Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niemożliwe, ale przegapiłem tego Monterra, muszę się bardziej postarać, rzadko się zdarza, żebym nie miał czegoś w notatkach Ale że Sebusia znowu??
-
Sojusz dziękuje za pozdro i życzy przetopu na bunkier, bo jak wiadomo to najbezpieczniejsza metoda trzymania floty :D.
-
Bunkry to sobie kasuj, ale Bączka Ci nie wybaczę, oznaczyłem swój teren i go zarezerwowałem a Ty się wbiłeś na chama :P. Gratki
-
Cześć i czołem! Żeby nie było, że tylko lop coś złomuje to i ja wrzucam swoje szczurki z ostatnich 2 dni :D. Jeżeli chodzi o opis to: 1. Matador chyba zapomniał o FSie, ewentualnie pomylił dzień powrotu floty, bo jeszcze długo po straciu się nie lognął a dopiero dzień później zapiął (u); 2. pszodowy to klasyka gatunku, czyli bunkier; 3. Tutaj na pana latałem wcześniej kilka razy jak nie odebrał fefesa, ale zawsze udało mu się zdążyć, dzisiaj zalogował się przed powrotem floty, ale potem niestety…
-
Nachapalismy się surki z farmingu jak pojechani :D. Dzięki za zaproszenie, nie spodziewałem się, że będzie tak łatwo, bo przepalilem na tego typa sporo dexu, a tu taka niespodzianka. Graty dla nas, dajcie mi wreszcie czas coś przetopić
-
Starsky [SUICIDE] c/a RoooBooo ~ 551.9% & Starsky [SUICIDE] c/a Darth Vader 1974 [Snoke] ~ 603.01%
PostCześć i czołem! #146 i #147 Dwa kolejne szczurki do kolekcji :). Pierwszy to klasyczny bunkier z beznadziejnym zyskiem, z drugim miałem trochę większy problem, ale siadło. Flotę Vadera wyskanowałem po południu, ale wszędzie się świecił, wiec dodałem do notatek i poleciałem skanować na innego moona. Gdy przelatywałem wieczorną falą skanowania zobaczyłem tylko minutki i pustego moona, wiec porzucałem trochę falą i zauważyłem, że obrońca zrobił w miarę synchroniczną zwózkę surki na kolejną godzinę.…
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
PostCytat od BIEDRONEK77: „po raz kolejny muszę się wpisać z gratulacjami ........ masz niebywałego farta do steków raven ........ prawie nic nie grać a takie floty trafiać. Niesamowity fart . ” To nie jest fart, tylko skill Gratulacje kozackiego starcia i kozackiego zysku :). Przy okazji zmobilizowałeś mnie do zaktualizowania topki, co mam nadzieję nastąpi do końca dnia
-
Dzięki za linka Paweł, skoro już tak mnie błagasz to się wpiszę. Po pierwsze to procent jest lichy, trzeba było poprosić agresora, żeby dosłał jeszcze 18k panter, bo to jest słabe. Po drugie 50 ST to kicha, bo ja mam 25 na Yildunie po niecałych dwóch miesiącach grania a Ty tu jesteś dużo dłużej :P. No ale trochę się podszkolisz to może będzie lepiej :P.
-
Gratulacje za dobrze przeprowadzoną akcję i ubicie ładnego stadka gęsi! Ale baty za niezaproszenie mnie do akcji, bo miałem w końcu blisko :P. Przetapiajcie i do ataku.
-
Cześć i czołem! #143, #144, #145 Takie szczurkowate przywitanie z nowym sojuszem. Zyski kiepskie, procenty małe, ale who cares? Pozdrowienia dla Suicide'u, różowych wojowników z GENders i H_B, w szczególności Paola, wracaj ze smerfa szybko :P. Dnia 22-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 7.759 _________________________________________ Obrońca Carvane [S F] ____________________________________…
-
Ta, Apostołowie, raczej mieszkańcy Sodomy i Gomory :D. Gratki Pawełku, kolejny raz wyczyściłeś swoje trampki z kurzu, brawo :).
-
Cześć i czołem! #142 Flotkę u obrońcy wypatrzyłem już dawno temu, były plany kasacji kulki, bo FSy ciągle szły z tego moona. Obrońca pilnował się całkiem nieźle, było kilka lotów, ale zawsze nieudanych, log po kilku minutkach. Wczoraj puściłem kontrolne skany i dopadło mnie ostre zdziwko jak zobaczyłem stojąca perełkę zupełnie bez jakichkolwiek akt. Lot przebiegł spokojnie, w czasie miałem nawet dziwne przeczucie, że na pewno mi się uda :D. Złomik na raty ale zebrany przeze mnie, Paola i Marvela…
-
Cześć i czołem! Dwa małe szczurki nr #140 i #141, niec specjalnego, jeden to FS na atakuj na idlera, drugi nieodebrane stacjonuj Mistrz latania po planetach powraca w wielkim stylu! Pozdrowienia dla H_B i oczywiście dla klasyki różowego gatunki z Ursy :). Dnia 17-05-2018 21:06:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [H_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 140.821 Krążownik 4.342 Mały transporter 5.000 _________________________________________ Obr…