Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znowu Ty bla bla bla, nic ciekawego, pojedź coś fajnego a nie tylko bunkry orzesz
-
Cześc i czołem! #157 Zapomniałem wstawić, więc nadrabiam :D. Pozdro sojusz, Paolo i różowy GEN Dnia 12-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 18.554 _________________________________________ Obrońca OMICRON [300s] ________________________________________________ Mały transporter 37 Duży transporter 205 Lekki myśliwiec 65 Ciężki myśliwiec 110 Krążownik 1.299 Okręt wojenny 526 Recykler 198 Sonda …
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
Starsky2 - - Piłka Nożna
Post1. Anglia - Kolumbia 2-1 2. Harry Kane - 6 bramek 3. 1/8, 2 miejsce, 4
-
Chyba nikt Cie nie lubi Piotruś, ale ja Ci się wpiszę z litości . Gratulacje, fajnie pojechałeś te swoje multikonta, nie było Cie tyle czasu w grze, wszyscy myśleli, że się urlopowałeś, a Ty po prostu klepałeś detki na pushówkach. Brawo, brawo!
-
Cześć i czołem! #156 Jakaś dobra duszyczka zdjęła Waldiemu moona, co ja, przypadkowy bohater tego starcia postanowiłem wykorzystać . Dziękuję Ravenowi za pożyczkę recków, chyba muszę doklepać trochę więcej . Pozdrawiam sojusz, Paola, różowych bohaterów z Uriela i buddy :). Dnia 10-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Recykler 1 Okręt wojenny 8.667 Pancernik 7.336 Krążownik 19.502 Mały transporter 18.50…
-
MUNDIAL 2018 - dyskusje
Starsky2 - - Piłka Nożna
PostNie będzie klasycznej ligi typerow z obstawianiem każdego meczu w każdej kolejce?
-
Cześć i czołem! #154, #155 Trzeci raz na Stingu zakrawa już o push :E. Ale póki się odbudowuje to ja się ciesze :P. Pozdrowienia dla soja i GEndersów z Uriela :). Dnia 05-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 15.679 _________________________________________ Obrońca STING [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 1.470 Duży transporter 89 Lekki myśliwiec 925 Krąż…
-
Cześć i czołem! #152, #153 Ot, szczurki złapane bez akty, nic ciekawego, żeby się rozpisywać. Obydwaj obrońcy zezłomowani po raz drugi. Pozdrawiam sojuszników, Paola i GENdersów z Uriela :). Dnia 02-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 9.322 _________________________________________ Obrońca STING ________________________________________________ Mały transporter 1.987 Duży transporter 409 Lekk…