Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#178 Cześć i czołem! Poranne skanowanie przy kawce zakończyło się w ten przemiły sposób. Niestety obrońca lognął jak zawsze chwilę po starciu i zaczął wiosłować . Tak czy siak, 4.5k reków moje. Pozdrowienia dla Mefcia, PHX, SUICIDE, buddy i znajomych z Yilduna. gj2y.jpg Następujące floty stoczyły walkę : 2019-03-01 xx:xx:xx Agresor Thrawn [PHX] xx% | xx% | xx% Lekki myśliwiec 8.866 Krążownik 5.500 Okręt wojenny 332 Pancernik 973 VS Obrońca xlukmanx [P-M] xx% | xx% | xx% Mały transporter 1.572 Du…
-
Cześć i czołem! Chyba jakieś #177. O, taki szczurek się trafił popołudniowy. Obrońca odświeżył chwilę po wlocie i zaczął wachlować porządnie, także moje raptem 3,5k raków, ale dobre i to :). Pierwsze koty za płoty, oby teraz z górki. Pozdrowienia dla Szturmana (dzięki za konto), sojuszników, GENdersów z dawnej Ursy oraz buddy i kolegów z Yilduna. SPESZAL FENKS FOR MEFCIU gj2y.jpg Następujące floty stoczyły walkę : 2019-02-22 xx:xx:xx Agresor Thrawn [PHX] xx% | xx% | xx% Lekki myśliwiec 14.020 Kr…
-
Cześc i czołem! #175, #176 Dwa szczurki, skan lot boom i naciagałem procent własną flotą . Pozdro GEN, sojusz, buddy i znajomi z Dorado. Dnia 19-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky2 [SUICIDE] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 255 _________________________________________ Obrońca mariuszsi [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 2 Lekki myśliwiec 65 Ciężki myśliwiec 2.490 Krążownik 828 Sonda s…
-
To jakieś śmieszne stadko gąsek na biednej wsi gdzieś na Podlasiu, nie ma o czym mówić . Zysk jest, ale po podziale na 4 to już nie jest tak różowo .
-
#174 Szczurek. Pozdro dla sojuszu i buddy. Dnia 02-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 31.833 Lekki myśliwiec 224.710 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Buli [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 3.500 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Satelita słoneczny 800 Wyrzutnia rakiet 27.000 Lekkie dz…
-
#173 Naciagne, na przełamanie Dnia 30-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Starsky [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 30.993 _________________________________________ Obrońca pankrak [SnokeA] ________________________________________________ Duży transporter 31 Lekki myśliwiec 328 Ciężki myśliwiec 433 Krążownik 391 Okręt wojenny 48 Recykler 74 Sonda szpiegowska 21 Satelita słoneczny 45 Niszczyciel 324 Pancernik 14 Wyrzutnia rakiet 19.1…
-
No, ładnie pocisnales. Te 15k % to było do pobicia bez problemu nawet przeze mnie, więc miałem jeszcze jakieś nadzieje, ale to starcie rozwiewa już wszelkie wątpliwości . Szkoda, że na sojuszniku, ale cóż, dobra pozycja na uni nie zwalnia od robienia FSa. Także sojusznikowi SzO, a Tobie przetopu w eko .