Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cześć i czołem! #Libra 1 # Overall 96 Drodzy Librzanie, teraz już oficjalnie witam się z Wami ja - Wasz nowy Imperator. Jako że Ursy, której również byłem Imperatorem już nie ma, a Wasat śmierdzi i podobno grają tam same homusie, prawem nadanym mi przez samego siebie obejmuję Was pod moje skrzydła :D. Historia starcia jest zawiła i skomplikowana na tyle, że jedynie największe umysły galaktyki (czyli mój i hmm... po namyśle to tylko mój) są w stanie to ogarnąć, także nie ma czego wam tłumaczyć. W…
-
To piszcie coś! Jak mawiają w wojsku: martwy DiD hańbą twojego batalionu! Uni bez butthurta, shitstormu i innego flame'u w DiDzie jest takie... niecodziennie :D.
-
Cześć i czołem. Dostałem konto na Librze dwa dni temu, jakieś top "tysionc pińcet" i szukam sojuszu. Coś tam umiem, ale grać mi się nie chce, także nie liczcie na szybki awans w topce :P. Mile widziane sojusze mocno spamerskie i luzackie :D. P.S Nie chcę do GEN, bo słyszałem, ze to geje i homusie.
-
Starsky [GEN] vs. pawel1000 [GEN] ~ 13792,36% - to nie jest kraj dla starych ludzi
Starsky2 - - Hall of Fame
PostCześć i czołem. Niewiele brakowało. Naprawdę niewiele brakowało, ale niestety, licznik kończy się jedynie na numerku 94 :P. W związku z tym, że niechybnie zbliża się UF, ja i tak praktycznie nie grałem a duża grupa ludzi, dla których tu byłem w ogóle nie wchodziła już na konta, granie po prostu stało się nudne. Czasami jeszcze z sentymentu zdejmowałem urlop, ale szczerze mówiąc - nie potrafię już nawet ogarnąć skanowania i symulacji w wersji 6.0.0. Konwertery są niesamowicie głupie i brzydkie a …
-
sorro [MNS] & DonTabson [MNS] & Plamka & Brawurka [MNS] & Cannabis [MNS] vs. PioTro [GEN] & FaTaL1Ty [BWOLF] & DrJointOddam [BWOLF] & malyszu [BWOLF] - 332156.17% - TOP1 ACS. Pożegnanie z Ursą.
PostGraty dla Piotrka i dla całej ekipy złomującej, zarówno po prawej jak i po lewej stronie. Trochę czasu potrzebowaliscie, żeby pobić mua niesamowite RW z Dawczem :E. Jak widać Piotrek pobyt w Krajowym Ośrodku Psychiatrii Sadowej dla Nieletnich w Garwolinie Ci służy, obyś już nigdy nie wyszedł z tej uroczej instytucji :D:D:D.
-
All packed up and ready to go! Parę starych numerków gg się odezwało, wszyscy zamierzają startować, wiec tylko czekać na otwarcie. Oby tylko nie okazało się, że wszyscy tęskniliśmy za czymś, co się okaże w praktyce neigrywalne i "odrzuci" nas swoim archaizmem;. EDIT: Jeżeli nic nie spieprzą z kodem, to powinny działać też stare konwertery tj Gotenks, Takana, czy Formatron. Nostalgia
-
webber, zUy ares, Mallory Knox, Mickey Knox, zUy kUn [MNS] vs dawczu, Eddard Starsky, Knopers, ZUAKUNA , DrJoint [GEN&BWOLF] - 78502,49% - TOP 1 ACS :E wojna
PostDzięki Panowie, za to epickie pizgnięcie na koniec mojej ogame'owej kariery. Cieszę się, że wlecieliśmy wszyscy do końca pomimo świadomości jak ten bilans będzie wyglądał. Możemy sobie gdybać, że byłoby inaczej, gdyby latał skład, który zwykle Dawcza bronił tj, z Fatalem i Hirołsem, zanim ten oddał konto. Ale teraz to tylko czysta teoria. Ja tam się załapałem psim swędem, jedynie jako zastępstwo i trochę aż szkoda, bo miałem na to starcie za małą flotę. Bilans jest ujemny dla obu stron, ale dla …
-
Cytat od Art: „Ok, w każdym możliwym przypadku flota jest wolniejsza niż eko. Zatem Flota x1, Eko x2 Możliwie wyższy złom ze obrony Wiecej pol na planecie cos jeszcze?” Generalnie bardzo w porządku, tylko błagam, nie róbcie tego złomu z obrony. Były już dwa takie uniwersa i wymarły jako jedne z pierwszych. Jeżeli już robimy boost eko, to bez złomu z obrony, bo jaki górnik będzie chciał tam przyjść? I zmniejszenie liczby galaktyk także jest fajną opcją. 6-7 będzie w sam raz.
-
zUy kUn i zUa Sarmikowa + zUy ares [MNS] vs Mrs Smith [BoS] - 21122,02% top 1 ACS + 698,15%
PostMiejsce zajęte, to można się wpisać :D. Gratuluję, bo jest czego, bo % fajny i bo fajne floty macie :E. Nie wiem co kierowało Mrs Smith, że trzymała flotę akurat w tym miejscu i to bez opieki. Jak widać wystarczy wyściubić nosek z 9g i można dostać gonga ;). Ale sa też pozytywne strony tego RW. Np +1 dla mnie. P.S [ciach] --- Flejmy ciach! 17.06.14 - Mati
-
owens106 [BoS] vs RethManI [REBELS], zUa Sarmikowa [MNS], zUy ares [MNS], zUy kUn [MNS] - 20352,94% - obrona TOP 1 ACS
PostGraty STarcia, bo procent przechodzi ludzkie pojęcie. Jak zobaczyłem PZta, to na kalkulatorze liczyłem, ile to %, bo mój mózg nie był w stanie tego ogarnąć :E. Z tego co słyszałem od ćwierkających wróbelków, Owens sam jest sobie winien, że doszło do tego RW. Zobaczymy, czy będzie miał jeszcze wolę odbudowy. Teraz tylko nie wiem, kto będzie co noc pilnował i sprawdzał, czy na pewno zrobiłem FSa...
-
Reedus, zwany już od dawna Starskym gra na Ursie ;). DeKi też grał tu przez jakiś czas, ale chwilowo się urlopuje oraz Cannabis z KOU też pyka. Oprócz nich, jak jeszcze grałem na u66 - jakiś rok temu, widziałem tam sporą kolonię z u33. Obecnie ostało się kilku starych TXDeków w osobach Kristobala i Skejta. Całkiem niedawno na Jupiterze grał jeszcze Dawcz z INFERNO. Ponadto na pewno grają jeszcze Mesaj i Tatomija, na któryms z docelowych uniwersów łączenia. Z tych bardziej "markowych" nicków u33,…