Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 164.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Prosze panstwa witam serdecznie nie ukrywam ze mam radoche z tego st bo wkoncu ladny % i mialem oko tzw farta i przeczucie i rezultat znajda panstwo ponizej wiem, ze przy ostatnich lubudu mniej lub bardziej uczciwych % nie powala ale dla mnie to duzo tymbardziej ze cala akcja przejarana i przepita i na wyczucie z ryzykiem nie wiem ile sec na ucieczke mial obronca bo wydaje mi sie ze zalogowal chwile po wlocie, a ja mialem tylko glowe zegar windows wordpada baty piwerko i mtki z sasiedniej gali o…
-
Ale przeciez wszyscy wiedza ze dr. Bit daje ciagle ta sama recepte a za te bananowe dildo przyznaje oskara graty starcia, prosze sie nie poddawac bo nie lubie jednostrzalowcow w minionach to moze nawet bym teraz oral gdyby nie gru i ratownik (dajcie cynk popaki jak zdechna albo przestana ) na ogame jest mnostwo oszustw a wladza kladzie na to lache, ale ze nie jestesmy w stanie na 100% ocenic kto cheatuje , to pragne w tym miejscu pozdrowic wszystkich ktorzy graja i uzywaja tylko 1konta bez tryha…
-
trampek [Minionki] vs pawel1000 [RedBaron] - 11280 % top 1 solo - do wojny
revoutz - - Starcia Uriel
Postpiekny wjazd, ale z tym spijaniem sobie z dziubkow to obie strony przesadzaja i prawdziwym mezczyznom typu ja to ciezko to czytac xd haha podziwiam determinacje i checi, i jak pisaliscie jest taka pustynia ze niedlugo zostanie trampek i nic wiecej
-
jol dzien wczesniej niechcacy wpadl mi w oko glupi fs tymi gsami dzien pozniej sobie o tym przypomnialem i rzeczywiscie wrocily to sie przelecielismy dla jaj, obronca fs odebral po godzinie a to styknelo by doleciec wywioslowal tez z 800 recow czy cos w ten desen nic nie napisal wiec wiecej info nie posiadam pozdrawiamy znajomych Dnia 17-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Revoutz [Cazador] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 1…
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
revoutz - - Wojny Uriel
Postszkoda ze obie strony nie moga przegrac straszne z was marudy co sie naczytalem to niezle bobo cry xdd nie obawiajcie sie ja to nawet nie wiedzialem ze mozna puscic stocznie i nie pilnowac, takie zdrowe nawyki nie kuszenia przeciwnika nie tylko w stanie wojny to dobra rzecz przydadza sie kazdemu i dopiero z prosów zrobia sie prosy łohoho! edit: a raporty fajne gogo power rangers
-
jak mi dew napisal ze lama go sfarmila to nie wiedzialem o kogo chodzi hahaha a jak wbilem na forum to sie balem ze ratownik zmienil nick atakierowi graty wyczucia i odwagi a dewciowi gruppen sex bo wciaz nie przebity ( bo atakier sie nie przebil) i szkoda tych paru recow tylko co one tam robily zagubione hahahaha zaslozone wciry
-
Brawo, obrona 1 klasa, w przyszlosci dla pewnosci bedziemy uzywac wiekszych flot Chelmus juz stanal na nogi i zlomuje a nawet go w top nie targnelo, pozdrawiam szczekalskich a o tomee to nawet pisac sie nie chce chyba kazdy widzi a ty night wez wypierdzielando z tego srodowiska bo sie tu krecisz jak smrod po gaciach niewiadomo po co twoja legenda rosnie szkoda ze w zlym kierunku a my ludzi mamy na kazdej uni
-
showtime [Scream] & ICH BIN [Scream] & Piwek [Scream] vs. Tomee [RedBaron] - 5778.88% + 3974.92% SCREAM Tomee
revoutz - - Starcia Uriel
PostCzapki z głów i kondomy z czubków Duma, strach i krzyk, straszne z was potwory pozamiatane i pozbierane