógłby mieć np dodatkowe 3 pola poz…

• Pole zniszczeń > 40 %

Zakompleksieniec - - DiD U68

Daliście zgodę na EULA, team raczył się zorganizować ankietę z oddolnej inicjatywy, ogłosił wynik, a potem sugerujecie, że team okłamał i liczycie, że przy tych obraźliwych zarzutach zechce zorganizować nowe. Nawet jeśli by okłamał, nie podłożyłby się organizując taką ankietę, w której wynik byłby odwrotny. Nikt dla jaj, czy ściemy nie napisałby, że wynik był miażdżący. Odbija Wam od polityki i przenoszenia rebelianckich haseł na forum.

• Pole zniszczeń > 40 %

Rety, ankieta zrobiona, decyzja zapadła. Zamknijcie ktoś w końcu ten temat, bo serio nudy.

• Pole zniszczeń > 40 %

To moja sprawka. Założyłem na szybko 84 multi i rypałem 40% jak leci. Prawdziwy Polak lubi czyste 40%.

• Pole zniszczeń > 40 %

Powiem tylko tyle - gdyby zmiany zaszły, wziąłbym na klatę nawet te 70%. @smoki, sądzę że uchylenie info na temat proporcji głosów nie było konieczne. Ba, nawet może dolać oliwy do przygaszonego ledwo ognia.

• Pole zniszczeń > 40 %

Mam taką prośbę. Mimo granka na swoich kontach, tego co tam się dzieje, co kto chce osiągać w grze, dobrze jest pamiętać, że w dyskusjach na forum jest tylko jedna granica, której przekraczanie kończy się przykrymi sytuacjami. Można tam sobie rzucać mięsem, nie lubić się, ale szanować jakoś minimalnie trzeba. Wrzucanie pw, czy innych screenów - mimo offtopów - czemu ma to służyć? Gra grą, wyzwiska wyzwiskami. Nieraz się zdarza, że te same osoby, które pisały dawniej "ej, spokojnie - to tylko gra…

• Pole zniszczeń > 40 %

Ja się już gubię w tej argumentacji. Chciałbym serio skumać o co Ci chodzi, bo [ciach] Guderian, trochę za mocno. Pogodzę się jeśli będzie więcej, niż 40%, ale w Twoim przypadku jedno się nie zmieni - dalej będziesz awansował się w forumowe spiny. Dałem tylko agitację, napisałem swoje. Normalna sprawa, że każdy chce inaczej. Nie trzeba być TruckDriverem, żeby czytać ze zrozumieniem. Moderator kruszynka:Upominam za flame

• Pole zniszczeń > 40 %

A co to za różnica czy 60, czy 70? Nie chcę więcej. Jak się nie podoba, że ciap spamuje, to się zgłasza się spam do GO, wywleka się na wierzch, że nie dostała bana i tyle. Karuzela jedzie dalej. Pokazałeś RS z mojej matki i sądzisz, że określiłeś wszystkie powody, które kierują mną, by agitować za 40%. Spoczko

• Pole zniszczeń > 40 %

Cytat od Guderian es numero uno: „Wystarczy zobaczyć jak manipulacyjną wiadomość ” Cytat od Guderian es numero uno: „Piękna manipulacja ” Zgłoś do GO i moda. Dadzą nam po banie za te manipulacje. Chcesz 70%, my 40%. Gównoburza gotowa... Jak dostajesz zaproszenia do marnych sojuszy, to nie bóldupisz na forum o manipulacjach. Sprawa jest prosta - walczymy o swoje. Nie rozumiem gdzie tu manipulacje.

• Pole zniszczeń > 40 %

Cytat od pit: „my mamy pelzacze ” Fakt, 1k na planetę styknie max i dają boost konkretnego. Tak w ramach pominiętych wątków bulwersu... Trąbienie w kółko o dysproporcjach w balansie klas to jedno (bo dotyczy wszystkich uni), a zmiana PZ na jedynym uni z takimi parametrami to co innego. Dziwne że nikt nie był taki mądry na tym uni całe miesiące wcześniej i dopiero jeden post stworzył możliwość przetasowania kart wszystkim poza graczami, którzy chcą latać tanio trampkami, nie prowokując przy tym f…

• Pole zniszczeń > 40 %

Cytat od Incoming: „Może przy takim % z PZ co niektórzy zostaną zachęceni do polowań na topowe floty niż na expy a klasa generał chodź trochę się zrównoważy z odkrywcą ” A co z ekowcami?