Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 284.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dziękuję za pozdrowienia! Cieszę się, że mój różowy styl bycia zaraża wszystkich wokół, ave ja :D. Graty wlotu, top na WRy!

• Paweł, okazałeś się prawdziwym pogromcą Pogromcy. Można śmiało uznać, iż jesteś teraz na szczycie łańcucha pokarmowego

• Cześć i czołem! #139 Wyczaiłem flotę na minutkach i puściłem moje pewnie-nigdy-nie-będę-latał-na-turbo krążki no i siadło. Niestety obrońca zalogował się 3 minuty po starciu, zaczął zwozić surkę na recki i dodatkowo telepnął detki i zabrał surkę z dofarmu. Wyszło jakieś 35kk in plus, więc ujdzie. Pozdrawiam sojusz i GEndersów :). Dnia 12-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Krążownik 7.000 ________________…

• Cześć i czołem! #137 #138 Ot, małe szczurki po powrocie z urlopu :). Kundzia to klasyczny zielony, więc trzeba było dostosować flotę i stąd takie spore straty. W przypadku Szeregowca, to ciekawy przypadek, posiada kilka moonów a FSy robił na stację. No cóż, nie zawsze odbierał Pozdrowienia dla HaBeksów i GENdersów! Dnia 09-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 60.000 Pancernik 580 Krążownik …

• Cześć i czołem! #137 Ten bunkier u obrońcy straszliwie kuł w oczy, zwłaszcza, ze był bardzo bliziutko, zatem postanowiłem się nim zająć po Imperatorsku. Do zabawy zaprosiłem również Bucziego, bo tylko my zostaliśmy na majówkę :P. Obrońca trzaskał FSy na ekspę, istniało ryzyko, że go wciągnie czarna dziura, ale jak widać miał długo szczęście. Ode mnie pozdrowienia dla sojuszników i GENdersów. Dzięki Buczi za wspólny wypadzik. Cytat od Buczi82: „Podziekowania dla Starsky za zaproszenie Pozdrowionk…

• Może obrońca gra jak ciap? Ile pkt stracił tyle ci wyrakietuje :D. Sprawdzona taktyka, można nawet się do teamu na GO dostać, zaproponuj koledze :D.

• Szkoda, że to uni jest takie wolne, gdyby miało te x 2 to bym pograł i wam pokazał jak się gra. A tak to się tylko nadaje dla takich lamusów jak Paweł

• Procent rzeczywiście fajny, za niego oczywiście propsy, ale brak opisu do takiego ST to "rzal i bul". Gdzie się podziały te czasy, gdzie ludzie robili ST tylko po to, żeby jak najlepiej zaprezentować je na forum, pospamować pod nim . A tu nawet nie wiadomo czy gratkować za pr0 niszczenie dwóch kul w usie i zawróconą stacje czy za szczęście bo Bonnie przysnął za klawą :P. Następnym razem oczekuję poprawy .

• Cześć i czołem! #136 Była chwilka na poskanowanie i wpadł taki szczurek. Kilka dni temu to konto zmieniło nicka, wcześniej grał na nim Zonk i się bardzo dobrze pilnował, a tutaj flotka pozostawiona bez opieki na ponad 1,5h. Złomik zabezpieczony co do śrubki :). Pozdrowienia dla sojuszu H_B i GENdersów z Uriela! Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 2.000 _______________…

• Nie podoba mi się fakt, że GEn jest tak nisko na liście, więc odkopię ten temacik, żebyśmy byli sławni Gratsy Bimbrowniku :).

• Cześć i czołem! #135 Wszyscy zezłomowali koniecbliski, zezłomowałem i ja . Obserwowałem pana co jakiś czas i świeciły się aktywki, gdy tylko zgasły poleciałem i udało się trafić. Propsy dla mnie, pozdrowienia dla HaBelsów i GENdersów. Dnia 29-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Krążownik 6.095 _________________________________________ Obrońca koniecbliski ________________________________________________ D…

• No Paweł, zaimponowałeś mi teraz. Taką flotę skasować to nie każdy potrafi, procent powalajacy!! Oh, wait...

• Cześć i czołem! #134 Geneza tego starcia jest niesamowicie bogata, zatem wyłożę wam drodzy czytelnicy wszystko po kolei niczym profesor na politechnice . Wypatrzyłem kilka dni temu fajną flotę u jednego pana i zauważyłem, że pomimo posiadania kilku kulek FSy lecą ciągle z moona ~ 6k. Postanowiłem zatem zająć się to małą kuleczką i ją zabezpieczyć dla potomności zanim zrobią to inni chętni. Wykonanie kontrolowanej eksterminacji kulki wyznaczyłem sobie na dzisiejszą noc, poczekałem zatem aż koleś …

• Ja chyba mam za mało cierpliwości do skanowania, zwykle zahaczam tylko o to co mam w notatkach i tyle :D. A tu widzę, ze się opłaca, gratki :).

• #132, #133 Cześć i czołem! Wolne od pracy dzisiaj, to i był czas na poskanowanie, jakieś szczurki wpadły. Pozdrawiam GENdersów z Uriela, sojuszników z H_B oraz oczywiście mogą ulubioną GO Ciap Dnia 26-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.516 Pancernik 1.200 _________________________________________ Obrońca Lajza [ALI3N] ________________________________________________ Duży transporter 469 R…

• Houk! ST nr #131, kolejny szczurek Pozdrowienia dla GENdersów, H_B i wszystkich zaglądających. Dnia 24-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 1.201 _________________________________________ Obrońca Spenc ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 396 Recykler 2.000 Sonda szpiego…

• All robi błyskawiczną karierę na tym uni, widzę w nim przyszłego top 1

• Cytat od Grau: „z sąsiadem to raczej wspólne akcje ,a nie na złoma go wyłożyc. Też gram w ta gre ale widać moje zasady różnią sie od twoich, ” Jak sąsiad słaby to lepiej, że przydaj się chociaż w taki sposób :D. Graty, pierwsze koty za płoty :P.

• Nie ma co ukrywać, że Piotrek się przypucował jak zawsze. Oby kiedyś skończyły Ci się te pushkonta wreszcie

• Fajnie, że Ci się chce odbudowywać po takich złomach. Ja to już bunkry odpuściłem