Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hey cześć i czołem! #130 O, taki szczureczek wpadł. Nic ciekawego, ale nad progiem, więc wklejam. Pozdrawiam Banditsów i tradycyjnie GENdersów! Dnia 21-04-2018 14:40:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Krążownik 6.000 Okręt wojenny 900 _________________________________________ Obrońca Hopper Huzar [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 216 Duży transporter 185 Lekki myśliwiec 387 Cięż…
-
Cześć i czołem! #129 Nie wiem co kierowało agresorem w tym wypadku, siedziałem sobie normalnie na koncie skanując na jednym z moonów a tu taki prezent postanowił udać się w moją stronę. No cóż, przyjałąłem go po staropolsku chlebem i solą Pozdrawiam sojusz H_B oraz tradycyjnie GEndersów Dnia 16-04-2018 21:56:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor machcin1 [PFP] ________________________________________________ Mały transporter 423 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 1.197 Krążownik 2…
-
TOP Starć Tytanów Uniwersum Yildun - "Grupowe Imprezy" 1. york [HNNI] & Evrine [HNNI] & Serko [HNNI] & Bastardo [HNNI] & Raven [SUICIDE] vs. Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] & NiePuszczamFs [WETERAN] & EdiZlomiarz [GUMISIE] ~ 167783.71% Bilans: +8.254.323.700 29.05.2018 2. Raven [SUICIDE] & lop [SUICIDE] vs. Barnaba ~ 79655,6% Bilans: +5.129.720.658 05.09.2018 3. Void [M W] & Inarius [M W] vs. Xbox [SET-EFiO] & Raven [SUICIDE] & lop [SUICIDE] ~ 77252,43% Bilans: +2.1…
-
Siemano. Chłopaki, czy mogę już zejść z tego konta? Obiecaliście, że każdy sobie złomnie i mogę załączyć urlop, nie chce mi się go już pilnować. Pozdro Starsky
-
Ahoj Przygodo. Jakieś #128 Kolejne starcie na szczycie rankingu. Po przeprowadzeniu wnikliwych obserwacji celu ustaliłem, że obrońca od 17 do 21 jest na koncie albo go nie ma. Zatem nie pozostało nic innego jak wpieprzyć mu się w planetę Złom zabezpieczony co do śrubki. Pozdrawiam Banditsów i Gendersów :P. Dnia 66-66-6666 18:18:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 18.000 Krążownik 4.00…
-
Houk! Mistrz kasowania graczy wychodzących z zieleni powraca po raz kolejny! Oto ja i moje imperialne niesamowite pr0 STarcie tytanów (tak czy siak kolejne do kolekcji #127) Pozdrawiam mój nowy sojusz H_B oraz tradycyjnie różową bandę nieogarów z Uriela - GENdersów. Dnia 04-04-2018 20:26:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.330 Krążownik 3.910 _________________________________________ Obrońca Kaczykra…
-
Arabia Saudyjska?
-
Czołem! Dawno mnie tu nie było, przy czym mówiąc "tu" mam na myśli ten dział jak i ogame w ogóle. Postanowiłem, jak zawsze zresztą, wrócić na trochę do nałogu czekając na narodziny mojego pierwszego potomka (Przy czym mam nadzieję, że córa będzie mnie skutecznie budzić w nocy i "pamiętać" o mojej flocie bardziej niż ja ;)) Pozdrawiam GENdersów z Ursy i Uriela, dawnych Roninków z Libry i wszystkich znajomych. No i główne podziękowania dla Mise, który mi pożyczył na trochę konto i Pani Sowy, która…