Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 284.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cześć i czołem! #115! Na obrońcę przepaliłem tony dexu odkad tylko wypatrzyłem jego flotę i umieściłem w notatkach. Wielokrotnie było bardzo blisko, ale zawsze jakimś dzikim fartem logował się i uciekał. Doszło do tego, że latałem za każdym razem jak tylko przy jego moonie pojawiało się 15*. Niestety kasowanie moonów też raczej nie wchodziło w grę, bo FS niemal codziennie szedł gdzie indziej, a flota była koło mnie co kilka dni. Tym razem znowu wyleciałem na minutach a obrońca jednak się nie poj…

• Cześć i czołem! #114 Zawieruszyło mi się w notatkach i zapomniałem wkleić :P. Obrońca kampił niemiłosiernie za dnia, ale z rańca nie odbierał FS i dostał niespodzianke na pobudke :P. Jak się okazało była to transakcja typu win-win Krzaku 09.08.2016 13:07:08 i tak nie chciałem tej floty Ja zadowolony, obrońca zadowolony, zatem pozdrawiam Ronin, GEN, buddy, Młodego i Kruszynę :). Dnia 09-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thrawn [Ronin] _______________________________…

• Cześć i czołem! #113, ale wcale nie pechowe Obrońca to niezły gagatek, siedzi niemal 24/7 i wiecznie lecą z planety farmingi na idle przez 2-3 gale często. Wyleciałem jeszcze na akcie, w momencie, kiedy na fali zauważyłem, ze wszystkie sloty ma już zajęte. Po chwili pojawiły się minutki. Dolot był bezpieczny, nic się nie zadziało, szkoda tylko, ze zabrakło troche MT na dofarmienie, bo stało jeszcze 40kk deu :P. Po RW obrońca zaraz się pojawił i utrzymywał, ze cały czas siedział na koncie i sobie…

• Cześć i czołem! #112 STarcie z troszeczkę większą historią niż większość moich a dodatkowo, jest to mój PB solo ( no dobra, niby ACS, ale to tak jakby solo :P). Każdy, kto mnie zna, wie, że w skanowaniu zielonych i niskotopowców jestem niezrównany, toteż i tym razem wypatrzyłem flotę u obrońcy na skanie kilka dni temu, ale 100 układów dalej. Jako, ze astro to zuo i więcej niż 15 lvl nie jest mi potrzebny, po konsultacji z młodym przy szklaneczce dobrego whiskacza z lodem stwierdziliśmy, że wiedz…

• Gruba, skocz po frugo a nie ciągle przed kompem siedzisz i fallusujesz biustem ;). Gratki, obrońcy pakiecik naprawczy.

• Liche, ale starcie to starcie. Na odbudowę satelit będzie jak znalazł

• Kaśka chyba nie ejsteś zbyt popularna, skoro tak marnie Ci się ludzie wpisują. Weź sobie cycki powiększ i strzel jakieś selfie to inaczej pogadamy.

• Naciagane w ciul, ale to moja szkoła, wiec graty. I pamiętaj, każdy taki procent jest wiecej wart niż jakiekolwiek starcia top solo!

• Każdy mniej lub bardziej rozgarnięty gracz zorientował się w miarę szybko, ze na Revanie gra bejot, charakterystyczne godziny skanów i ich mnogość + ten nieprzeciętny styl pisania" lololololol :P:D:D:D:DP:P:P ;P" A co do posta Bejota, to cóż, wystarczyło sprawdzić historię graczy z sojuszu WInter z innych uni i byś wiedział, czego się po nich spodziewać, także te żale teraz sobie schowaj do kieszeni. Z resztą sam nie jesteś lepszy pusherklu i zasiadaczu. Co do akcji, to mimo wszystko gratuluję W…

• Push the button Kate, wiesz jak to jest :D. Gratki, ale i tak jestes słaba, nie dam się wyprzedzić!!

• Coś czuję, że ukrywasz tych pancków dużo więcej Graty Vander i do następnego

• Ohayo! #111 Tutaj też nic szczególnego, typowy BFS, wiec nie ma się co rozpisywać :P. Będzie na nowe śrubki. Pozdro dla GEN, Ronin, młodego, buddy i Kruszynki. Dnia 17-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thrawn [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca Warden [L U N A] ________________________________________________ Duży transporter 827 Lekki myśliwiec 1.270 Krążownik 1.011 Okręt wojenn…

• Ohayo! #110 Obrońca to mój ulubiony ananas, jak wcześniej posiadając moony robił FS na stację z planety, tak teraz przerzucił się na kolonizuj... nadal z planety :P. Flota poszła ekonomiczna :D. Zostawiłem sobie same KR oddzielnie na atak, a dopiero później ogarnąłem, ze u obrońcy wisi GS, wiec na szybko dobudowałem pare OW w piecu, żeby się przebić Pozdrowienia dla GEN, Ronin, buddy i kruszynki oraz szczególne dla Imperatora Mefcia! Dnia 17-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walc…

• First!!!!!1111111oneoneone Mam niesamowite szczęście wpisywać się jako pierwszy pod tym zacnym ST z nieprzeciętnym procentem i zyskiem. Cieszę się, ze przyszło mi po raz kolejny grać z tak dobrym graczem i podziwiać kolejne top 10000 solo w Twoim wykonaniu. Gratuluję Ci - już nie jako Starsky a jako najlepszy flociarz sojuszu Ronin!

• Cześc i czołem! #109 RW totalnie bez historii, wyszło z zieleni to poleciałem :P. Pozdrowienia dla GEN, Ronin, buddy, młodego i Kruszyny Dnia 11-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thrawn [Ronin] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca seba325 [RJC] ________________________________________________ Duży transporter 8 Lekki myśliwiec 626 Okręt wojenny 1.093 Recykler 718 So…

• Aż chciałoby się zacytować klasyka: a czemu nie Winter? Gratulacje niezłego zysku. Korzystając z okazji chciałbym serdecznie pozdrowić pozdrowić kolegę DarthRevana znanego tu i ówdzie z Libry i Nusukan.

• VI kolejka - 1/2 finału (6.07-7.07) - mecze do typowania Mecze punktowane x2 środa, 6 lipca 21:00 Portugalia - Walia 0-1 czwartek, 7 lipca 21:00 Niemcy - Francja 0-0

• Cześć i czołem! #108 Tutaj już późno wieczorny deserek, w zasadzie to takie mini śniadanko :P. Obrońca to ciekawy ananas, bo posiadając moony robił partyzanckie FSY na stacje. Postanowiłem się przyłączyć do ogonka i jak widać siadło, bo nie odebrał :P. Złomik u mnie. Pozdrowienia dla Ronin, GEN, buddy, Młodego i Kruszynki Dnia 05-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thrawn [Ronin] ________________________________________________ Mały transporter 1 Pancernik 5.921 ____…

• Cześć i czołem! #107 Taka tam kontynuacja dobrego początku tygodnia :P. Pancki były w użyciu, toteż poleciały KR a potem dobitka po powrocie panter. Udało się również bezproblemowo dofarmić i zabezpieczyć złomik :P. Pozdrowienia dla Ronin, GEN, buddy, młodego i Kruszynki. Dnia 04-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thrawn [Ronin] ________________________________________________ Krążownik 13.087 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Pro…

• Cześć i czołem! #106! Takie tam wpadło, na początek nowego tygodnia Pozdrowienia dla Ronin, GEN, Młodego, buddy i Kruszynki. Dnia 04-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thrawn [Ronin] ________________________________________________ Pancernik 5.999 _________________________________________ Obrońca affair ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.400 Krążownik 1.220 Okręt wojenny 1.120 Recykler 1 Niszczyciel 53 Pancernik 646 __________________…